Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Nişanlılar . . Alessandro Manzoni...... Hiç açmamıştı, iki yılda bitirdim. :78:

Son düzenleme:
eylül romanı beni de komaya sokmuştu...bitiremedim romanı,o beni bitirdi ama...

ünv de hocamız vermişti (türkçe öğretmeniyim ) her elime aldığımda beş sayfa bile okuyamadan uyuyakaldım sonuç olarak dersten de kaldım tabi

George D. Shuman- Son Nefes aslında çok kalın bir kitap değil ama bitiremedim. Tabi derslerden dolayı da pek okunmuyor.

harlan coben-asla vazgeçme

arka kapağında bir solukta okuyacağınız, sürükleyici kitap yazıp bir sürü de ordan buradan referans yazmışlar ama ııı ıhhh çok sıkıcı. kitabı öyle böyle bitirdim ama ne anladınız diye sorun inanın hiçbir şey, sıfır.

uzun zamandir merak ettigim ve sonunda aldigim MINE SOTA NIN SIZ ADAMI ÖLMEKTEN GÜLDÜRÜRSÜN de patladim resmen.adindaki cekicilik isiminde asla yok ha baslar iyiydi ama bi 4 5 sayfa sonra baydi

Orhan Pamuk-İstanbul Hatıralar ve Şehir.İnat ettim okudum ama o mu beni okudu ben mi onu;karar veremiyorum şimdi.

Mutlaka vardır hem de kişiye,duruma ve psikolojiye göre değişen çok vardır ama benim son okuduklarım arasında Orhan Pamuk ''Cevdet Bey ve Oğulları''

Değişim kitabını okudum onun gülmekden öldüm ama adamın ne hayal gücü varmış
2 gün öncede aforizma diye bir kitabı vardı 1 günde bitirdim

Malesef Muhteşem Süleyman ve Hürrem Sultan- YAVUZ BAHADIROĞLU kitaptaki yabancı yazarlardan yapılan alıntılar mutlaka 2 3 kez tekrarlanmış. bitse de gitsek dedirtti kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…