Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

çok güzel, nereden hatırladınız
daha böyle bir dolu sahne vardı, ilginç, etkileyici..

Gogol kitapları genelde çok karamsar oluyorlar. Kitapları hem kendini bıraktırmıyor hem de okurken üstüne öküz oturuyor.

bu kitabı okurken depresyona girdim resmen.
insan ölmek istiyor
güzeldi ama

olmaz mııı kesinlikle bende mevcut..
YE DUA ET SEV .. ne kadar büyük hevesle almıştım ama yok bitmek bilmedi.. bende hiiç inat etmeden attım bir köşeye gitti :)

The Big Bang Theory dizisinde bahsettikleri için aldım okudum geçti gitti
aklımda hiç kalmadı..
filminde de Javier Badem oynuyordu, pek beğenirim kendisini

Dan Brown kitaplarının amacı ne acaba
Melekler ve Şeytanlar kitabını arkadaştan aldım okudum, acayipti, hiç anlamadım...

Dan Brown kitaplarının amacı ne acaba
Melekler ve Şeytanlar kitabını arkadaştan aldım okudum, acayipti, hiç anlamadım...

Da vinci'nin şifresi çok iyiydi. 2 günde bitirmiştim koca kitabı. Ama melekler ve şeytanlar, kayıp sembol oldukça sıkıcıydı. Ne anlattığını anlıyorum, çok da heyecanlı aslında fakat çok fazla uzattığı için bayıyor bazen. O yüzden yarıda kalmıştı m. ve ş.

Sinan Yağmur isimli yazarın hz. Mevlana kitabına başlayayım dedim ama yok; bu da tebrizli şems gibi bayık. Gerçi onu sonradan okuyup bitirmiştim.
Neyse... Bu adamın sorunu dilimizi nasıl kullanması gerektiği bilmemesi bence. Çok basit yazıyor. İnanılmaz zevksiz. Benim gibi edebiyatla haşır neşir olan, çok okuyan insanlara göre değil bu basitlik. Olmuyor olmuyor. Bir de kitabı kim düzenlemişse bi b*k becerememiş. İmla hataları beni sinirlendirdi.
Önüne gelen kitap yazıyor ya! Yazık!

Da Vinci'nin Şifresi'ni okumadım, o kitabı güzel demek, okumak lazım

Can Dündar - Kırmızı Bisiklet... O ufacık kitap bitti ama ben de bittim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…