- 30 Aralık 2009
- 22.931
- 89.473
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Hayır müdürü nuhh diyor peygamber demiyor bu konuda çok kötüyüm çokIlkokula giden çocukların koleje gitmesini nedense pek uygun bilmiyorum. Zaten oyun çağındalar ve okulun bilincinde pek değiller. Tabi yine de siz bilirsiniz. Başka sınıfa geçemiyor musunuz?
juuuusttt ALLAH'ım manyak oldum bugün...Vekil öğretmen okulun kadrolu ögretmeni degil deneyimsiz biri oldugunu öğrendik yani bu sene ilk görevi ve bu beni tedirgin ediyor..Kendisi hakkında fazla bir bilgimiz yok bu bilgi dışında .Öğretmen öğretmendir
Hepsi aynı okulu okuyor
Vekil olunca ezik mi oluyor yani
juuuusttt ALLAH'ım manyak oldum bugün...Vekil öğretmen okulun kadrolu ögretmeni degil deneyimsiz biri oldugunu öğrendik yani bu sene ilk görevi ve bu beni tedirgin ediyor..Kendisi hakkında fazla bir bilgimiz yok bu bilgi dışında .
Bu arada bazen alakasız yerlerden mezun olup öğretmenlik yapan da var. Misal ev ekonomisi mezunu olup sırf çocuk gelişimi dersi aldı diye ücretli öğretmenlik yapıyorsa sıkıntı ancak öğretmen olup atanamamış yahut norm fazlasıysa sorun yok.
Hem daha heyecanlı oluyorlar.
Aaah ah ben de köyde 1-2-3 birleştirilmiş sınıf okutmuştum ilk... Bir 1. sınıflara ders anlatıyordum bir 2. sınıflara bir 3. sınıflara... O zamanki heyecanım hevesim şimdi yok, etkinlik yapayım diye uykusuz kalıyordum o zamanlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?