Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben de arkadaşımdan alıcaktım ilk bir iki sayfasına bakıp okumaktan vazgeçmiştim..sıkıcı bir dili var sanırım..kızlar kayıp gülün yazarını hatırlamıyorum yalnız afişlerini çok gördüm ordan merak ettim...ben şimdi gabriel garcia marquez kolera günlerinde aşk ı okuyorum nedense ilk sayfalarda tıkandım biraz...
evet ben de arkadaşımdan alıcaktım ilk bir iki sayfasına bakıp okumaktan vazgeçmiştim..sıkıcı bir dili var sanırım..
buarada dün yeni bir kitaba başladım ben de, anlatım dili çok güzel okurken insanda bir merak uyandırıyor ve çok sürükleyici..
![]()
evet ben de arkadaşımdan alıcaktım ilk bir iki sayfasına bakıp okumaktan vazgeçmiştim..sıkıcı bir dili var sanırım..
buarada dün yeni bir kitaba başladım ben de, anlatım dili çok güzel okurken insanda bir merak uyandırıyor ve çok sürükleyici..
![]()
![]()