okulun arkasında gençler seks yapıyor kimse umursamıyor

Gozunle gordun mu? Sahit oldun mu? Okul cocugu mu sokak cocugu mu suriyeli kendini satan kadinlar mi? Uzattinizda uzattiniz konuyu. Polis bakmiyorsa demekki onemli degil. Eger onemliyse ve yinede bakmiyorsa size bunu diyenide sikayet edin. Oaf icim sisti yani tartismayi gordukce.
Suryeli kendine satan kadın ne ya hiç hoş değil bu tabiriniz

candy miydi o :KK51: yoksa georgia mi..
kocaman sari saclari vardi kizin,arada boyle sahneler oluyordu ama :KK45:

Georgia, hatta kız başkasını seviyordu ona gitmek için erkek kılığında gemiye binmişti orada sakat bir kızı kendine aşık ediyordu...çizgi film demeye bin şahit ister...:KK48:

Gözüyle görmese böyle bir şey yayınlamaz . Bu ciddi birsey sizin gibi üstünü kapatıp geçemiyoruz. Bu ülkede böyle duyarlı insanlarda var.
o çocuklar çıkışta zaten konurda takılıyor , ayrıca başka okulların çocukları da konurdaki cafelere takılır hep, gecelere kadar,
Aynur hanım böyle insanlar oldukça bu çocuklar herşeyi yapar. Herkez sizin gibi duyarlı degil ki. Bakarmısınız hala yalanlamaya çalışıyorlar . Neymiş o çocukların okul çocugu olduğunu nasıl anlıyor mussunuz. Ne fark ederki okul çocuğu degilse sorun yok diyip geçecekmiyiz. Çok yazık.

[QUOTEurkoca2, post: 40771176, member: 523302"]o çocuklar çıkışta zaten konurda takılıyor , ayrıca başka okulların çocukları da konurdaki cafelere takılır hep, gecelere kadar,
Ee kim olduğunu da biliyorsunuz madem buraya yazmayıp gerekeni yapın. Hala öyle bişey olsa birileri basardı diye düşünüyorum. Bizim ülkede hiç yoktan namus bekçisi dolu iken böyle bir olayda sessiz kalınsın. Hiç sanmam[/QUOTE]
öyle basılacak filan bir yer değil, gece zaten barların olmasından dolayı aileler bir saatten sonra çıkmıyor dışarı, barlardaki kişiler oluyo etrafta

Gözüyle görmese böyle bir şey yayınlamaz . Bu ciddi birsey sizin gibi üstünü kapatıp geçemiyoruz. Bu ülkede böyle duyarlı insanlarda var.

Aynur hanım böyle insanlar oldukça bu çocuklar herşeyi yapar. Herkez sizin gibi duyarlı degil ki. Bakarmısınız hala yalanlamaya çalışıyorlar . Neymiş o çocukların okul çocugu olduğunu nasıl anlıyor mussunuz. Ne fark ederki okul çocuğu degilse sorun yok diyip geçecekmiyiz. Çok yazık.

ne yazık ki sunnuy hanım, olayın detaylarını bilmeden ahkam kesmek kolay, umarım herkes daha duyarlı hale gelebilir bu ülkede,

gençlere çok üzülüyorum gerçekten.. kendilerini ne hale düşürüyorlar.. yazık
o konuda ne yapılabilir bilmiyorum söyleyebileceğim tek şey konuyu okuyan anneler çocuklarına çok dikkat etsin.
kimbilir ne bahane ile ailelerinden izin alıp çıkıyorlar o saatte..

bu arada apartman çok yakınsa ben olsam bitane megafon alıp karanlıkta saklanıp gençelere seslenirim :)
yada şu lazer ışıkları falan var ya kalem şeklinde onlardana tutarım en azından göründüklerini bilsinler..
ordan uzaklaşsanız başka yerde yapacaklar ama maalesef onu engelleyemez kimse

ne yazık ki sunnuy hanım, olayın detaylarını bilmeden ahkam kesmek kolay, umarım herkes daha duyarlı hale gelebilir bu ülkede,[/QUOT böyle konuşan insanlar çocuklarının böyle birşey yaptığını görürlerse ozamn işin ciddiyetini anlarlar. Siz bu insanlara laf anlatamazsınız bildiklerini okurlar Aynur hanım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Haklısınız, eşim çocuk polisi o da anlatıyor kendi isteğiyle yapıp yapıp sonradan ayrılınca vs. şikayete geliyorlar beni şey etti diye :KK59:

evet eşiniz çok daha fazla olay biliyordur bu şekilde, ne yazık ki ülkemiz ve gençler zor durumdalar. Kızlar da arkadaşlarıyla birlikte kendi rızalarıyla geliyorlar zaten , yani karşılıklı olduğu çok belli, zorbalık filan da yok. Polislerin de işi çok zor, çünkü kız da erkek de istekli zaten ve şikayetçi değil, en fazla kaçıyorlar ve yaşları da küçük olduğundan bir şey yapmak da zor, bir kısmı da zaten bu işlerde adı çıkmış sıkıntılı ve bağımlı çocuklar...

gençlere çok üzülüyorum gerçekten.. kendilerini ne hale düşürüyorlar.. yazık
o konuda ne yapılabilir bilmiyorum söyleyebileceğim tek şey konuyu okuyan anneler çocuklarına çok dikkat etsin.
kimbilir ne bahane ile ailelerinden izin alıp çıkıyorlar o saatte..

bu arada apartman çok yakınsa ben olsam bitane megafon alıp karanlıkta saklanıp gençelere seslenirim :)
yada şu lazer ışıkları falan var ya kalem şeklinde onlardana tutarım en azından göründüklerini bilsinler..
ordan uzaklaşsanız başka yerde yapacaklar ama maalesef onu engelleyemez kimse

Aslında bu iki fikir çok ilginç ve olabilir hatta ışık tutma belki de çok daha mantıklı olabilir, çok teşekkürler

Geceleri bizim okulun arkasında da bu tip şeyler yapıyorlarmis dışarıya gören bir kameradan okul müdürü olanları izleyince polisi aradı ve bu tip olaylar bitti.

Sizin şikayetler nasıl umursanmaz inanamıyorum

Bizim orası da çok çözmeye çalışmış ancak barların dağılma zamanı çok riskli ve önleyemiyorlar , özellikle de sabaha karşı, tabi burası kozmopolit bir yer , kasaba kadar bir mahalle, her semntten çocuklar gençler takılmaya geliyorlar özenip

Şimdi işin içine zina mina girince mevzu dine, efendim zina serbest Cumhurbaşkanımız sağolsun denirse de siyasete girer. Ki her ikisi de yasaktır, polemik zaten yasak...

X