Gittiğiniz yerde hiç kadın yoktur inşallahKuzumm bni yanlış anlama sana bisey dediğim yok zaten sinirlerim bozuldu buna benzer seyler bende yaşadığım icin söylüyorum en son esimi terk etme asamasina geldim ben ne diyorum zaten çoğu kadın su zamanda bozuk evli adamlara takıyolar kafayı ama eşinden de yüz buluyo anladın en son sehir degistirdim ben ve esimin numarasını
Ayrım yapmadan anlat dediğin doğru bi an okuyunca benim basıma gelenleri hatirladim ama çoğu yerine bazı kadınlar ve ne yazık ki desem sanırım daha doğru olurdu neyse hatalı kelime kullandiysam affolayok anlamadım ama anlaşabileceğimizi de düşünmüyorum. öncelikle kadın/kız/dul bayan gibi ayrımlar yapmadan anlatın ki anlayayım. iki mesajınızda da ısrarla "kadınlar daha bozuk,milletin kocasına kafayı takıyor" diyorsunuz. komik olan siz de kadınsınız yani öyle umuyorum. öyle olunca da saçma bir hal alıyor. anlaşamayacağız sanırım ama umarım dediğimi anlarsınız.
Yaa ben orucluyum ne dediğimi bilmiyorum ya da anlamadiniz ben nacizane kendi basıma gelen seyi söyledim orda benim esime de takan bi bayan olduğu icin sehir degistirdim onu söylemek istedimGittiğiniz yerde hiç kadın yoktur inşallah
Ben de cözüm olmadığını düşünüyorum onu söyledim dolaylı yoldan. Esinizin kafa değişmeli. Sınırlarını öğrenmeliYaa ben orucluyum ne dediğimi bilmiyorum ya da anlamadiniz ben nacizane kendi basıma gelen seyi söyledim orda benim esime de takan bi bayan olduğu icin sehir degistirdim onu söylemek istedim
Zaten suç ondaydı tavırları değişti dedim ya nerdeyse bosanma asamasina geldik cok şükür su an öyle bisey yok hersey iyi gidiyo hamdolsunBen de cözüm olmadığını düşünüyorum onu söyledim dolaylı yoldan. Esinizin kafa değişmeli. Sınırlarını öğrenmeli
Bana kız pek kötü niyetli gelmedi. Belki siizjnle arkadaş olmak istiyordur. Ne biliyim pek arkadaşı yoktur sizi de iyi görmüştü sizinle arkadaş olmak istiyordur. Öyle eşinize karşı bı ilgisi var gibi falan gelmedi bana. Biraz buyutmussunuz benceDegil mi. Ben de esime aynisini soyluyorum. Tamam esim birsey hissetmiyor esimin sadece arkadasi tamam tamam hepsine tamam ama olmaz. Bu dogru degil. Ben bunu niye kabulleniyim. O kiz da yaptigi cok normalmis gibi ama ben bunu haketmemistim diyor bana ya olur musun oldurur musun. Esimi hallettim de kiza bisey yapmadim o icimde kaldi. Diyor ki bir de instagramdan takip ediyorum benim evimin orda etkinliklere geliyorsunuz goruselim bir ara. Esim ne paylassa ilk bu kiz begenir. Hikaye paylassa ilk bu izler. Falan da filan da. Icimde kaldi icimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?