Yemekten donunce soyluyor engel olmayim diye.Eşiniz ben x ile yemeğe çıkacağım haberin olsun dediyse çok uzatmayin.Yemege çıkıp bu takıntılı mesaj bombardımanina başlayınca söylediyse iskillenin derim.Bi de eşinizi merak ettim
Ay bu kocalar hep masumdur bilmez misin.Kıza neden sinirlendiğinizi anlamadım, sonuçta sevmediğiniz biriyle ve sizden gizli yemeğe çıkan eşiniz. Çok ilginç.
E o kız öyle bi profil açıp yaptıysa ünden beri eşime takık kız var demiştiniz,o nerden biliyor o kızı. Yıllardır o mu yapıyor bu numarayı. İkisi aynı kişi mi yani?Ben bunlari esimin bulustugu kizin benim ogrenmem icin yaptigini dusunuyorum. Dediginiz gibi olsa sizi niye kandiriyim.
Yok sadece o tarz mesajlar gelince esimle ben kesin o kizdir dedik. O kiz olduguna dair bir iz bir soz yok yoksa. Digee kizin bundan haberi yok tabiki.E o kız öyle bi profil açıp yaptıysa ünden beri eşime takık kız var demiştiniz,o nerden biliyor o kızı. Yıllardır o mu yapıyor bu numarayı. İkisi aynı kişi mi yani?
Engel olsan ne olurmuş ki? Bir öğün yeekden mi mahrum kalirmis?Anladığım kadarı ile bu yemek öğleden sonra iki de kafede yenilen makarna yanına tavuk şiş değil.Bildigin akşam yemeğine çıktıysa (bu spontan olmamıştır) bu adam seni ayakta uyutuyorYemekten donunce soyluyor engel olmayim diye.
ay inanamıyorum...evli bi erkeği yemeğe çıkaran davet eden kızda suç yok oyle mi..bu kadar samimiyet varsa, ailecek gorusuluyorsa, konu sahibine neden soylemedi kız eşinle yemek yicez diye açık açık? bırakın allah askına ya
Yok kebapcida ogle yemegi. Bir saat.Engel olsan ne olurmuş ki? Bir öğün yeekden mi mahrum kalirmis?Anladığım kadarı ile bu yemek öğleden sonra iki de kafede yenilen makarna yanına tavuk şiş değil.Bildigin akşam yemeğine çıktıysa (bu spontan olmamıştır) bu adam seni ayakta uyutuyor
O kadar dikkat ettim ki yorumlariniza kusura bakmayin yazmadan duramadim. Bir baska konuda da yine erkek tarafini korumaci yaklasmissiniz ilk yorumlarinizda. Aldatan erkegi neredeyse hakli cikarmistiniz ki son anda fikirleriniz degisti. Simdi de karsidaki kiza yukleniyosunuz. Gizli is ceviren koca kisisi degil mi? Karsi taraftaki kizla ne gibi bi sorunu cozebilir konu sahibi? Once evindekine bir ayar versin bence. Dusuncelerinize saygim sonsuz ama bana tuhaf geliyor belirtmek istedim
Yok kebapcida ogle yemegi. Bir saat.
Ozaman içini hiç bulandırma çünkü spontan olmuştur.O esnada onun yanında seni arayıp aşkım kem kum demesi de olacak iş değil.Zaten zihninden bu yönde bisey geçmediği için de aklına aramak gelmeyebilir.Ama bu düşünceyi eşine belli etme.Dusuncesiz hareketin bak nelere sebep oldu.Senin yemeğe çıktığın kadını kıskanan kadın nerdeyse evliligime sahip çıkacak,ayarı o veriyor.Beni nasıl bir duruma düşürdüğünü gör deYok kebapcida ogle yemegi. Bir saat.
siz benim mesajlarımı bi tam okuyun ondan sonra yorum yapsaydınız...kıza ders vermekten bahsediyordu bense eşine ayar vermesini soyledim zaten...onceki konuda da konunu iç yüzünü anlamaya calıstım, eşine hak vermiyorum diye de belirttim..hiçbi zaman erkeği korumam..önceki konuda eşinin yaptıkları ortada ama o duruma gelene dek neler yasandı bilmiyoruz, belki tekrar evlenecek kadın, kendi hataları varsa onları da dusunmesini onerdim sadece..kötü mü dedik
tuaf olacak bişey yok
Hayır ilk yorumlarınız daima eşleri haklı çıkaracak sekilde. Sonradan fikriniz degisiyor. Ben gorduklerimi okuduklarimi anladiklarimi yorumladim. Sadece bana garip geldigi icin yazmak istedim dedigim gibi dusuncenize saygim sonsuz
orda konu sahibi bana cevaplar verdi ve o cevaplar verdikce tabiki ona gore yonlendim...ama ilk yazdıgımda da erkeği korumadım...bir evlilik bozuluyorsa eğer erkek psikopat değilse 2 tarafın da hataları vardır diye düşünüyorum hepsi bu
Evet aynen oyle. Ama ben o belali miydi mesajlaro atan yoksa yemege ciktigi kiz miydi bilmiyorum. Suphelerim var acikcasi. Benim haberim yoksa haberim olsun diye ortalik karistirilmis olabilir.Eşin bir kızla yemeğe çıkıyor, diğer belalısı onu kıskanıyor adamın asıl eşine mesaj atıyor. Eşin birşeyden haberi yok. Enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?