-
- Konu Sahibi duruberil10
merhaba arkadaşlar
bu okullarla ilgili başlık açılmış ancak giriş yapamadım.
çocuğunu okyanus kolejine gönderip memnun olan var mı?
ben önümüzdeki eğitim yılı için erken kayıt yaptırdım okyanus atasehire.siz deneyimlediniz sanırım bir yıldır tavsiye ediyomusunuz yoksa pişmanmısınız...ben kayıt yaptırdım ama hala tereddütlerim var.olumlu olumsuz yönlerini yazarmısınız.ingilizce öğretmeniniz ingilizmi
.
teşekkür ederim ilginize.cok daha iyi okullar var kendini ispatlamış haklısınız.biz özel okul araştırması yaparken belli bir limit koyduk kendimize 15 bin gibi.araştırdık bu rakama yakın anafen ümraniye , doğa koleji, biltek ve okyanus en yakın okullardı.bu okulların fiziki koşulları hemen hemen aynı egitimdeki başarı konusunda anafen biraz daha iyi gibi bu okullar arasında en doğru kararı verdimmi onda tereddütlüyüm çünkü diğer pahalı kolejleri zaten tercih edemem.bu yıl okyanus 18 300 fiyatı.biz erken kayıt avantajından yararlandık birde 4 yıllık anlaştık 14 500.yetkililerle görüştüm ama sizden de teyit almak istiyorum sosyal kulüp anlamında neler yaptı cocugunuz mesala müzik aleti calmayı öğrendimi spor aktiviteleri yeterlimi...bazı kolejlerde bana ters gelen kutlamalar oluyo örnegin ( yılbaşı, sevgililer günü, pijama partisi vs vs) bu tarz faaliyetler varmı .öğretmenlerin giyim tarzı nasıl? yanıtlarsanız cok sevinirim
merhaba,
ben de sizin gibi bu yıl göndericem okyanusa.aynen biz de erken kayıt yaptırdık.benim kızım 2009 ocak doğumlu.68 aylık oluyor eylülde...sizin çocuğunuz hangi ay doğumluydu?
bizimki halkalı okyanus..benim de tereddütlerim var açıkçası..gidip konuştum bikaç defa..3 sınıf açmışlar 1 ler için.2si büyük grup..biri de bizim küçüklerin gideceği küçük grup..17 kişilik küçüklerin sınıfı..küçük grupta 60 aylık çocuk bile varmış.küçük grubun öğretmeni ile de görüşme fırsatı buldum.hep aynı gidiyoruz diğer sınıflarla dedi hatta ben bazen önde gidiyorum falan..hangi ay bilmiyorum çok erken geçirtmiş çocukları okumaya.yüzsde yüz başarı bilmem ne .eeee kimse ayranım ekşi demez tabii..velilerle de görüşme fırsatı buldum..ayaküstü konuştum tabii..konuştuklarım memnun..
sınıf mevcudunun az olması çok cazip... en fazla 24 kişilik oluyormuş sınıflar..
haırlısı olsun bakalım...
heyecanlı bir yıl bizi bekliyor..beni şimdiden sardı heyecan..
kulup olayında oğlum santrançı seçti öncedende biliyordu santrançı ona gidiyor. spor olarak yüzme olayı 1 ay oluyor 1 ay olmuyor.ayrıca yüzme kursunada gönderiyoruz biz. arada bir gezi yapıyorlar. o söylediğiniz partiler olmadı. geçen yıl bostancı doğa koejinde ilkokul hazırlık sınıfındaydı oglum . okuldan da öğretmenden de nefret ettik . oradan kaçıp buraya sığındık desek yeridir. yönetim olarak doğa daha profesyoneldi. okyanusun yönetimde çalışanlarını acemi ama daha dürüst buluyorum. bizim sınıfta 17 öğrenci var dakikada 80 kelime okuyanda var 10 kelime okuyan da var 10 kelime okuyanlar aileden sorunlu olanlar maalesef. öğretmen çok açık saçık giyinen görmedim . ama çok kapalı giyinen de görmedim. beklentilerinizi çok fazla tutmayın bence . bizde geçen sene ataşehire yeni yapılan anafeni çok düşündük . sonra burayı tercih ettik . bence fiyatına göre idare eder .
