- 14 Haziran 2023
- 6.731
- 20.985
- 33
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Kız sex için sevmeye gerek yok, burada ölüp bittiğinden sevişmiyor herkes. Tamam aşk meşk olursa tadından yenmez ama cinsel çekim varsa arzu varsa cinsellik yaşanır. Böyle aşk meşk hassasiyeti de yoksa ohooo günü birlik mod on yaniPeki aşk yok sevgi yoksa ilişki (hele ki cinsel ilişki) nasıl oluyor benim aklım da bunu almıyor. Bana kalırsa gayette seviyordu ama adam burda beğenilmediği için tepkilerden çekindi. Ben de böyle bir şey sezinledim mesela.
Bunlara takılma artık.Keşke önce ben çıkarsaydım
Yalnız olaya öpüjükle başlaması büyük nezakettiOtu boku unutturan B12 seviyem onu mıh gibi kazıdı benimde. Çokk kırgınım
Yok bu tuvalet kapısı yazısı.Bunun şiir olduguna emin misin
Var var iş vaaarYalnız olaya öpüjükle başlaması büyük nezaketti
İnstagramı dondurmuştum az evvel açtım buraya baktım arayan oldu derken baktım çıkarmışlarNeden çıkmadın peki?
Hafızamızdan nasıl sileriz enterVar var iş vaaar
Ay başlıysam sizin edebiyatınızaOnu bilmiyom da Sahne-i Ömrümden Nefs-i Emmareye Hitabım bunu biliyom asdfasdd
Lise ögretmeni mod onYok bu tuvalet kapısı yazısı.
O yaştaki insanlar bir yere kadar arkasında durur bence ki her daim yanında olduğunu bilse ailesinin ya aileme söylerlerse korkusu olmazdı.Annesiydi sanırım alttan al diyen. Babam hep arkamda diyordu. Demek ki bu tür ailelerden değil ailesi. Öyle olsaydı babası; bizi elaleme rezil mi edeceksin, başımızı yere mi eğdireceksin, evleneceksin derdi.
Some sözelci problemssAy başlıysam sizin edebiyatınıza
Umarım dönmez. Yazık olur dönerse.Kız bitti bu iş burdan dönmez
Tamam ayrıldılar da yani nisandan dönülüyor hani kız tarafı aranır ne bileyim kim attıysa yüzüğü bi sebebi söylenir söylenmez mi ya ben mi yanlış biliyorum.İnstagramı dondurmuştum az evvel açtım buraya baktım arayan oldu derken baktım çıkarmışlar
Öncesinde keşke hiç görüşmeseydinKeşke önce ben çıkarsaydım
Hanımefendi yalan olduğunu nerden çıkardınız nasıl senaryo bu ?Bekaret konusundan korkuyorsa, alışveriş için yaptığı tartışma yok bitti ayrıldıklar falanda yalandı o zaman. Madem korkuyor, korkan insan ayrılamaz ki.
Aman kimler kimleri takipten çıkıyor pehAilcek beni takipten çıkmışlar hshshsj
Bırak boşver bunlara takılma hic. Ne halleri varsa görsünler. Senden uzak olsunlarda.İnstagramı dondurmuştum az evvel açtım buraya baktım arayan oldu derken baktım çıkarmışlar