• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken illallah ettiren, bir trl bitmeyen kitaplar var m?

masumiyet müzesi(orhan pamuk)
cok uyduruk bir kitap sirf bitirmis olmak icin okudum bilsem hic baslamazdim insana hic birsey katmiyor

vadideki zambak - balzac (inanaılmaz ağdalı gelmişti bana dili)

bi de yıllardır bi türlü bitiremediğim ama hala inatla okumaya çalıştığım Afrikalı Leo - Amin Maalouf

Dünya klasiklerinden; Jane Austen----> Aşk ve gurur 'u okuyorum ama hiç bu kadar sıkılmamıştım isimler beni bunalttı,kim kimdi unutuyorum,kitaba kendimi bi türlü veremedim.
Oysa diğer klasikleri okurken böyle değildim,bu kitap beni baydı.
Bakalım sonunu getirebilecek miyim?

Paulo Coelho-Portobello Cadısı. Aslıda bu adamın üslubundan hiç hoşlanmadığım için okuduğum her kitabı çok sıkıcı geldi. Bir de Goethe'nin Faust'unu okurken feci bunalmıştım.

cecelıa ahern---- aşkı bulduğum yer bır kitap beni hiç bu kadar bunaltmamıştı.... sonuna kadar okudum ama kitap yarım bırakmayı sevmediğim için... kitapta aşkı bulduğum yer diyor ama ne aşk var nede bir yer.....daraltı bi kitap

Yüzyıllık Yalnızlık baya karmaşık gelmişti bana. okul da başlayınca bıraktım başlarında ama tekrar denicem.
ınci Aral safran sarı çok ama çok sıkıcıydı. Nefret etmiştim o kitaptan. Yarıda bıraktım.

Luke Rhinehart'ın "Zar Adam" ı kesinlikle bu tanıma uyuyor. Sürekli kendini tekrarlayan, bir süre sonra bıkkınlık yaratan anlamsız, bomboş, amaçsız bir kitap. Başladığım kitabı sona erdirme alışkanlığımdan olsa gerek yarım da bırakmadım, belki de sonunda bir tat bırakır dedim ama nafile. Popüler kitaplara mesafeli duruşumda ne kadar haklı olduğumu da kanıtlamış oldu:D

secret dünyada cok ses getirdi ama okurken beni fazlasiyla baymisti sürekli ayni cümleleri tekrarlayip duruyodu offff

Ya bende Şu Çılgın Türler i okuyamıyorum.Elime alıyorum 10-15 sayfa sonra sıkılıp bırakıyorum.Bunca tiraj yapıp,ortalığı birbirine katan bi kitap.Ama ben çok sıkılıyorum okurken.Ve sanıyorum okuyamayıp bırakıcam yine.(3.kez elime alışım)Aynı belgesel gibi yada tarip kitabı gibi yazmış yazar.Aslında birkaç karakter üzerinden anlatsaydı daha sürükleyici olabilirdi bence.

Back