Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

anna karenina tamam cok guzel de sonunu getirene kadar canim cikti ha nolcak ha nolcak hadi biraz heycan gelcek mi die :sm_confusedkudum kitabi

beğendiğim kitaplar birkaç günde biter ama ayşe kulinin sevdalinkayı 3-4 senede bitirdim. bitince çok beğenmiştim. şimdiki kitabım nancy huston - ağır ölüm. bakalım o kaç senede bitecek. çok yavaş bi kitap

Kulakları çınlasın üniversitede bi arkadaşım vardı (ki hala var böyle di'li geçmiş zaman kullandaığımı duyarsa vurur beni) bütün sene aynı kitabı okuyacağım diye uğraşmıştı.
kitabın adı Bitmeyen Kavga'ydı, biz o kitabın adını Bitmeyen Kitap olarak değiştirmiştik :)

şimdi yazmaya başlarsam bitiremem krize girdiğim sıkıntıdan patladığım bir sürü kitap oldu zaten ondan sonrada o türlerden okumadım

Choderlos de laclos un Tehlikeli İlişkiler kitabını 2 ayda bitirdim, inanılmaz sıkıcıydı. 2 ayıma yazık oldu, değmedi.

Kafkanın değişim diye bir kitabı vardı , çok ama çok kısa 70 sayfa falandı..
Anam o ne böcekmiş bir böceğin ayağa kalkışını 20 sayfada falan anlatmıştı..
Kaç ayda okudum hatırlamıyorum falla Uzun bir kitap olsa yarıda bırakırdım ama kitap kısa olunca bitirmemek ayıp olur diye zorladım kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…