Okumakta Olduğunuz Kitap?

bayağı bi gecikmeli oldu ama, bu kitabı okuyorum, çevirisi güzel, akıcı, çokta güzel bi kitap:hulya:
canım kitap hakkında biraz daha bilgi verebilir misin? normalde psikolojik kitapları sevmem ama içinde anlatılanlar işe yarıyor mu ? öğütler veren bir kitap mı yoksa içerisinde hikaye roman tarzı mı yazılar var ?:roflol: :hulya: insanları ikna etmek için taktikler mi veriyor CADIARZU ne meraklıyım herşeyi sordum:hulya:

Oktay Sinanoğlu ndan Bye Bye Türkçe isimli kitabını okuyorum az kaldı bitmek üzere... Ve ısrarla tavsiye ediyorum okumanız için... Zira çok beğeneceksiniz. Ayrıca insana çok şey katıyor. bununla birlikte tabii ki Feyza Hepçilingirler in Türkçe Off serilerini de okumanızı tavsiye ederim... Önemsemediğimiz ama aslında çok önemli olan ne kadar çok şey varmış diyeceksiniz okurken...

Bu akşam da Janet Hunter ın Modern Japonya nın Doğuşu isimli kitabına başlayacağım.

büyük kötü kurt- james patterson
kitap ve yazar hakkında hiçbir fikrim yoktu.
markette kelepir kitaplar arasındaydı, aldım:)
bakalım nasıl çıkacak
yeni başladım.

hala tutunamayanlari okuyorum
son sayfalarda ve enguzel bölümlerdeyim .. yogun oldugum icin böyle sakin okuyamiyorum .. o yuzden uzadi biraz :1closedeyes:
benim 2 kuzucukum varda arada mutlaka onlarlada paylastigimiz kitaplar oluyor .. simdi cocuklarla krakter okulu diye bir seti isliyoruz ve kücük prensi okuyoruz

epeydir yazmıyorum
neleri okudum
alacakaranlık
yeni ay
tutulma
şafak vakti
aşka şeytan karışır
maraz
var bi kaç tane daha okuduğum şimdi aklımda değil..

bende ece vahapoğlu nun öteki kitabını okudum, sonrada kayıp gül okudum oda bitti şimdi ne alsam diye düşünürken burda buldum klendimi :))

bye bye türkçe yi 2 kere başlamama rağmen hep vize dönemime denk geldiği için yarıda bırakmıştım, sanırım onu okumalıyım :)) birde Türkçe Off kitabını tavsiye etmişlerdi onuda alsam iyi olcak gibi onun içinde güzel denilmiş çünkü :)

bende adam fawer'ın olasılıksız kitabi baya bir önce okudum ve bitirdim,aynı yazar kitabı olan empatiyide okucam,umudum olasılıksızın filmini yapmaları çok etkileyiciydi

lisa gardner - kusursuz tuzak

bitti

yenice elif şafak ın - siyah sütüne başladım..

ama onu bırakıp kayıp sembol e mi başlasam diye düşünmüyo değilim
asla vazgeçme var harlan coben in
kaosun sırları
oyunbozan var
kararsız kaldım hangisinden başlıcam diye

ben arada stok yapıyorum daa
aradan seçip okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…