Yüzük ölçü sorunu?

Merhaba kızlar. yakın zamanda tektaş yüzüğümü küçülttüm. 9-10 arasında kalıp dar olabilir korkusuna 10 sipariş ettim. Yeni yüzük yapılıp gönderildi. Biraz bol geliyor.daha önce 9 denemiştim rahatsız hissetmiştim. Ölçüyü verdikten sonra emin olamadım tekrar gittim zene. 10 numara hazır baget vardı. Denettiler sana iki numara da oluyor ama 10 daha rahat olur kalsın bu şekilde dendi. Şuan biraz bol olması canımı sıkıyor açıkcası. Yeniden daraltma işlemine 100 dolar istiyorlar. Kimileri yazın elin şişecek kalsın diyor kimisi sana büyük diyor. Ya benim elim sorunlu ya yüzük anlamadım artık dkdkdk evli olan arkadaşlar eliniz şişme yapıyor mu,ileride iyi ki bol almışım der miyim,fikriniz nedir sizce? Bu arada elim eklemli değil. Boğumuna takılıyor biraz yüzük eklemden rahat geçiyor.ölçüyü sağ ele göre aldırdım sola zaten büyük😒
Ben alyansımı seçerken o an heyecanla büyük almışım, sonra çekindim geri değiştirelim demeye.. Eşimle (o zaman nişanlıyız) cafede otururken yüzük düştü gitti parmağımdan, cafede yüzük arayıp durmuştuk, sonra gidip değiştirdik :)

Parmağınızdan çıkıp gitmeyecekse iyidir, parmaklarımız sürekli şişiyor yüzükler bi daralıyor bi bol oluyor

Yüzük kaç karat çok pahalıysa mesela 80 k üstü verin 100 doları ama garanti çok işe yaramıyor söyleyeyim satarken de artık laboratuvar pırlantası var kimse ikinci ele bakmıyor

Back