- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi c i m c i m e
bay pipo ve puslu kıtalar atlası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohan pamuk'un bütün kitapları desem:) nedense hiçbir kitabını bitiremedim "kara kitap,benim adım kırmızı vs.."
Leyla diye bir kitap var, bir ay once basladim. Daha hala 38. sayfada miyim neyim... Kitabin kapaginda guzel yorumlar var kitapla ilgili, bayagi ovmusler, ama bana kadar akici gelmedi nedense. Oyle kotu de diyemem ma Ucurtma Avcisi'ndan sonra cekilmiyor.
Ha geyret okuyup bitirecem insallah. :26:
Sevdecim acaba, savaşta esir olan Leyla mı bu..
Bende bir Leyla'yı okumuştum buna benzer. Eğer oysa sonradan açılıyor kitap canım.
Evet. Savasla, esirlikle ilgili. Bosnaliydi kiz sanirim.
Kitabi biraktim. :26: Gerci ondan sonra birkac kitap daha biraktim. Ilerde geri donup bitirmeyi dusunuyorum ama.
Evet. Savasla, esirlikle ilgili. Bosnaliydi kiz sanirim.
Kitabi biraktim. :26: Gerci ondan sonra birkac kitap daha biraktim. Ilerde geri donup bitirmeyi dusunuyorum ama.
Evet doğru, Bosnalı olması lazım canım..
İleride dönersen belki bu sefer sevebilirsin, ama üzülüyor insan; tecavüz anlarını an be an anlatıyor, ben çok etkilenmiştim canım ama hikaye kısmından sonra tabi, son 150 sayfa diyelim..
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk (İskender Pala) bitmeyen kitap çok uzun sürmüştü inatla bitirdim ama beğenmedim.
ben leylayı okumuştum. ve 1günde hatta bir kaç saatte okumuştum.. çokta beğenmiştim. hüzünlenmiştim..
benimde aynen öle oldu..
ama iskerder palayı çoks even arkadaşlarımızda var. .göreceli bir kavram
ayy benm şu an elimde var iki tane bitmek bilmiyorrr
ikisini de d&r dan almıştım değişk diye ama olmadı okuyamyorum
ilki bir psikiyatristin gizli defteri hiç umduğum gibi çıkmadı çook bunaldım
adalet ağaoğlunun hayatı savunma biçimleri kitabı onu hep okumak istiyordum ama çok acayip sıkıldım eğer bildiğiniz güzel bi kitabı varsa paylaşır mısınız :)))9