- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
- Konu Sahibi c i m c i m e
secret dünyada cok ses getirdi ama okurken beni fazlasiyla baymisti sürekli ayni cümleleri tekrarlayip duruyodu offff
benim hala 16 sayfam kaldi o kitapta okumam gereken... ayni sözlerden ziyada, kitabin sonu birsey ifade etmiyor hatta sapitiyor saptiriyor!!! o yüzden hiç okuyasim yok!! ama bir kitabi asla yarim birakmayi sevmiyorum bitirmem lazim... tabiii ne zaman :))))
Ya bende Şu Çılgın Türler i okuyamıyorum.Elime alıyorum 10-15 sayfa sonra sıkılıp bırakıyorum.Bunca tiraj yapıp,ortalığı birbirine katan bi kitap.Ama ben çok sıkılıyorum okurken.Ve sanıyorum okuyamayıp bırakıcam yine.(3.kez elime alışım)Aynı belgesel gibi yada tarip kitabı gibi yazmış yazar.Aslında birkaç karakter üzerinden anlatsaydı daha sürükleyici olabilirdi bence.
su çilgin türklere gelince, ben o kitabi öyle bir istahla okudum ki anlatamam... yer yer haykira haykira gülerek gurur duydum, yer yer ise agladim... gerçekten okumaya deger bir kitap oldugunu düsünüyoru.... bazi pasaj'lar var ki artik gelsin su taaruz dedim ama kitap bitince de çok üzüldüm bir an boslukta gibi kaldim... simdi Nutuk'u okumak istiyorum ama beni bayagi bir zorluyor türkçesi (((