- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
- Konu Sahibi c i m c i m e
-
secret dünyada cok ses getirdi ama okurken beni fazlasiyla baymisti sürekli ayni cümleleri tekrarlayip duruyodu offff
Ya bende Şu Çılgın Türler i okuyamıyorum.Elime alıyorum 10-15 sayfa sonra sıkılıp bırakıyorum.Bunca tiraj yapıp,ortalığı birbirine katan bi kitap.Ama ben çok sıkılıyorum okurken.Ve sanıyorum okuyamayıp bırakıcam yine.(3.kez elime alışım)Aynı belgesel gibi yada tarip kitabı gibi yazmış yazar.Aslında birkaç karakter üzerinden anlatsaydı daha sürükleyici olabilirdi bence.
herhalde benim gibi bazılarınızında başına gelmiştir arkadaş sohbetlerinde konu eğer kitaplarsa şikayet eden arkadaşlar olur bazen çok sıkıcı, okuyorum okuyorum bitmiyor gibi cümleler kuran. sizinde aklınızda böyle bir kitap varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız? Benim için böyle birşey olmadı bu güne kadar, incelerken sevdiğim kitapları ayırıp onları alıp okurum genelde, beni çok pişman eden olmadı yani. Eğer sizin varsa buyrun bekliyorum cevaplarınızı...
Olasılıksız adlı romanı okurken okadar sıkıldım ki sıkılmaktan kitaba konsantre dahi olamadım aslında kitaplardan kolay kolay sıkılmam elime ne geçerse okuyan biriyim ama bu kitap ta bir türlü ilerliyemedim...
ayy çok özür dilerim brsnz...yanlışlıkla "beğenmedim" butonunu tıkladım:sinifsinif:,affet. Halbuki tam tersine, özellikle masumiyet müzesi hususunda, sana katılıyordum.Stefan zwieg- Acımak - Kitap ağızda büyüyüp yutulamayan lokma gibiydi benim için. İki sefer denedim ikisinde de 30lu sayfalarda bıraktım.
Orhan Pamuk- Masumiyet Müzesi de öyle. Bırakmak istedim ama sonra atlaya atlaya bitirdim kitabı.
Olasılıksız da beni çok sıkmıştı ve yarıda bırakmıştım. Keza Vadideki Zambak da..
ayy çok özür dilerim brsnz...yanlışlıkla "beğenmedim" butonunu tıkladım:sinifsinif:,affet. Halbuki tam tersine, özellikle masumiyet müzesi hususunda, sana katılıyordum.
aynen ilk 100 sayfa çok akıcı gitmesine karşın ilerleyen sayfalarda beni boğduğunu ve atlaya atlaya bitireyim bari dediğimi hatırlıyorum ben de.
mehmet eroğlunun adını unutan adamını bitiremediğimi hatırlıyorum birde.
ayrıca okumakla mükellef olduğum tüm ders kitapları zevkli gidip gitmemelerinden bağımsız olarak beni itmiştir. baskıya-metazoriye gelemiyorum herhalde:))
Benim şimdiye kadar bıraktığım tek kitap herkesin çok beğenerek okuduğu Kürşat Başar ın Başucumda Müzik adlı kitabı oldu. Ya gerçekten bana hitap etmedi yada ben onu okurken ruh halim iyi değildi. sayfaları 3er 5er atlamama rağmen yarıyı geçemedim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?