Okunmaya Değer...

Sesini özledim.
Kokunu,
Saçlarını...
Uzun uzun gözlerine bakmayı, tam bir şeyler söyleyecekken susup yutkunmayı, öpmeyi seni, sarılmayı sana...
Sadece seni... Özledim...

Bilmiyorum uyuyabiliyor musun, üzgün müsün sen de ya da özlüyor musun...
Her gece elini telefona götürüp vaz geçiyor musun, aramamı bekliyor musun?
Sen de benim gibi elinde telefonla uyuyor musun?

Ezgin KILIÇ

Sana nasıl olduğunu olduğunu sorduğumda cevap vermeyebilirsin, hiç önemi yok.
Her şey bitmişken saçma sapan gelebilir belki de bu alakalı tavırlarım. Kim bilir sıkılabilirsin ya da gereksiz gibi gelebilir seni hala sahiplenişim, sen bana bakma...
Görmezden gel hepsini, aldırma; sanki benim kadar mı acıyacaksın?
Özlemek diye bir şey var bu hayatta, sen anlamazsın...

Ezgin KILIÇ

Büyük sevmeseydik eğer, büyük acılar çekmezdik...
Sarılması mümkün olmayan derin yaralar taşımazdık yüreğimizde. Böyle çok sevmeseydik eğer, bekleyişler ömürden çalmazdı böyle.
Geceler uzun olmazdı, bir 'iyi geceler' dileği böylesine hayati önem taşımazdı.
Öldürmezdi gitmeler, bir umut bıraksaydı gidenler...

Ben umudu çoktan kestim.
Sen elimi bırakırken, ben hayallerin elimden kayıp gittiğini hissettim...

Ezgin KILIÇ

Bir süre sonra alışacağımı söylemiştin yalnızlığa, olmadı...
Geride kalan unutamıyor, alışamıyor kendiyle başbaşalığa... Büyüyor yalnızlığı insanın... Uyku yok! Gülümseyiş yok! Mutluluk yok...

Hayat devam eder derler ya gidenler, öyle olmuyor...
Hayatın neresinden tutarsam tutayım, sana dokunmuyor ellerim...

Ezgin KILIÇ

Seni uzun uzun severken anlamadığın şeyleri,
Şimdi sana uzun uzun anlatsam ne değişir ki?
Kaybettik işte, başka bir izahı yok bunun!
Her şey bitti...

Ezgin KILIÇ

Son düzenleme:
Hoşçakal sevgilim...
Dudağındaki o son susuşla,
Elimi son kez tuttuğun o 'elveda' kokusuyla...
Kırılan bir heves gibi içimde kal sevgilim, haram bir lokma gibi boğazımda...

Gücüm yok anlıyor musun?
Savaşamıyorum artık, dayanamıyorum... Kırık bir kalple, kesilmiş bir umutla başaramıyorum bunu!
Yüreğim elimde direndiğim bu savaşı kaybettim!
Gücüm yok, seni yeniden sevecek kadar cesur değilim...

Ezgin KILIÇ

Sen ellerimi bıraktığında,
Avuçların uçurum oldu bana...
Kaç kez düştüm,
Kaç kez öldüm sonra,
Bilemezsin...

Ahmet Kastancı

Gündüz susuşlarım
çığlık olur gecelerime
zihnimi terk etmeyen adımlar
alev olur içime,düğüm nefesime...
sahi ,giderken neden götürmedin kendini?

Ayla Aydemir

Hiç tanımamışız aslında biz birbirimizi .
Hiç merhabalaşmamışız .
Hiç öpüşmemiş
Hiç koyun koyuna uyumamışız .
Sadece sanmışız
Sanıp inanmışız .
Hepsi bu ...

Konuşurken onu izlemeyi seviyordum. Ne söylediği umurumda bile değildi. Konuşurken dudağının kenarlarının yanak uçlarına yakınlaşması, cildinin belli belirsiz bükülmesi, dişlerinin görünmesini seviyordum. Bazen saçı enfes burnunun üzerine düşer bir an da olsa dikkati saçına kayardı.Güldüğünde ağzını fazla açmaz, kısık bir şarkı gibi ince bir tebessümle yetinirdi. Güldüğünde onu daha da sevmek iste
rdim.Çünkü o ne zaman gülse benim yanaklarım kahkaha atıyordu. Ona tam olarak ne zaman aşık olduğumu hatırlamıyordum fakat bunun hayatımda yaptığım en güzel şey olduğundan kesinlikle emindim. Bir noktadan sonra artık benimle olmayacak olmasına alışabileceğim gerçeği nefes almamı zorlaştırsa da bir zamanlar yüzünün bir kaç santim ötesinde aldığı soluğun sıcaklığını kalbimde hissettiğimi asla unutmayacağım.

