Okunmaya Değer...

Önüne gelenle aşk yaşayan doyumsuz yaratıklar! Bırakın bu Nasrettin Hocanın 'ya tutarsa' stratejisini. Sütü bozuk olanın, mayası tutmaz!

“Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir. Sıkarsın avucunu, canın yanar. Ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını.”

Bu konu benim için süresini doldurdu bir daha buraya yazacağımı düşünmüyorum.
Yeter artık bu kadar acı...
Herkese sevgiler....

Bu konu benim için süresini doldurdu bir daha buraya yazacağımı düşünmüyorum.
Yeter artık bu kadar acı...
Herkese sevgiler....

gule gule. bahtın acık olsun. arada sırada kendınden haber ver bıze.

umut dolu huzur dolu bır yenı hayat dılıyorum senın ıcın. sevdıgın kadar sevılmenı dılıyorum.

SEVeceksen . . . .ne kusursuz insan ara . . . .ne insan da kusur . . .

‎"Bir kadının dudaklarında değildir aşk.
Bedeninde hiç değildir.
Aşk, kadının göz kapaklarındadır.
Kadın, göz kapaklarında saklar o adamı.
Ne kadar yanarsa yansın canı, ağlayamaz bazen.
Sımsıkı yumar gözlerini.
Adam hep orda kalır.
Kadın, asla bırakmaz adamı.
Kadın, asla vazgeçmez ondan."

Özdemir Asaf

Agladigin yerde olacagim ben; Basini gogsume yaslaman icin. "Aglama" demeyecegim sana, Susturmayacagim.
Gozyaslarin temizleyecek Sevdigim Yuregindeki yaralari iyiletirecek.Hickira hickira aglarken sadece dokunacagim sana,
Saclarini oksayip daha fazla aglamani saglayacagim. Bir daha aglamaman icin... Guldugun yerde olacagim ben;
Gulumsemeyle birlikte yuzune yayilan aydinliga tanik olmak icin. Senin
le birlikte gulmek icin. Kahkahalarinin odanin duvarlarini cnlattigi anda "Yetmez" diyecegim sana, "Daha fazla gul, daha fazla cnlat duvarlari..." Gulusunun icimde yarattigi coskuyu hissetmek istiyorum. Seni nasil guzellestirdigini gormek istiyorum. Ozledigin yerde olacagim ben.
Ozlemini dindirmek icin. Bana dolu dolu sarilman icin..

Kendimi vitrinlerde seyrederken, bir aşk tüccarının rafında kalmış alelade bir çerçeve olduğumu anlayamamışım. Ne zormuş insanın sevildiğini sanması. Tırnaklarıyla kazıdığı bir aşkta, tırnak kadar değerinin olmaması…

KIYISIZLAR-KAHRAMAN TAZEOĞLU

Haklısın ikimizde birbirimiz için herşeyi yaptık...
Ben seninle yaşamak için herşeyi, sen benim hayatımı mahvetmek için herşeyi..

Son düzenleme:
‎''Yanında çayı bir türlü sıcak içemediğimiz insanlar vardı.
Yoklar artık. Bu kadar.
Çünkü hayat devam ediyor.
Çünkü hayat devam.
Çünkü hayat.

Çünkü ben bu hayatın...''

Erdem Arslan

O kadar çok gittin ki..
Gitmelerine alıştım..
Ve o kadar çok geldin ki..
Gitmelerini anlayamadım..
Hadi şaşırt beni..
Gel ve bir daha gitme..
Ya da en iyisi.....
git ve bir daha gelme !!

Hiç tamamladım derken parçaladın mı sen?
Kırıldın mı çok sevdin diye en çok sevdiğin yerden?
Acıyı uyuttun mu göğsünde ya da unuttun çok sevdiğin birini sevmekten canın yanıyor diye?
Sen hiç gittin mi? Neresi olduğunu umursamadan, sormadan, bilmeden, istemeden...
Ayakların giderken aklın, gönlün kaldı mı geride hiç farketmeden?

Bilmeden gittiğin her yer biraz çıkıştır, biraz ayrılık, biraz umut barındırır içinde, biraz da kaçış bazen.
Gitmek güzel şey olsaydı aslında, her gidiş bir veda istemezdi zaten...

Ezgin KILIÇ

‎"BİTTİ dediğin anda, yeniden başlarmış insan... Başka yerde, başka şekilde, başka hayatlarla... Mutsuz, tedirgin ama "YENİDEN" ve bitti dediğinde durduğunu zannettiğin herşey; yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş... Yani nefes alıyorsa insan ; Umut var demekmiş..!!!

Bazen böyledir..
Kalbinin tam içinde durup, yine de senden gittiğini sanırlar...
Bu hayal dünyasının o giden kadını canlandırma sahnelerinden sadece biridir..
Aşk acısı çekmeyen adamı artık futbol takımına bile almıyorlar arkadaş. Sokakta kimi görsek boynu bükük, Küçük Emrah bakışlılar her yerde artık! Bu bir kalabalık... Çok büyük bir kalabalık.
Ve bu koskoca kalabalıkta herkesin bir şekilde ayakta durduğu bir esnada, herkesin hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalıştığı bir durumda böyle bir kalabalıkta....
Benden giderek;
Beni yalnız bıraktığını,yıktığını, kahrettiğini mi sanıyorsun?

Haklısın....

Yürekteki acı neyse , yürek onu yazarmış !
Şimdi anladım , elime kalemi her aldığımda 'seni' yazışımı. . .

Back