Okunmaya Değer...

Deniz eğildi kulağına Martının..
"Yapma" dedi ve ekledi;
"Maviliğime aldanıp dalma sularıma, balık yaşamıyor içimde artık."
Tebessüm etti Martı...
"Sadece balık için mi dalıyorum sanıyorsun maviliğine?"...
'Ya neden?' diye sordu Deniz..
Sen ve ben dedi Martı;
bir çok aşığın fotoğraflarında aynı karede yer alıyoruz.
Bir çok ayrılanın sakladığı resimlerde de..
Balık yok diye seni terk etsem, o fotoğrafları da terk etmiş olmaz mıyım?
"Ben açlığa ayıp olmasın diye değil,
Aşk'a ayıp olmasın diye hala sendeyim".."

ÖZDEMİR ASAF

"Sevmeyi bilmiyorsαn kullαnmα o iki kelimeyi !
"Yani ne sen kirlet ağzını o sözle.
Ne de o söz ağlαsın kimin eline düştüm diye".

Özdemir Asaf

Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin;
Çıkarı yok!
Çıkası yok!
Çıkarasım yok...!

Can Yücel

İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır.
Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi...

- William SHAKESPEARE / OTHELLO

Çok cesaretliymiş gibi duruyoruz ...oysa korkularımızdan duvarlarla örülü kalplerimiz... Eski acılarımızın, geçmiş yaralarımızın İntikamını başkalarından çıkarıyoruz. Lafa gelince mangal gibi yüreğimiz var ama içine koyacak kömürü bulamıyoruz..

O artık buraya gelmeyecek, Oraya gelmeyecek, Desem duymayacak, Duysam bilmeyecek, Ağlasam görmeyecek, Beklesem olmayacak...

Özdemir ASAF

Aynı uykuyu uyumak istiyorum aslında onunla...
Aynı anda aynı yatakta beraber uyumak değil kastettiğim.
Ayrı coğrafyalarda da olsak, ayrı mekanlarda da bulunsak aynı uykuyu uyumak, aynı rüyayı görmek...
Göz bebekleriyle, beynin arasında gidip gelmek, kalbindeki uykuya dalmak istiyorum.
Ve uyandığımda keşke gerçek olsa diyorum...

bu iki mesajı birbirine ekleyip bir mektup yazacaksın, tam benim duygularımı anlatıyor olacak.

Bana sakın beni sevdiğini söyleme.Beni inanmak istediğim şey ile öldürme. Çünkü sevginin ne olduğunu çok iyi biliyorum.Çünkü bu boktan şeyi kalbimde hissettiğim andan beri iki kişi yaşıyorum.Sana sorsalar sen de seviyorsun. Ben yokluğundan nefes alamazken senin cismin umursamazlık, ben sabahında sesine günaydın diyemediğim günlere nefret duyarken sende geniş zamanlı cevapsız aramalar..Ya bi'git. Ben seni nasıl sevdim bilmiyorum, sen de sevdim diyorsan ve bu ise senin severken giyindiğin kılıf, benim kalbimde taşıdığım şey kanserdir o vakit.Ne tedavisin artık, ne ne ölüm. seni özlemekse yokluğundaki mesele ;gözlerimin de sesinin de senin de...

Alıntı

Ömrüne kattığın mutluluğu, benim hayatımdan çalman doğru muydu sence?

Kahraman TAZEOĞLU

.../öyle bir yerdeyim ki şimdi
ne seni sevebiliyorum
ne senden başka birini...

Kahraman TAZEOĞLU

beni güzel hatırla!
bunlar son satırlar...
farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından
ya da bir yağmur sel oldum sokağında
sonra toprak çekti suyu...
kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için.
uyandın ve ben bittim...

Kahraman TAZEOĞLU

Son düzenleme:
Gerçek sevgi sabırlıdır, her şeye dayanır, affeder, çabalar; gerektiğinde susar, kabullenir ama asla bitmez.

Selda Terek

Aşkı meslek edinmiş yüreğin meğer ne kadar da hazırmış her yeni başlangıca hazin bir son bulmaya…

Kahraman TAZEOĞLU

"Merhaba sevdiğim ben o sevmediğin. Nasılsın bugün hiç özlemedin mi beni? Bugünde mi geçmedim aklının kıyılarından? Hiç mi aklına gelmedi gözlerim, saçlarım? Sabah kalktığında benden gelen bir mesaj aramadın mı? Hiç mi dalmadı gözlerin geçmişe? Hatırlatmadı mı beni sana hiçbiri? Doğru söyle, kokuma benzer bir koku da gelmedi burnuna? Özleminle yanıyor içim bilmeni isterim. Seni çok özledim."

— Ümit Yaşar Oğuzcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…