okul yönetiminden cok velilerden bilgi almak daha objektif oluyo gercekten tesekkur ederim.bu yıl mental aritmetik diye bir ders ekleniyormuş diye duydum bilginiz varmı.
mental aritmetik dersi var . gerçi bazen ögretmen olmuyor ama . güzel ve faydali bir ders bence . geçen yıl bende kayıt ettirmeden önce okulun çıkış saatinde okul önünde bekleyip okula gelen velilerle konuşmuştum memnunmusunuz diye:)
merhaba arkadaşlar
bu okullarla ilgili başlık açılmış ancak giriş yapamadım.
çocuğunu okyanus kolejine gönderip memnun olan var mı?
kulup olayında oğlum santrançı seçti öncedende biliyordu santrançı ona gidiyor. spor olarak yüzme olayı 1 ay oluyor 1 ay olmuyor.ayrıca yüzme kursunada gönderiyoruz biz. arada bir gezi yapıyorlar. o söylediğiniz partiler olmadı. geçen yıl bostancı doğa koejinde ilkokul hazırlık sınıfındaydı oglum . okuldan da öğretmenden de nefret ettik . oradan kaçıp buraya sığındık desek yeridir. yönetim olarak doğa daha profesyoneldi. okyanusun yönetimde çalışanlarını acemi ama daha dürüst buluyorum. bizim sınıfta 17 öğrenci var dakikada 80 kelime okuyanda var 10 kelime okuyan da var 10 kelime okuyanlar aileden sorunlu olanlar maalesef. öğretmen çok açık saçık giyinen görmedim . ama çok kapalı giyinen de görmedim. beklentilerinizi çok fazla tutmayın bence . bizde geçen sene ataşehire yeni yapılan anafeni çok düşündük . sonra burayı tercih ettik . bence fiyatına göre idare eder .
Merhaba canım. Neler duydun? Özelden de yazabilirsin.ben de izmirde açılacak olan okyanus koleji ile görüştüm.inşaat halinde.bilemiyorum napacağımı:/araştırıp duruyorum:/Merhaba,
2014-2015 eğitim yılı 1. sınıfta Okyanus'a gönderen var mı arkadaşlar.
Memnun musunuz. Çeşitli söylentiler oluyor.Dini yönden bir baskılı eğitim veya yaptırım fark ettiniz mi ??
Paylaşırsanız sevinirim.
Çocuğunuzu gönderdiniz mi okyanusa?görüşleriniz neler?yazarsanız sevinirim.kolejle ilgili bilgi toplayabildiniz mi? ocak ayinda erken kayirlar baslayacak artik netlesmemiz lazim...havvagursoy_1981@hotmail.com adresimden egitime daire gorusmek isterim
Mrb Halkalı Okyanus Koleji'nden hala memnun musunuz?Benim oğlumda önümüzdeki sene ilkokul 1.sınıfa başlayacak onun için okul araştırıyorum.merhaba,
benim kızım da 2008 mart doğumlu. kızım halkalı okyanus kolejine gidiyor. benim de başta çok tereddütlerim oldu ama çok memnun kaldım. öğretmenimizden de çok memnunum.çok ilgili.
birisi geri kalanlar için birşey yapılacak mı diye sormuş yukarıda. bizim öğetmenimiz ikinci dönem cumartesileri etüt açılacağını söyledi. umarım öğretmenimiz değişmez.
Mrb Halkalı Okyanus Koleji'nden hala memnun musunuz?Benim oğlumda önümüzdeki sene ilkokula başlayacak onun için okul araştırıyorum.Avrupa yakası halkalı
peki memnun muşunuz, pişman mısınız diye sorsam..
Merhaba Beylikdüzü okyanus u araştırıyorum, bu okul hakkında bilgisi olan var mı?Haftada 10 saat İngilizce 2 saat yüzme var dedi ing yeterli oluyor mı , öğretmenlerin yeterliği nasıl