Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

sevgili krystaline orhan pamuk için en çok satan en az okunan yazar derler..ben kime sorsam okuduğumdan bişey anlamıyorum çok sıkılıyorum derler kendisi için..bende de bir kitabı var bunları duyunca bende başlayamıyorum.

Baudolino (Umberto Eco)

5 yılın sonunda bu yaz bitirdim Çok Şükür. Başladığım kitabı beğenmesemde bitirme savaşı veriyorum.

ben normalde oyle kolay kolay kıtap bırakmam ,inat eder okurum yanı benım inanclarıma ters dussede :) ama tabıkı okuyup yarım bıraktıgım kıtaplar da olmadı değil..
eylül
veba
sefiller ,,,
üstün dokmenın kıtapları..psikolojı ..edebiyat.. hiç sevmem sıkıcı gelir..
son olarak okuyupta sonu olmayan kıtaplardanda nefret ederim..

şu an okuyorum...meleklerden cevaplar diye.okurken beni komaya sokuyo ama bırakmıyorum çünkü uykusuzluk problemime iyi geliyor...gene de tavsiye etmiyorum almayın.

devlet ana tam 5 kez başladım en fazla 50 sayfa okudum ama pes etmedim 6. kez elime alışımda okudum sonradan çok da sürükleyici geldi dilini de çok beğendi.
Bir de tolstoy savaş ve barış zorlamıştı oku oku bitmedi daha doğrusu tasvirler bunalttı.ben mutlaka sonuna kadar okurum bayıltsa bile sadece zorlayan kitaplar oluyor.onlar da bunlar.

psikoloji kitaplarını hiç okuyamam ama her seferinde mutlaka denerim olmadı gene bırakırım :26:
Robin Sharma ferrarisini satan bilge'ye belki kaç sefer başladım bıraktım gitmedi valla

Yha Tarihimizle ilgili bi kitap olduğu için onu okumaktan sıkıldığım için kendimden biraz utanıyorum ama bana çok sıkıcı geldi Okumak istemedim öğrentmen ödev vermeseydi o kitabı okumazdm.(osmanlıyı yeniden keşfetmek-ilber olcaylı) Tasbiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama bn sürükleyici kitaplardan hoşlanıyorum. Bu kitap bnm yaşıma göre yha ağır bi kitap yada Bn sevmedim.

Balzac - Vadideki Zambak
Yarabbim bu nasıl bir sıkıcı kitaptır, liseden süregeln bir nefretim var yıllardır sürüyor bir daha da elime alamadım

iSKENDER pALANIN Babilde ölüm istanbulda aşk adlı kitabına başladım Allahım ben başladıgım kitabı akşam olsunda okiyim diye heyecan duyarım normalde ama bu kitap sıkıcı içim sıkılıyo bir olay yok .. İskender Palanın adına güvenip aldııgm kitapta hüsrana ugradım..

dostoyevski nin budala ve tolstoyun anna kareninasını kaç defa elime aldım aldım bıraktım, çok sıkıcı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…