Okumakta Olduğunuz Kitap?

siyah süt sarmad ıkızlar yaa.
yarın kayıp sembol e başlıcam

ben yarım bırakmamak için sonuna kadar zorla okudum canım Siyah Sütü ama böö geldi

AŞK-I MEMNU'yu okuyorum tavsiye ederim diziyle beraber iyi gidiyor ama anlatımı çok ağır

çok merak ediyorum bu kitabıCADIARZU

Akıcı bir kitap, okuyacak başka bir kitabım olmadığı için pek istemeyerek başladım ama çabucak bitiverdi. Çok çok güzel bir konu diyemeyeceğim ama güzel işlenmiş, kişilerin birbiriyle bağlantısı v.s. güzeldi

Şu anda

Labirentteki Geneleral - Gabriel Garcia Marquez

okuyorum

Son düzenleme:
Uçurtma Avcısı -Khaled Hosseını

Bakalım yeni başladım ...

HARıKA bir kitap,

Birinden aldım okudum ama kütüpaneme alıp mutlaka ekleyeceğim bir kitap. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

UÇURTMA AVCISI

Emir ve Hasan, Kabil'de monarşinin son yıllarında birlikte büyüyen iki çocuk... Aynı evde büyüyüp, aynı sütanneyi paylaşmalarına rağmen Emir'le Hasan'ın dünyaları arasında uçurumlar vardır: Emir, ünlü ve zengin bir işadamının, Hasan ise onun hizmetkârının oğludur. Üstelik Hasan, orada pek sevilmeyen bir etnik azınlığa, Hazaralara mensuptur.

Çocukların birbirleriyle kesişen yaşamları ve kaderleri, çevrelerindeki dünyanın trajedisini yansıtır. Sovyetler işgali sırasında Emir ve babası ülkeyi terk edip California'ya giderler. Emir böylece geçmişinden kaçtığını düşünür. Her şeye rağmen

arkasında bıraktığı Hasan'ın hatırasından kopamaz.

Uçurtma Avcısı arkadaşlık, ihanet ve sadakatin bedeline ilişkin bir roman. Babalar ve oğullar, babaların oğullarına etkileri, sevgileri, fedakârlıkları ve yalanları...

Daha önce hiçbir romanda anlatılmamış bir tarihin perde arkasını yansıtan Uçurtma Avcısı, zengin bir kültüre ve güzelliğe sahip toprakların yok edilişini aşama aşama gözler önüne seriyor.

Uçurtma Avcısı'nda anlatılan olağanüstü bir dostluk. Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü...

Son düzenleme:
alacakaranlık yeni ay tutulma ve şimdi de şafak vaktini(stephenie meyer) okuyorum zaten hepsini çok kısa zamanda bitirdim şafak vaktinin de bitmesine az kaldı.çok sardı beni yaaa

Halide Edip Adıvar dan Ateşten Gömlek e başladım. Eski kelimeler çok olduğu için maalesef yavaş okumak zorundayım.

Limon Ağacı-Sandy Tolan
Filistinin geçmişini, ısrailin Kuruluşunu anlatıyor.
Ben bir türlü bitiremiyorum. Martta aldım ama sürünüyor...

Khaled Hosseını Bin Muhteşem Güneşi okuyorum.Muhteşem bir kitap..Elimden bırakamaz oldumm.Tavsiye edea.srim...

üstün dökmen- miyasenin kuzuları

gabriel garcia marquez- şer saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…