Okunmaya Değer...

"Aklıma bile gelmiyorsun artık.. O kadar kalbimdesin ki."

Cemal Süreya

allahım yazdıkça ölecem

"Çocuk olsam yeniden.. Bir tek düştüğüm için acısa içim, ve kalbim; çok koştuğum zaman çarpsa sadece . "

Cemal Süreya

"Keşke şöyle yapsaydım belki severdi deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ? Akıl işi değil, gönül sevdi mi gerisi bahane."

Cemal Süreya

"Ben nerde bir çift göz gördümse, tuttum onu güzelce sana tamamladım, sen binlerce yaşayasın diye yaptım bunu."

Cemal Süreya

"Bir kadını ortadan ikiye böl. Yarısı annedir, Yarısı çocuk. Yarası sevgili ...Yarası Aşk.. Duyanlar bunu bilmez, görenler anlamaz bunu ! Yarısı rivayettir, Yarası gece. "

Cemal Süreya

"Denize ilk giren çocuk masumiyetiyle seviyorum seni.. Boğulacakmışım gibi. "

Cemal Süreya

"Sana yolculuk yapmak istiyorum, kes yüreğine giden bir bilet; Can kenarı olsun! "

Cemal Süreya

"Uysal sevgilim, ben şimdi büyük bir kentte seni düşünmekteyim. Elimde uçuk mavi bir kalem, cebimde iki paket sigara. Hayatımız geçiyor gözlerimin önünden. Çıkıp gitmelerimiz, su içmelerimiz, öpüştüklerimiz, ağlarım aklıma geldikçe gülüştüklerimiz. Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni içeri girmeni senin elinin değmesini gözünün dokunmasını ve her şey tekrarlıyor seni nice sevdiğimi."

Cemal Süreya

"En az benimki kadar annemin de ahı tutar sana. Burnumdan getirdiğin süt, onun sonuçta. "

Cemal Süreya

"Karşıdaп karşıya geçer gibi sev beпi: Önce baпa, soпra bana soпra yine baпa bak."

Cemal Süreya

"Özledim.. Söyleyeceklerim bu kadar, kısa ve derin. "

Cemal Süreya

"Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur. "

Mevlana

"Ey gönlümün sol yarısı. Aklıma koydum seni, AKLIM almadı. Yüreğime bıraktım, SANA DOYMADI..!"

Mevlana

"Hani iftar vaktine yakın susar ya insan,yokluğun o denli yakıyor beni.Söyle ne zaman okunur bu ezan, bir yudum su gibi özledim seni. "

Can Yücel

Son düzenleme:
"Aşk, sabahlara kadar uyumamak değildi aslında. Her sabah uyandığında, yaşamaktan önce onun gelmesiydi aklına..!"

Can Yücel

"Her rengin bir kişiliği vardır. Her kişiliğin de bir rengi. Ben senin rengini buldum. Kahperengi. "

Küçük İskender

"Herkese 'seni sevmedigimi' söylüyorum. Afrikalı bir annenin oğluna 'Ben tokum sen ye' demesi kadar basit bir yalan bu."

Küçük İskender

"Bir plak olsam. Zeki Müren çalsam, bozulsam. Aynı yerde takılsam, hep tekrarlasam. Elbet Birgün Buluşacağız. "

Küçük İskender

"Duydum ki böbreğinde taş varmış sevgili. Kesin kalbinden düşmüştür."

Küçük İskender

"Birini kaybetmek istiyorsanız onu çok sevin yeter. "

Küçük İskender

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…