Okunmaya Değer...

"Kirpiklerini kıskanasım geliyor mesela; gözlerine benden daha yakın diye.. ":14:

Küçük İskender

"Toprak olsam üstüme basmayacaksın , hava olsam içine çekmeyeceksin.. Öyle düşmansın!. "

Küçük İskender

ciğersiz...............

"Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların,aslında alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor."

Küçük İskender

Ayy güldüm:1: şükür gülebildim biraz:ssz:

"Bana geleceğin günün adını tıp çok önceden koymuş meğer; 'Kıl dönmesi' "

Küçük İskender

:1::1::1::1::1::1::1:

"Git gidebildiğin yere kadar...Bu limanda kaybettiğim ilk gemi sen değilsin. Ama şunu unutma! Rıhtımda kalanı değil,çekip gideni vurur fırtına."

Küçük İskender

git bakalım ciğersiz. gidebildiğin kadar uzaklara git. başka kollara başka gülüşlere başka öpüşlere git. ama çok sürmeyecek saltanatın. hiçbir zalim yoktur ki sonsuza dek mutlu olsun. ne kadar can yaktıysan canın o kadar yanacak bilesin.

"Bir bayanın gözyaşının akmasına sadece soğan değil, bir 'hıyar' da neden olabilir. "

Küçük İskender

"Giderken sana 'hoşçakal' demek istedim... İhanetin aklıma geldi 'hoşt çakal' diyebildim. "

Küçük İskender

"Sigarayı bıraksam diyorum, tamamen sana başlasam. sen daha çabuk bitirirsin işimi, böyle çok yavaş ölüyorum. "

Küçük İskender

"Erkeklerin doğuştan bildiği ana dil.. İlgisizce.."

Küçük İskender

"Madem oyun oynuyorduk. hazır sen bu kadar kaptırmışken rolüne kendini, perdeler kapanmadan son bir kez hayran bıraksaydın beni kendine. Öyle ki ben de alkışlarla uğurlasaydım seni... "

Cezmi Ersöz

Son düzenleme:
"Ben, yine de vazgeçmedim seni sevmekten. Eskisi gibi değil ama. Biraz buruk, biraz küs, biraz sitemkar seviyorum artık seni... dudaklarımı ısırıyorum artık adın geçince. Kavga falan çıkarıyorum. Eskisi gibi sakin değilim ama olsun..."

Cezmi Ersöz

"Masallar çocukken uyuyana kadar, büyüyünce uyanana kadarmış."

Cezmi Ersöz

"Hayatımda biri yok, birinde hayatım var" diyebilmektir aşk. "

Can Dündar

"Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma ! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında."

Can Dündar

"Senin de işin zor. Baksana, ne yapsan seviyorum seni. Öyle ki, sensiz bile. "

Ceyhun Yılmaz

"Hani anlat desem içindeki sevgiyi; ilk kelimenden sonra kaç dakika sürer? Söylesene beni kaç harfle sevdin? "

Ceyhun Yılmaz

CİĞERSİZ!

"Gel dedim. Uzak dedi.. Bilemedi.. Gün gelecek, uzak dedigi kadar bile yakın olmayacağım o'na."

Ceyhun Yılmaz

"Yalnızım merak etme, başka bir memnun oldum'u ziyan etmemek için tanışmadım kimseyle. "

Ceyhun Yılmaz

Yüzmesini bilene yüreğim okyanustur diyordum ya;
Ey sevgili, sen git başka denizlerin koynunda boğul..
Ben sana çoktan kurudum.

Mevlana

(blackk_swan sen yazınca benimde yazasım geldi :1: )

Yüzmesini bilene yüreğim okyanustur diyordum ya;
Ey sevgili, sen git başka denizlerin koynunda boğul..
Ben sana çoktan kurudum.

Mevlana

(blackk_swan sen yazınca benimde yazasım geldi :1: )

bana ne oldu bilmiyorum durdum durdum en sonunda patladım sanırım:1: çok duygularım altüst bugünlerde.

Back