• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

açlık oyunları...ama bana neden denildiği kadar akıcı gelmedi bu kitap,çakılıp kaldım yavvbilmiyorumkismile

kiralık adam- yazgülü aldoğan'ın kitabı

çok güzel bence, sürükleyici de. kitap konusunda çok seçiciyimdir. sevdimmi tam severim ya da 2 sayfa bile işkence gibi gelir. ama bu kitaba bugün başladım ve 1 saat sonra bitiricem gibi duruyo 3/4 ünü bitirdim nerdeyse:)

kardeşim de alamut diye bi kitap okuyor, çok kalın diye gözümü korkuttu ama yarın da ona başlayabilirim izin verirse:D

97376.jpg
tavsiye ederim kizlar

Ahlaki ve Dini Gelişim "Çocuğum Değerlerimizi Öğreniyor"

Doç. Dr. Yurdagül Mehmedoğlu

Bizim Gizli Bahçemizden -Nermin Bezmen

pek bi sevdim, elime almamla 200 sayfasını okudum.

baştan çıkarılmış- Kristin Cast/P.C Cast

kuantum olumlama- R.Şanal

ruh eşim neredesin- Richard Webster

3 kitabı dönüşümlü okuyorum boshayallersmile

bir haftada 700 küsür sayfalık moskof cariye hürrem kitabını bitirdim, çok akıcı çok güzzeldi ,
tarihdeki entrikalarla dolu yılları okumakdan keyif duyanlar için nefis bir kitap

Şuan ELif Şafak tan MAHREM'i okuyorum.Önce pek sarmadı ama şimdi sonunu bağlantıları çok merak ediyorum.Az kaldı bi-iki güne biter

Mahrem i bitirdim yatmadan dayanamadım.
Ama sonu daha güzel olabilirdi sanki bişeyler eksik kaldı gibi.

Yinede farklı hayatlardan bakılması gereken bir kitap

Dan Brown - Kayıp Sembol'ü bitirdim. Da Vinci Şifresi yada Melekler ve Şeytanlar kadar iyi değildi ama oldukça sürükleyiciydi.
Şimdi Ferhan Şensoy - Oteller Kitabı'na başladım..

Elif Şafak Araf kitabına başladım anlatımı biraz ağır geldi cümleler çok uzun ama konusu güzel.Sonunu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bizim Gizli Bahçemizden -Nermin Bezmen

pek bi sevdim, elime almamla 200 sayfasını okudum.

Ben bu kitaba karşı biraz tepkiliydim aslında, insan neden kendi hikayesini yazıp milyonlara okutsun diye.Mahremiyete saygısızlıktır diye düşünüyordum ama Nermin BEZMEN geçekten güzel yazıyor, eminim hayatımız için fazlaca örnek alınacak davranışlara ve yaşantıya sahip.Okumaya düşünüyorum, sanırım sizde beğendiniz.

Ve buarada temin etme imkanınız varsa Kurt SEYT le Murka yı şiddetle tavsiye ederim.Her kadına örnek olabilecek cinsten bir kitap, gereksiz inatları kıskançlıkların sonucunu oradan çıkarabilmek adına, hayatı değerlendirebilmek adına gerçekten güzel.

4 güzeller ; Hava-Su-Toprak ve Ateş ( ıskender PALA)

bence gerçekten bu adam çok başka güzel yazıyor.Tavsiyelerimle...

Back
X