Okumakta Olduğunuz Kitap?

kızlar kayıp gülün yazarını hatırlamıyorum yalnız afişlerini çok gördüm ordan merak ettim...ben şimdi gabriel garcia marquez kolera günlerinde aşk ı okuyorum nedense ilk sayfalarda tıkandım biraz...

evet ben de arkadaşımdan alıcaktım ilk bir iki sayfasına bakıp okumaktan vazgeçmiştim..sıkıcı bir dili var sanırım..

buarada dün yeni bir kitaba başladım ben de, anlatım dili çok güzel okurken insanda bir merak uyandırıyor ve çok sürükleyici..

safiye sultan serisi.. 3ciltlik.. muhteşem bir kitap.. 5 ay önce serisini bitirmiştim..

ben şuan: gılgameş ' i okuyorum..

tavsiye edebileceğim birkaç kitap daha var.. geçmişten izler okumaktan zevk alıyorsanız:

kleopatra, firavun( kleopatranın devamı), kraliçe marrie antoniette' nin günlüğü, lady macbeth, düşes( lady diannanın atalarının hayatı, otobiyografi şeklinde yazılmış).. bu kitapları bir çırpıda okuyup bitirdim.. sürükleyici, ve geçmişe ayna tutuyor..

ramses serisinide sipariş verdim.. 5 ciltlik.. gılgameş bitince ona başlayacağım..

aa safiye sultan çok güzelmiş arkadaşım okuyodu bende çok merak ediyorum inşş yakın zamanda alcam bende:lepi:

en son yürekler ölür:gitme:
aglamaktan okuyamıyorum bile..
nehirin deniz diye çığlıkları beynimde yankılanıyor

bu kitabı udum ve kesinlikle tavsiye etmiyorum
zaten bizim tarihimizide yabancı yazarlardan okumak bence yanlış çünkü yanlı olunuyo
tabi bunlar benim düşüncelerim kaydirigubbakcemile5

Murathan Mungan-Hayat Atölyesi........................................
Çok seviyorum bu yazarı...........................................

bayağı bi gecikmeli oldu ama, bu kitabı okuyorum, çevirisi güzel, akıcı, çokta güzel bi kitap:hulya:

ne zamandır sadece bebek dergileri okuyorum john hart ın deja vu diye bi kitabına başlıycan yenilerde ben safiye sultanın 3 cildini de okudum güzeldi ben birde nermin bezmenin kurt seyd ve shura sınıda beğenmiştim eski bi kitap aşk ve bolşevik ihtilalini anlatıyordu ama 2. cildi kurt seyd ve murka güzel değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…