- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
-
- Konu Sahibi duruberil10
merhaba arkadaşlar
bu okullarla ilgili başlık açılmış ancak giriş yapamadım.
çocuğunu okyanus kolejine gönderip memnun olan var mı?
ayrıca okul çıkışı velilerle de görüştüm daha objektif olması bakımından.
konuştuğum tüm veliler memnun...
öğretmenlerle de görüşeceğim
benim oglan okyanusda gecen yıl ilkokul 1. başladı
siz hangi okyanus koleji düşünüyorsunuz
benim oglan okyanusda gecen yıl ilkokul 1. başladı
siz hangi okyanus koleji düşünüyorsunuz
biz anadolu yakasında ataşehir okyanusa verdik. meb. den emekli bir öğretmenimiz var . ögretmenden memnunuz okul ise devlet okulundan kesinlikle iyidir sadece 17 kişilik sınıfta olması yeter. tabi ekstra avantajları da oluyor havuz ingilizce gibi.
teşekkürler..umarım herşeyin hayrılısı olur hakkımızda.siz seneye de orayı düşünüyor musunuz peki?
Okyanus kolejinin ortaokul bölümüne bir arkadaşımın oğlu gidiyor. Onlar memnunlar.
Tabi okul işi göreceli.
Ne istiyorsun, cocugunun durumu bunlar cok cok onemli ....
Bu etkenlerle okula mutluda olabilrsiniz mutsuzda.
Ama okyanus hakkinda pek olumsuz birsey duymadim.
çok teşekkürler... ben de genelde iyi şeyler duyuyorum.
peki fen bilimleri okullari hakkinda bilginiz varmi ?
Bizde orayi dusunuyoruz.
Ve oglum ordan burs kazandi
maalesef yok.oğlunuz burs kazandıysa çok güzel ama..
biz anadolu yakasında ataşehir okyanusa verdik. meb. den emekli bir öğretmenimiz var . ögretmenden memnunuz okul ise devlet okulundan kesinlikle iyidir sadece 17 kişilik sınıfta olması yeter. tabi ekstra avantajları da oluyor havuz ingilizce gibi.
ingilizce öğretmenimiz ile başta ufak tefek sorun yaşadık ama şimdi aramız çok iyi memnunuz:) . içinizi rahat tutun . devlet okulundan iyidir yönetim ve ögretmenleri ile iletişim halinde olun hatta okullar başlayınca diğer velilerlede iletişim halinde olmanızı tavsiye ederim .
çok çok iyi disiplinli süper okul diyemem zaten o okulların fiyatı belli çok çok kötü de diyemem . fiyat olarak ne kadar a anlaştınız ne kadar zamlanmış diye merak ettim de geçen yıl 14 e vermiştik biz