İlköğretim Yorum ve Soruları okyanus koleji hakkında ne düşünüyorsunuz?

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
merhaba arkadaşlar
bu okullarla ilgili başlık açılmış ancak giriş yapamadım.
çocuğunu okyanus kolejine gönderip memnun olan var mı?

merhaba arkadaşlar
bu okullarla ilgili başlık açılmış ancak giriş yapamadım.
çocuğunu okyanus kolejine gönderip memnun olan var mı?

Benim yakın arkadaşlarımdan biri bu sene gönderdi.Çocuğu üstün zekalı.Arkadaşım çok araştırdı.orada karar kıldı.Kendisi de memnun.Ama dersler biraz yoğunmuş:))

merhabalar herkese,
arkadaşlar biz gittik gördük şimdiki izlenimim özel okul olarak doğa da aynı okyanus da...
ilköğretimde öğretmen çok önemli ben öğretmenlerin en az 3 yıl deneyimleri olmalarını isterdim ama 2 okul da tatmin edici cevap vermedi.
okyanus denetliyoruz elemeden geçirip dersleri azar azar arttırıyoruz dedi.bilemiyorum hayırlısı olsun..
çocuğunu okyanus kolejine verip de memnun olan veya memnun olmayan arkadaşlar?...neler söylersiniz:)

ayrıca okul çıkışı velilerle de görüştüm daha objektif olması bakımından.
konuştuğum tüm veliler memnun...
öğretmenlerle de görüşeceğim

biz anadolu yakasında ataşehir okyanusa verdik. meb. den emekli bir öğretmenimiz var . ögretmenden memnunuz okul ise devlet okulundan kesinlikle iyidir sadece 17 kişilik sınıfta olması yeter. tabi ekstra avantajları da oluyor havuz ingilizce gibi.

teşekkürler..umarım herşeyin hayrılısı olur hakkımızda.siz seneye de orayı düşünüyor musunuz peki?

teşekkürler..umarım herşeyin hayrılısı olur hakkımızda.siz seneye de orayı düşünüyor musunuz peki?

seneyede aynı okulda devam edecegiz . buyuk bir aksilik olmazsa ilkokulu orada tamamlamayı düşünüyoruz. okuluna alıştı arkadaşlarına alıştı ögretmeninide seviyor. ufak tefek şeyleride görmezden geliyoruz sürekli okul degiştirmek mantıksız geliyor.

Okyanus kolejinin ortaokul bölümüne bir arkadaşımın oğlu gidiyor. Onlar memnunlar.
Tabi okul işi göreceli.
Ne istiyorsun, cocugunun durumu bunlar cok cok onemli ....
Bu etkenlerle okula mutluda olabilrsiniz mutsuzda.
Ama okyanus hakkinda pek olumsuz birsey duymadim.

çok teşekkürler... ben de genelde iyi şeyler duyuyorum.

arkadaşlar bende bir haftaönce Ataşehir okyanus koleji ne yazdırdım oğlumu erken kayıt avantajıyla 1. sınıfa başlıycak inşallah. bu okulda ccocukları okuyan arkadaşlar gördüm görüşlerinizi merak ediyorum eğitimi nasıl sosyal kulüplere yeterli zaman ayrılıyomu ve disiplin anlayışları nasıl cok serbest bir okul istemiyorum açıkcası kayıt yaptırdım ama hala tereddütlerim var en merak ettiğim doğa kolejindeki gibi abuk subuk partiler yapılıyomu lütfen bilgilerinize ihtiyacım var....inşallah pişman olmam

mrb bende 1 hafta önce oğlumu ilkokul a yazdırdım Ataşehir okyanus koleji ne araştırdım aslında ama yinede tereddütlerim var.siz bir yıldır okyanus velisi olarak olumlu olumsuz yönlerini yazarmısınız lütfen. en cok disiplin konusunu merak ediyorum cok serbest rahat bir yönetim istemiyorum açıkcası.ingilizce eğitimi nasıl bir yılda epey ilerleme kaydediyomu ....aklımda daha birsürü sorular.okulu begendim hersey güzel görünüyor ama icraat nasıl merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

ingilizce öğretmenimiz ile başta ufak tefek sorun yaşadık ama şimdi aramız çok iyi memnunuz:) . içinizi rahat tutun . devlet okulundan iyidir yönetim ve ögretmenleri ile iletişim halinde olun hatta okullar başlayınca diğer velilerlede iletişim halinde olmanızı tavsiye ederim .
çok çok iyi disiplinli süper okul diyemem zaten o okulların fiyatı belli çok çok kötü de diyemem . fiyat olarak ne kadar a anlaştınız ne kadar zamlanmış diye merak ettim de geçen yıl 14 e vermiştik biz

teşekkür ederim ilginize.cok daha iyi okullar var kendini ispatlamış haklısınız.biz özel okul araştırması yaparken belli bir limit koyduk kendimize 15 bin gibi.araştırdık bu rakama yakın anafen ümraniye , doğa koleji, biltek ve okyanus en yakın okullardı.bu okulların fiziki koşulları hemen hemen aynı egitimdeki başarı konusunda anafen biraz daha iyi gibi bu okullar arasında en doğru kararı verdimmi onda tereddütlüyüm çünkü diğer pahalı kolejleri zaten tercih edemem.bu yıl okyanus 18 300 fiyatı.biz erken kayıt avantajından yararlandık birde 4 yıllık anlaştık 14 500.yetkililerle görüştüm ama sizden de teyit almak istiyorum sosyal kulüp anlamında neler yaptı cocugunuz mesala müzik aleti calmayı öğrendimi spor aktiviteleri yeterlimi...bazı kolejlerde bana ters gelen kutlamalar oluyo örnegin ( yılbaşı, sevgililer günü, pijama partisi vs vs) bu tarz faaliyetler varmı .öğretmenlerin giyim tarzı nasıl? yanıtlarsanız cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…