Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

ouuu olmaz mı " Joydeep Roy- Marakeşin Masalcısı ".. belkı ılerde konu akıcı olur, belkı belkı dıye dıye ortasını gectım kıtabın.Dayanamadım en sonunda attım bır koseye yenı kıtaba basladım

Kitap hirsizi kitabi allahm btmedi ya btmedi brktm bnde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yanık Saraylar - Sevim Burak

İncecikte bir kitap ama yok, hayatımda ilk kez okuduğum bir kitap sonrasında bana tek bir kelime dahi kalmadı :)

Zen ve Motosiklet Bakım Sanatı Değerlerin Sorgulanması

başlıyorum fekat sonu gelmiyor.

elif şafak pinhan. bir de günter grass teneke trampet. ruhumu teslim ediyordum nerdeyse

Peyami safa nin mahşer adlı kitabı. Normalde iyi kötü her kitabı bitirdim ama yok ben gibi birine bile gina geldi. Kitabın yarısını zor okudum.

Orta şekerden hallice.

Vadideki Zambak
Betimlemeler sebebiyle daha başlarda yarım bıraktım. Bir daha tövbe

Son düzenleyen: Moderatör:
elif şafak kitapları ağırdır ama güzeldir..

bit palas, araf, aşk, siyah süt, pinhan, şehrin aynaları, baba ve piç, mahrem okuduklarım.
aslında kitapları hiç ağır değil, tam tersi çok basit gelir bana.
hani kafanı dinlendirmek istersin, öyle okumak için.
ince bir frekans tutturuyorum onu okurken, akıp gidiyor, bir de bakmışım kitap bitmiş.
ama şimdi sorsalar ''şu kitabından ne aldın, kazandın?''
cevap veremem... boşluk var sadece...

Tutunamayanlar da Yüzyıllık Yalnızlık da çok güzel, değerli, dolu dolu kitaplardır.
Yüzyıllık Yalnızlık'ta son 100 sayfasından itibaren çok büyük gelişmeler olacak, bence devam et, pişman olmayacaksın

lise yıllarımda 4 ciltlik uzun metrajlısını okumuştum hayatımda hiç bu kadar çok ağladığımı hatırlamıyorum.
toplam 1500 sayfa filan. bitmiyor da. uzun günler süren bir melankoli dönemi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…