• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

anna karenina:kahve: tamam cok guzel de sonunu getirene kadar canim cikti ha nolcak ha nolcak hadi biraz heycan gelcek mi die :sm_confused:okudum kitabi

beğendiğim kitaplar birkaç günde biter ama ayşe kulinin sevdalinkayı 3-4 senede bitirdim. bitince çok beğenmiştim. şimdiki kitabım nancy huston - ağır ölüm. bakalım o kaç senede bitecek. çok yavaş bi kitap :D

Kulakları çınlasın üniversitede bi arkadaşım vardı (ki hala var böyle di'li geçmiş zaman kullandaığımı duyarsa vurur beni) bütün sene aynı kitabı okuyacağım diye uğraşmıştı.
kitabın adı Bitmeyen Kavga'ydı, biz o kitabın adını Bitmeyen Kitap olarak değiştirmiştik :)

şimdi yazmaya başlarsam bitiremem krize girdiğim sıkıntıdan patladığım bir sürü kitap oldu zaten ondan sonrada o türlerden okumadım :D :D

Kafkanın değişim diye bir kitabı vardı , çok ama çok kısa 70 sayfa falandı..
Anam o ne böcekmiş bir böceğin ayağa kalkışını 20 sayfada falan anlatmıştı..
Kaç ayda okudum hatırlamıyorum falla :D Uzun bir kitap olsa yarıda bırakırdım ama kitap kısa olunca bitirmemek ayıp olur diye zorladım kendimi..

Back