Selam yine ben.
Hayattan bir şeyi, tek bir kişiyi, tek bir aşkı istemenin bedelini çok ağır ödüyorum. Canım çok acıyor. Ellerim sen kokuyor, dayanamıyorum. Öyle uzak ki yüzün ellerime, öyle soğuk ki ellerim, öyle özledim ki..
Hayır yalan sö
ylemeyeceğim, iyi değilim, hiç hem de. Görmüyor musun bittim ben, tükendim. Tükendim diyorum, sevdiğin kadın yok oldu. Sevdiğin kadın sana aşkından yok oldu. Se...vdiğin kadın günden güne bitiyor, bu kadın iyi değil, bu kadın yıkık dökük.
Çok garip çok, hala inanamıyorum şu duruma, şu halimize, bize.
İnsanlardan nefret ediyorum.
Seni üzen herkesten nefret ediyorum.
Senin gözünden yaş akmasına sebep olan herkesten, seni hayata küstüren, sana zarar veren, seni derinden etkileyen, seni bozan, senin yüzünü asan, seni bu denli dengesiz hala getiren herkesten nefret ediyorum.
Ve hayır, ben güçlü değilim, yalan söyleme, değilim. Ben mağlubum sana, ben bitik. Ben tükendim, hayır hayır seni sevmekten değil, ben seni toparlamaya çalışmaktan tükendim. Ben kalmadım. “Bitsin artık dayanamıyorum” dan ibaret dualarım, sıkıldım, hayat çok zor, çok ağır, hayat hiç adil değil ve ben bu kadar güçlü değilim. Ben bununla savaşabilecek biri değilim.
Ben sadece aşığım, çok, haddinden fazla.
Ben seni beklemeye hazırım, sen sadece gel, sadece, bak fazla bir şey istemiyorum, yalnızca gel.
Söz veriyorum her şey düzelecek.
Söz veriyorum daha fazla yanında olacağım.
Yalnızca gel, çok özledim.