Bana kızabilir diğer arkadaşlar, ama başka konulara yaptığım yorumlar ortada, dileyen bakabilir. Sizin konunuzda ve yazdıklarınızda beni rahatsız eden başka bir şey var. Evinize gelmelerini kabul etmeniz büyüklük.. Fakat evinize gelinince ister istemez taviz de vereceğinizi düşünmüştüm ben.. Bu kadar kuvvetli olabileceğinizi düşünmemiştim ve açıkçası, tebrik ediyorum.
Bazı şeyler vardır, "ölüm" gibidir.. geri alınamaz.. Alınmamalı...
Küfür, terbiyesizlik, beddua, hadsiz davranışlar, sonuçları kestirilebilir olduğu halde kişinin "belki" karakterinde varolan yumuşaklığa güvenip, ezebileceğini zannederek yapılan aşağılamalar...
Siz, ekmek atın diyemeyeceğim ilk kez.. Bu tavıra devam...
Bu tavır onları törpüleyip, "insan" olmalarına yardım edecektir. Empati kurdurup, hatalarını gösterecektir, biraz olsun kişilikleri varsa. Her yapılanın bir bedeli vardır. Bazı yapılanların bedelleri "pahalı"dır.. Zira kişinin de kendisine vermesi gereken bir değer var, hepimiz kuluz. İnsan olduklarına, yeterince akıllandıklarına emin olunursa, belki yıllar sonra... Tavırlarına göre yeniden "insanlık" yapmaya başlayabilirdim ben. İşte o zaman ekmek atma zamanı gelmiştir zira... Akıllanmadan önce değil,
Tebrik ediyorum...
Siz gerçekten en iyisini biliyorsunuz...