- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi c i m c i m e
-
Evet çok güzel diyorlar ama gerçekten sıkılmıştımLiseye giderken okumuştum evet yavaş ilerliyor ama beni çok etkilemişti.
480 syf okudum bu kitabı ama gitmiyor daha fazlaoğuz atay- tutunamayanlar..
edebiyat hocalarım, okurken cinnet geldi diyerek bırakmışlardı ben de ben bitiririm diyerek aldım ellerinden.
bitirdim ama ben mi kitabı bitirdim kitap mı beni bitirdi bilmiyorum :)
480 syf okudum bu kitabı ama gitmiyor daha fazla
Ayyy ben bunu baskadim ama bir turlu anlayamadim konuyu,basta daktilonun dilindenmi yazilmis ne olmus bir turlu kavrayamadimKitap hirsizi kitabi allahm btmedi ya btmedi brktm bnde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende kitap kurduyumdur ama çok sildim kitabi okurken valla illahlah geldi belki bir gün yeniden okurumAyyy ben bunu baskadim ama bir turlu anlayamadim konuyu,basta daktilonun dilindenmi yazilmis ne olmus bir turlu kavrayamadim.kitap kurdu birine verdim bende
karamazov kardeşler... giriş kısmını en az 10 defa okumusumdur ee girişi okumayınca bölumlerıde anlamıyorsun öff bende bıraktım..herhalde benim gibi bazılarınızında başına gelmiştir arkadaş sohbetlerinde konu eğer kitaplarsa şikayet eden arkadaşlar olur bazen çok sıkıcı, okuyorum okuyorum bitmiyor gibi cümleler kuran. sizinde aklınızda böyle bir kitap varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız? Benim için böyle birşey olmadı bu güne kadar, incelerken sevdiğim kitapları ayırıp onları alıp okurum genelde, beni çok pişman eden olmadı yani. Eğer sizin varsa buyrun bekliyorum cevaplarınızı...
Ölü Canlar ve Madam Bovary lisede sınav kitaplarımızdı ve bir kitapkurdu olduğum halde okurken çok sıkıldım yarıda bırakmak istesim ama mecburen bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?