- 18 Ekim 2014
- 7.407
- 33.464
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Son cumleyi okumadan emojiye basiyodum basicam ulen ashajhahaBurhan’dan bağımsız buranın sorunu bu, herkes kendisi olmayan derdin çok bilmişti kesiliyo, şimdi sen yapmıyo musun diyenler olacak, ben hiçççççç yapmamgülene küfredicem bdhdhdb
Katılıyorum yok benden bağımsız da olmasın bazen yaşamadığım acılar üzerinde keşke şöyle yapsaydı diyorum ama demek kolay.Burhan’dan bağımsız buranın sorunu bu, herkes kendisi olmayan derdin çok bilmişti kesiliyo, şimdi sen yapmıyo musun diyenler olacak, ben hiçççççç yapmamgülene küfredicem bdhdhdb
Aaaa zaten çok fesatlarmış. Halaları diyormuş ki bizi aradı o yetiştirdiği kuzenini sormuşum güya nasıl bir kız diye. Böyle bir yalan görülmedi.
Ya sen kfür edince çok tatlı oluyorsunAwk tam unutmuştum pencereleri açarak segz yaptıklarını
Hani şu iyi anlaştığın bekar halalar. Papatyalı takım. PüüüüAaaa zaten çok fesatlarmış. Halaları diyormuş ki bizi aradı o yetiştirdiği kuzenini sormuşum güya nasıl bir kız diye. Böyle bir yalan görülmedi.
Ay valla bugün varsayım yapmaktan yoruldum artemissisipi hanımcım. Çeşit çeşit insan var insanın aklına herşey geliyiiiO tip aileler bir kızı tek başına tatile de göndermezler. Merkezden bildiriyorum.
Sinemaya bile göndermezler namus elden gidecek diye. Hee ama diyorsanız ki bu tip ailelerin yarı moderni var, bir şey diyemem.
Kız o konuda beni en çok şoke eden kadın 1.50 adam 1.90 boyundaydı, kokudan kaçma şansı da yok bdbdbbsAwk tam unutmuştum pencereleri açarak segz yaptıklarını
Bekara karı boşamak kolay gelir diye boşa dememiş canım atalarımızKatılıyorum yok benden bağımsız da olmasın bazen yaşamadığım acılar üzerinde keşke şöyle yapsaydı diyorum ama demek kolay.
Allah sizi ne yapmasın ben ne güzel o konuyu unutmuştum midem bi hoş oldu yaf amaaaan gece geceKız o konuda beni en çok şoke eden kadın 1.50 adam 1.90 boyundaydı, kokudan kaçma şansı da yok bdbdbbs
Aramasın olaylar kızışmasın inada bindirmeyin bence. Şöyle ex'e gelip alsın sessiz sedasız sen yoluna o yoluna.Kızlar annem yarın arayıp ben kızıma kefilim kızımın arkasındayım alın götürün eşyalarınızı diyecekmiş sizce desin mi
Kızlar annem yarın arayıp ben kızıma kefilim kızımın arkasındayım alın götürün eşyalarınızı diyecekmiş sizce desin mi
İlla bir görüşme olacak çünkü aileler hiç konuşmadıAramasın olaylar kızışmasın inada bindirmeyin bence. Şöyle ex'e gelip alsın sessiz sedasız sen yoluna o yoluna.
Annen gönlünden ne geçiyorsa yapsın ama bence konuşmaya lüzum yok. Ver eşyaları her şeyi verdiğine dair de yazılı sözlü beyan alKızlar annem yarın arayıp ben kızıma kefilim kızımın arkasındayım alın götürün eşyalarınızı diyecekmiş sizce desin mi
Tabiki desinKızlar annem yarın arayıp ben kızıma kefilim kızımın arkasındayım alın götürün eşyalarınızı diyecekmiş sizce desin mi
İlla bir görüşme olacak çünkü aileler hiç konuşmadı
Kabul etmeyeceksin. Israr ederlerse engelleyeceksin. Sorarlarsa ben sosyal medyada akraba sevmiyorum diyeceksin.Kendileri meraklı meraklı eklediler
Yok ya böyle bir mecburiyet. Bizim de çevremizde nişan atan söz atan çok. Gönderiyorlar eşyaları oluyor bitiyor. Konuşma müzakere süreci bitmiş bu saatten sonra anca laf sokma olurİlla bir görüşme olacak çünkü aileler hiç konuşmadı
Beni çok yalnız buldular vurdukça vurdular. Ondan annemin de ağızlarına etmesini istiyorum.