Aliştirdin kendini ve gittin..
Şimdi sen başka biri ile gülüyorsun , geziyorsun , gözlerine bakiyorsun ..
ve belki de seviyorsun...
HAKETMEDİM...

'' Bitti ''
derken koruduğun soğukkanlılığına hayretle bakan gözbebeklerimdeki ıslaklığı sana farkettirmemeye çalışmak, ağzından çıkan ayrılık cümlelerini nasıl bu kadar rahat
bu kadar ustaca kurduğunu anlayamamak ,
Buz gibi karşımda duran mimiksiz bedenine inanmayıp,
''Kal'' dememek için gururumla verdiğim savaş
ve her zamanki gibi yenilişim ,
Yüksek sesle ''SENSİZ YAPAMAM'' deyişim
ve senin u
mursamadan çekip gidişin ..
Nasıl bir anlamsızlıktı
''Artık yokum '' dediğin gün yaşadıklarım ...

Ben seni ozlemedim.

Ben seninle butun gece uyumayip konusmayi ozledim, ben butun gun birlikte olduktan sonra eve geldigimde kokunun sinmis oldugu kiyatlerimi koklamayi ozledim , ben sana kizdigimda gonlumu almani ozledim, ben arkanda saklayip 32 disle bana verdigin hediyeleri ozledim, ben nedensizce beni opup koklamani ozledim, ben seninle konusmayinca icimdeki bosluga yenilip tam mesaj atarken senin mesaj atmani ozledim, ben tartismalarimizi ozledim, ben karsilasma ihtimalimizin oldugu sokaklardan gecerken karsilasmamizi ozledim, ben ozlediginde cikip gelmeni ozledim, ben ozlemeni ozledim. Ben sevmeni ozledim. Bizi ozledim.

En çok geceleri vuruyor yalnızlık ve en çok o zaman sana kanmaya razı oluyor gönlüm. Sabah olup güneş doğunca vazgeçiyorum ama o gece yarıları yok mu, yalnızlık sanki ölüm….Oysa sevdiği adamın teri bile ne güzel kokar insana.Ayrılıkların a
rdından yastıkta kalan kokular gibi, insan hiç yıkamak istemez o çarşafı, o gömleği… Aşk işte! Doğru yere çarpınca dünyayı titretir; yanlışına çarptıysan uzun uzun terletir….
Velhasıl, yalnızlık vuruyor geceleri ve geceler sana o yalnızlığı tüm benliğinde hissettirecek kadar haindir ama kimse bilmez hani….

Selam yine ben.
Hayattan bir şeyi, tek bir kişiyi, tek bir aşkı istemenin bedelini çok ağır ödüyorum. Canım çok acıyor. Ellerim sen kokuyor, dayanamıyorum. Öyle uzak ki yüzün ellerime, öyle soğuk ki ellerim, öyle özledim ki..
Hayır yalan sö
ylemeyeceğim, iyi değilim, hiç hem de. Görmüyor musun bittim ben, tükendim. Tükendim diyorum, sevdiğin kadın yok oldu. Sevdiğin kadın sana aşkından yok oldu. Se...vdiğin kadın günden güne bitiyor, bu kadın iyi değil, bu kadın yıkık dökük.
Çok garip çok, hala inanamıyorum şu duruma, şu halimize, bize.
İnsanlardan nefret ediyorum.
Seni üzen herkesten nefret ediyorum.
Senin gözünden yaş akmasına sebep olan herkesten, seni hayata küstüren, sana zarar veren, seni derinden etkileyen, seni bozan, senin yüzünü asan, seni bu denli dengesiz hala getiren herkesten nefret ediyorum.
Ve hayır, ben güçlü değilim, yalan söyleme, değilim. Ben mağlubum sana, ben bitik. Ben tükendim, hayır hayır seni sevmekten değil, ben seni toparlamaya çalışmaktan tükendim. Ben kalmadım. “Bitsin artık dayanamıyorum” dan ibaret dualarım, sıkıldım, hayat çok zor, çok ağır, hayat hiç adil değil ve ben bu kadar güçlü değilim. Ben bununla savaşabilecek biri değilim.
Ben sadece aşığım, çok, haddinden fazla.
Ben seni beklemeye hazırım, sen sadece gel, sadece, bak fazla bir şey istemiyorum, yalnızca gel.
Söz veriyorum her şey düzelecek.
Söz veriyorum daha fazla yanında olacağım.
Yalnızca gel, çok özledim.

Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil.

Franz Kafka

Allah kimseyi "yalvarıyorum al içimden bu duyguyu, sevmeyeyim artık" diye dua edecek hale düşürmesin.

Miraç Çağrı Aktaş

Back