okurken keşke hiç bitmese dediğiniz kitaplar oldu mu ?

Kitap okumaya yeni başladım. Daha önce okuduğum kitaplar sayılıdır fakat bu ara okuduğum kitaplardan en çok etkilendiğim Güneş Demirel / Şimdi Benimsin (süper hatta o kadar etkilendimki bittikten sonra bir daha okumak istedim fakat kitap arkadaşın olduğu içn geri vermek zorunda kaldım. Ayrıca nette satışı yok bitmiş :KK43:. ) şimdi tekrar arkadaşın verdiği sen yokkeni okudum ve şimdide Katran Karasını okuyorum. Bunlarda Guneş Demirelin kitapları. Ayrıc Ayşe Kulin / Gizli Anların Yolcusu süper ve son olarak Zülfü Livaneli / Kardeşimin Hikayesi de akıcı ve güzeldi ....

Canım inan bana bende sayısal zeka sıfır :) Sayfalar dolusu metin ver bana tek okuyuşta hafızama kazınır ama sayısal dersen mıh gibi kalakalırım ancak bu kitabın sayısal anlatımlarına takılma. Sadece mantığını anlamak için verilmiş o sayısallar. İki kitabında sonunda iyi ki okumuşum diyeceksin... Ben önce empati sonra olasılıksız okumuştum ama olasılıksıza öncelik vermek daha iyi. Çünkü iki kitapta da aynı kahramanlar var, birincisinde daha iyi açıklıyor kim olduklarını...

bi deneyim o zaman tekrardan beyada üzülmüstüm ya hayal kirikligi yasadim resmen herkez bayiliyo. Ben matematigi sayilari severim ama okudugum romanin icinde bu kadar cok gecmesi s1kti.

John Verdon'un tüm kitaplarina (Aklindan Bir Sayi Tut, Gözlerini Simsiki Kapat, Seytani Uyandirma) keske bitmese dedim.
Birde Stella Molinas Trevez'in Söz Yaşlarım kitabina hiç bitmese dedim :KK5: belki abartmiyorum 5 kere okumusumdur o kitabi bu yasima kadar :KK31:
Son olarak Bir genç kizin gizli defteri seriside bana okumayi sevdiren kitaplardi onlarda hiç bitmesin istemistim :KK16:

Herkez bayiliyor bu kitaplara. Bi benmi okuyamadim. Olasiliksiz ilk 25 sayfasini zorla okudum. Sürekli bir hesap var yok söyle yaparsam böyle falan filan cok s1k1ldim. Gerisini okuyamadim. Bir sans versem mi?

Olasiliksiz'a iki kere niyetlendim 5 sayfa zor okudum banada çok sıkıcı geldi :KK50:
tek sen degilsin yani :KK17:

Son düzenleme:
Son bir yıldır Khaled Hosseini 'nin kitaplarını takip eder oldum. Önce Uçurtma Avcısı, ardından Bin Muhteşem Güneş ve şimdi de Ve Dağlar Yankılandı. Gerçekten hiç bitmesin dediğim kitaplar, yazarın dili çok akıcı ve sürükleyici. Okunmasını tavsiye ederim, hem de çok.

elli ton üçlemesini tavsiye ederim : grinin elli tonu, karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu.. kitaplar bitince depresyona girdim diyebilirim keşke bitmeseydi diye

Sir Arthur Conan Doyle - Sherlock Holmes serileri.
Hayranlıkla okuyorum hala. Hiç bitmese keşke. Bitse de bir kez daha okunacaklar arasında. :KK34:

ve dağlar yankılandıyı beğenemedim ben nedense..hiç bu kadar dağınık konulu kitap okumamıştım..hikayeye birçok kahraman girdi çoğunun sonu meşhul kaldı... :26:

X