Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

oğuz atay- tutunamayanlar..

edebiyat hocalarım, okurken cinnet geldi diyerek bırakmışlardı ben de ben bitiririm diyerek aldım ellerinden.

bitirdim ama ben mi kitabı bitirdim kitap mı beni bitirdi bilmiyorum :)

Kitap hirsizi kitabi allahm btmedi ya btmedi brktm bnde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy ben bunu baskadim ama bir turlu anlayamadim konuyu,basta daktilonun dilindenmi yazilmis ne olmus bir turlu kavrayamadim:KK53::KK53:.kitap kurdu birine verdim bende

Kahraman Tazeoğlu
Bukre
baydı beni vallahi..

Şu çılgın Türkler'i aldım ama bir türlü devam edemedim.

Ayy hayatimdaki okuduğum ve bitmek bilmeyen ama inatla sonuna varmak istedigim tek kitap oldu. O da Vadideki Zambak.
Ayy o tasvirlerden midem bulanmisti artik.. 2 haftada bitirebilmistim anca..

Dostoyevski'nin şununu da okusam diye başladığım bir kitabı beni benden almıştı..
Ebedi Koca.

Tutunamayanlar, kitabı okumaya çalışıp bırakanlara atfen o isme sahipmiş :)

Ölü Canlar ve Madam Bovary lisede sınav kitaplarımızdı ve bir kitapkurdu olduğum halde okurken çok sıkıldım yarıda bırakmak istesim ama mecburen bitirdim

herhalde benim gibi bazılarınızında başına gelmiştir arkadaş sohbetlerinde konu eğer kitaplarsa şikayet eden arkadaşlar olur bazen çok sıkıcı, okuyorum okuyorum bitmiyor gibi cümleler kuran. sizinde aklınızda böyle bir kitap varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız? Benim için böyle birşey olmadı bu güne kadar, incelerken sevdiğim kitapları ayırıp onları alıp okurum genelde, beni çok pişman eden olmadı yani. Eğer sizin varsa buyrun bekliyorum cevaplarınızı...
karamazov kardeşler... giriş kısmını en az 10 defa okumusumdur ee girişi okumayınca bölumlerıde anlamıyorsun öff bende bıraktım..:KK43:

Kurtlarla Koşan Kadınlar! Hay bi de 500 küsürlük bir kitap. Çok istiyorum bitirebilmeyi ama pek mümkün görünmüyor.

Ölü Canlar ve Madam Bovary lisede sınav kitaplarımızdı ve bir kitapkurdu olduğum halde okurken çok sıkıldım yarıda bırakmak istesim ama mecburen bitirdim

özelliklede madam bovary degil mi !!!!
Allah'immmmmm ben o kitabi ne zaman açsam ilk 10 sayfasinda uykum geliyor!!!
çok fena oluyorumm :KK70: :KK70:

X