• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Yüregim Seni cok Sevdi
Ask
Kinyas ve Kayra
Istanbul´da Ask Babilde Ölüm
Maca Kizi

Ece Temelkuran - Düğümlere Üfleyen Kadınlar
Mümin Sekman - Her şey Seninle Başlar

İkisi de bitmedi arkadaş yıllarca sürdü sanki okuması...:50:

ayy benm şu an elimde var iki tane bitmek bilmiyorrr

ikisini de d&r dan almıştım değişk diye ama olmadı okuyamyorum :19::19:

ilki bir psikiyatristin gizli defteri hiç umduğum gibi çıkmadı çook bunaldım

adalet ağaoğlunun hayatı savunma biçimleri kitabı onu hep okumak istiyordum ama çok acayip sıkıldım eğer bildiğiniz güzel bi kitabı varsa paylaşır mısınız :)))9

Ahmet Batman-Sabah Uykum
Bu adam yazarsa ben de yazarım arkadaş dediğim kitap,hayatımda elime aldığım en dandik kitap.Kitap 220 sayfa falan,her sayfa yarım yani 110 sayfalık bir kitap,okunacak kısmı 20 sayfadan fazla etmez.Kitabı bitiremedim bu arada,bitmiyor,çok zorladım ama mümkün değil.

Arkadaslar merhabalar..
Kitap okumak bence dinlendirici ve zevk veren bir aliskanlik
Bn bir kitabi 4 ila 7 gun arasinda okurum bir sonraki okuma zamani araligimda assagi yukari 7 gun sonra baslar fakat sinan akyuz sahika& feraye :) allahim savrulan hayatlar deniyor kitabin kapaginda ve evet bni savurdu bu kitap yapisti elime :))

Serpil Şahin - Aşk Acılı Yemeği Sever.
Ben yaptım siz yapmayın arkadaşlar sakın şu kitaba para verip almayın. Zaten piyasa da fazlaca yok kanımca. Olmaması güzel. İnsanlar adına, kapağına, önsözüne bir şeyine kanıp, merak salıp alabilirler (benim gibi). Ama hataya düşerler.
Erkek-kadın ilişkileri, flörtler ve aşk üstüne bir kişisel gelişim tadında kitap yazmış. Sözde öğütler, nasihatler, kendi çevresinden ve kendi hayatından örnekleri hikayeleştirmiş anlatmış falan. Bir aşk ilişkisinde yaşanan cinsellik ancak bu kadar mahalle karısı ağzı ile ifade edilir. Sert yorum yazıyorum ama bunun yorumu ancak bu olabilir. Kısa sürede bitirdim, ama okurken illallah ettim.

Son düzenleme:
Leyla diye bir kitap var, bir ay once basladim. Daha hala 38. sayfada miyim neyim...:37: Kitabin kapaginda guzel yorumlar var kitapla ilgili, bayagi ovmusler, ama bana kadar akici gelmedi nedense. Oyle kotu de diyemem ma Ucurtma Avcisi'ndan sonra cekilmiyor.
Ha geyret okuyup bitirecem insallah. :26:
:32:

Sevdecim acaba, savaşta esir olan Leyla mı bu..
Bende bir Leyla'yı okumuştum buna benzer. Eğer oysa sonradan açılıyor kitap canım.

Sevdecim acaba, savaşta esir olan Leyla mı bu..
Bende bir Leyla'yı okumuştum buna benzer. Eğer oysa sonradan açılıyor kitap canım.

Evet. Savasla, esirlikle ilgili. Bosnaliydi kiz sanirim.
Kitabi biraktim. :26: Gerci ondan sonra birkac kitap daha biraktim. Ilerde geri donup bitirmeyi dusunuyorum ama.

tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer
yarım bıraktığım tek kitap
hatta yarım bile değil 50 sayfadan öteye gidemedim
belki 10 defa başladım
ama yok gitmiyor kitap :50:

Kitabi biraktim. :26: Gerci ondan sonra birkac kitap daha biraktim. Ilerde geri donup bitirmeyi dusunuyorum ama.

Evet doğru, Bosnalı olması lazım canım..
İleride dönersen belki bu sefer sevebilirsin, ama üzülüyor insan; tecavüz anlarını an be an anlatıyor, ben çok etkilenmiştim canım ama hikaye kısmından sonra tabi, son 150 sayfa diyelim..

Evet doğru, Bosnalı olması lazım canım..
İleride dönersen belki bu sefer sevebilirsin, ama üzülüyor insan; tecavüz anlarını an be an anlatıyor, ben çok etkilenmiştim canım ama hikaye kısmından sonra tabi, son 150 sayfa diyelim..

ben leylayı okumuştum. ve 1günde hatta bir kaç saatte okumuştum.. çokta beğenmiştim. hüzünlenmiştim..

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk (İskender Pala) bitmeyen kitap çok uzun sürmüştü inatla bitirdim ama beğenmedim.

:31: benimde aynen öle oldu..
ama iskerder palayı çoks even arkadaşlarımızda var. .göreceli bir kavram :31:

ayy benm şu an elimde var iki tane bitmek bilmiyorrr

ikisini de d&r dan almıştım değişk diye ama olmadı okuyamyorum :19::19:

ilki bir psikiyatristin gizli defteri hiç umduğum gibi çıkmadı çook bunaldım

adalet ağaoğlunun hayatı savunma biçimleri kitabı onu hep okumak istiyordum ama çok acayip sıkıldım eğer bildiğiniz güzel bi kitabı varsa paylaşır mısınız :)))9

gamzecim psikoanalisti dene...cok beğendım.
bir psikiyatristin gizli defterinıde ben cok merak edıyordum....:(

leylayı bende 2 günde bitirmiştim...

benım ıllallah ettğim kıtaplar
kafka : dava
ve orhan pamuk benım adım kırmızı

saatlri ayarlama ent. de biraz ağır geldi takrar başlıcam :(

Back