Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

edebiyat öğretmenimin yoğun isteği üzerine başladığım Çanlar Kimin İçin Çalıyor kitabını zorlaaaaaa yarıya kadar okumuştum :S :S

Babil´de Ölüm Istanbul´da Ask kitapligimda duruyor öylece yurtdisinda yasadigim icin ilk sayfalarindan itibaren anlamakta biraz güclük cektigim icin biraktim malesef...

Babil´de Ölüm Istanbul´da Ask kitapligimda duruyor öylece yurtdisinda yasadigim icin ilk sayfalarindan itibaren anlamakta biraz güclük cektigim icin biraktim malesef...

yok güzelim yurt dışıyla ilgilisi yok iki kere azmedip başlayıp fenalık geçirip bıraktım bende

geçende ıka sıkaaa iteleyee iteleyee madam bovary bitirdim ama ben mi onu bitirdim omu beni bitirdi belli değil...

demek sorun bende degilmis Ilk 20 sayfayimi ne okudum zaten acayip gicik olmustum hicbisi anlamiyorki insan. Zaten tavsiye üzerine Sahaflar Carsisindan almistim Cok agir bir dilli var...

dante kulubü..sevgilim almıştı birde:):) nasıl beğendinmi diye sorup durdu.. en sonunda itiraf ettim çok sıkıldım okumadım diye:):) napayım ama kastı resmen kasvet çöküyordu kitabı elime aldığımda:)

arkadaşlar lisede öğretmenim ve kitap kulübü kurmak istiyorum. bu konu ile ilgili deneyim ve önerilerinizi yazarsanızsevinirim.

Bende bir kitap kurduyum, bu zamana kadar hiç bir kitabı yarıda bırakmadım, genel tercihim roma olduğu için; meraktan bitirdim bazılarınıda.Ama Stephine Meyer'in Göçebe'si resmen gitmeyen bir kitaptı benim için.250'den sonra bıraktım

Hakan Günday Kinyas ve Kayra oku oku bitiremedim birtürlü sürünüyor kitap elimde resmen okumaya 2 ay önce basladim araya birsürü kitap girdi hepsini bitirdimde bi bunu bitiremiyorum...

en son elif şafak iskender'i okudum..aslında gündemde olmayan kitapları okumak illalah dedirtmiyor olabilir..emre kalıcı'nın yarım isimli kitabını tavsiye ederim öyle güzel cümleler bulabilirsiniz ki;mesela:"Aşk bir suçluyu,suçtan daha çok sevmektir.Evet onlar suçludur,çünkü bir kez tadına bakılmış her şey hayatta yarım bırakılmış demektir…"

kitabın ismi oil(petrol) diğer ismi kan dökülecek..Allahım kitabı bitirene kadar öldüm öldüm dirildim... üzerime afakanlar bastı sıkıntıdan... kitabı kapağına aldanarak aldım.. en iyi erkek oyuncu ve en iyi kurgu ödülünü almış filmi..yazar da pulitzer ödüllü bir yazrmış..kapak böyle cafcaflı olunca aldık..yok ,bitmez Allah bitmez...yarım bırakma huyum olmadığı için bitirene kadar kabus yaşadım aman siz uzak durun kitaptan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…