Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Balzac - Vadideki Zambak
Yarabbim bu nasıl bir sıkıcı kitaptır, liseden süregeln bir nefretim var yıllardır sürüyor bir daha da elime alamadım

balzac, emile zola, maupassant, vs ... ve daha ismi aklima gelmeyenler!!!
ayyy eskilerden ve rönesans zamanlarinda yazilan bu uyuz yazarlarin kitaplarindan nefret ediyorum

Ben de aylardır Olasılıksız - Adam Faver kitabını bitiremedim.. hatta yarıya bile gelemedim
O kadar çok yabancı isim geçiyor ki içinde, akılda tutmak imkansız.. çok sıkıldım...

Bahsettiğiniz kitabı 1 haftada bitirmiştim.. beklentimin altındaydı.. aşkın bir çilek yada kağıt tarafından anlatılması tuhaf gelmişti..

Bugüne kadar yarım bıraktığım tek kitap.
Adam Fawer -Olasılıksız , elime aldım sarmadı .Israr ettim bitireceğim diye ,aldım bıraktım ,aldım bıraktım.Ve sonunu getiremedim.

ipek ongun-arkadaşlar arasında kaç defa baştan başladığımı bilmiyorum ama 10 defa baştan okumuşumdur ama bitiremedim kitabı bir türlü

nermin bezmen bizim gizli bahçemizden..kadın aşkını falan yazmıştaa gınaa geldi oku oku aynı şeylerr sıktı yarıda bıraktım zaten

şeytanın gizli tarihi-lynn picknet....ay sayfalar beton kadar ağır geldi yaaa ilerlemiyo bi türlü,en sonunda başlarım şeytanına da tarihine diyip fıydırıp attım kitabı kenara...arkadaşlar sakın almayın bu kitabı!

"İyi bir okurun nirvanası" denen "Ulysses"
Ben henüz cesaret edip başlayamadım. Ama bu kitabı sıkılmadan okuyabilen, okuyucu olarak ermiştir. duyumlarıma göre :))
Kendi deneyimlerime gelince; zamanın kısa tarihi'ni okurken -a brief history of time- zorlanmıştım. Ama yaşım küçüktü, tekrar okuyacağım.Bide Nietzsche'nin "ecce homo" kitabını okurken ıkınmıştım epey

nermin bezmen bizim gizli bahçemizden..kadın aşkını falan yazmıştaa gınaa geldi oku oku aynı şeylerr sıktı yarıda bıraktım zaten

Bu kadının ben de bir kitabını okumaya kalkıp daha başlarında bırakmıştım.
Çok çok çoookkkk sıkıcı bir anlatım tarzı var.
Çok basit.
Aynı şeyleri defalarca tekrar ediyor.
Bir daha asla elime almam ona ait bir kitabı.

ben de limon ağacı nı bitiremedim. öyle bakışıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…