• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

Nişanlılar . . Alessandro Manzoni...... Hiç açmamıştı, iki yılda bitirdim. :78:

Son düzenleme:
George D. Shuman- Son Nefes aslında çok kalın bir kitap değil ama bitiremedim. Tabi derslerden dolayı da pek okunmuyor.

harlan coben-asla vazgeçme

arka kapağında bir solukta okuyacağınız, sürükleyici kitap yazıp bir sürü de ordan buradan referans yazmışlar ama ııı ıhhh çok sıkıcı. kitabı öyle böyle bitirdim ama ne anladınız diye sorun inanın hiçbir şey, sıfır.

uzun zamandir merak ettigim ve sonunda aldigim MINE SOTA NIN SIZ ADAMI ÖLMEKTEN GÜLDÜRÜRSÜN de patladim resmen.adindaki cekicilik isiminde asla yok ha baslar iyiydi ama bi 4 5 sayfa sonra baydi:63:

Orhan Pamuk-İstanbul Hatıralar ve Şehir.İnat ettim okudum ama o mu beni okudu ben mi onu;karar veremiyorum şimdi.

Mutlaka vardır hem de kişiye,duruma ve psikolojiye göre değişen çok vardır ama benim son okuduklarım arasında Orhan Pamuk ''Cevdet Bey ve Oğulları''

Kafkanın değişim diye bir kitabı vardı , çok ama çok kısa 70 sayfa falandı..
Anam o ne böcekmiş bir böceğin ayağa kalkışını 20 sayfada falan anlatmıştı..
Kaç ayda okudum hatırlamıyorum falla :D Uzun bir kitap olsa yarıda bırakırdım ama kitap kısa olunca bitirmemek ayıp olur diye zorladım kendimi..

Değişim kitabını okudum onun gülmekden öldüm ama adamın ne hayal gücü varmış :D
2 gün öncede aforizma diye bir kitabı vardı 1 günde bitirdim :D

Malesef Muhteşem Süleyman ve Hürrem Sultan- YAVUZ BAHADIROĞLU kitaptaki yabancı yazarlardan yapılan alıntılar mutlaka 2 3 kez tekrarlanmış. bitse de gitsek dedirtti kitap :1:

Back