Okunmaya Değer...

bana ne oldu bilmiyorum durdum durdum en sonunda patladım sanırım:1: çok duygularım altüst bugünlerde.

2 gün öncesine kadar bende böyleydim geçiyor meraklanma sarılasım geldi sana,sarılıp iyileştiresim... :70:
Buda sana gelsin o zaman :16:

Kızgınlık, kıskançlık ve nefret ile dolu olduğun zaman; Kapıları kapat ve sessizce otur. Kızgınlığa izin ver, izin ver gözlerinin önünde çaksın. Nefrete izin ver bir film gibi geçsin. Sen izleyici ol. Şaşıracaksın.. O duygu herzaman orada kalamaz, bu kesindir. Er ya da geç geçer, sadece birkaç dakika zaman alır ve geçtiği zaman geçmiştir. Kendinden hiçbir iz bırakmayacaktır.

| Osho |

ne kadar tatlısın:17: teşekkür ederim içtenliğine:38:

osho'yu da çok severim. iyi geliyor okumak. dilerim benim kara bulutlarım da çabuk dağılır:85:

"Yüreğim seni çok sevdi, o yürek talan, o yürek yangın yeri; o yürek seni istiyor, bir tek seni. "

Canan Tan

"Gitmek istiyorsa, bırakacaksın.. gitsin ! Aklı seninle olmayanın bedeni yanında olsun ister misin ? "

Can Yücel

"Ben gidiyorum dediğimde, 'gitme' diyen birini değil, 'Ben de geliyorum, yalnız gidemezsin!' diyen birini istiyorum..."

Can Yücel

"O da senin gibi seviyor mu dediler. İşte cevap veremediğim tek şey buydu. "

Can Yücel

"Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek. ":14:

Can Yücel

"Sana gelirken hep ellerim ceplerimde gelirdim, olur da aşkımın elleri üşümüştür, avuçlarımda ısıtırım diyerekten .."

Attila İlhan

"Ağzımın tadı yoksa, hasta gibiysem, boğazımda düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam, inan hep güzel gözlerinin hasretindendir. ":14:

Attila İlhan

"Döndüm arkamı sana, sen sırtımdan vurmayı seversin, yüzüm ağır gelmesin..."

Attila İlhan

sen insanı yüreğinden hançerlemeyi seversin ciğersiz! benim yaram iyileşir elbet. ASIL SEN KORK! ÖYLE AHIM VAR Kİ NEREYE KAÇSAN SENİ BULACAK. ŞİMDİ GÜL GÜNÜNÜ GÜN ET TADINI ÇIKAR YENİ HAYATININ. ÖYLE BİR ANDA TEPETAKLAK OLACAKSIN Kİ FELEĞİN ŞAŞACAK. ALLAH BÜYÜKTÜR.

"Ağlattığın bir kadının gözyaşlarını ya o an silersin, ya da o gözyaşlarında boğulmamak için ömür boyu çırpınmak zorunda kalırsın."

Anton Çehov

"Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla. "

Anton Çehov

"Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun.."

Anton Çehov

"Sen sevdiğin için sakın utanma. bil ki utanması gereken, sevildiğini bildiği halde sevmesini bilmeyendir aslında."

Anton Çehov

"İçmek! Gözlerinde içmek ayışığını. Varmak! Gözlerinde varmak can tılsımına. Gözlerin hani? ":14:

Ahmed Arif

Son düzenleme:
"Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla. "

Anton Çehov

işte canım Nietzsche unutan iyileşir demiş ya; tam olarak bunu yapınca iyileşeceksin, iyileşeceğiz. :16:

"ocağım söndü nasıl beladır
bıraktı gitti bu ne devrandır
dünya gözümde kerbeladır
ALLAHTAN BULASAN."

........

"Artık aramızdaki uzaklıktan şık bir matem giysisi diktirebilirsin kendine !! Bir tek hücreni bile istemiyorum. Televizyonumun çekmediği bir kanal gibisin çünkü. Sen git ,bambaşka hayatların yatak odalarında sıradan insanların tenlerini süsle!!! "

Küçük İskender

Back