okulun arkasında gençler seks yapıyor kimse umursamıyor

böyle diyosunuz polis de size resim çekinmi diyor, ne saçma. bi polisin böyle demeye hakkı yok. ki ben kapının önünde 2 sarhoş oturuyor rahatsızım dediğimde gelmişlerdi hemen.
Bende ilk defa böyle birşeyle karşılaştım yalan haber çok oluyormuş onlarda inanmıyorlar işte çok yazık

diziler vs. bize zarar veremez tabi ki, irademiz var fakat şu subliminal mesaj çılgınlığı irademizi yok sayıyor resmen. beyin bilinçaltına direk yerleştirip cinselliğe meyilli hale getiriyormuş. çizgi filmlerden tutun günlük hayatta farketmediğimiz o tür mesajlar var gerçekten o_O diğer türlü olsa kimse izlediğinden yola çıkıpta gidip sevişeyim demez. Ama beyinler böyle yıkanıyor işte. rahmetli Erbakan'dan tutun da birçok ünlü kişilere kadar herkes işlemişti bu konuyu artık biliniyor da ama karşı koyamıyoruz

Hanimefendi konuda bahsedilenler çocuk.
Devlet cocugun cinsel zevkine karisamam diyemez. Bimer konusunda haklisiniz. Eger konu sahibi bi dilekce yazdiysa ve okul mudurlugu herhangi bi islem yapmadiysa direk bimere yazabilir. Okul muduru mufettisleri karsisinda bulur..
konuda bahsedilenlerın cocuk olup olmadıgı belli değil. sadece sesler duyulmuş.
gecenin bir yarısı okul bahçesine her insan girebilir.

Söz konusu kişilerin öğrenciler olduğunu nerden biliyorsunuz? Çocuklarınızı ordaki okullara göndermeyin e kadar varmissiniz. Kızılay ın göbeğinde o saatte herhangi biri olabilir. Okul bahçesi tenha diye mesken tutmuşlardır.

Söz konusu kişilerin öğrenciler olduğunu nerden biliyorsunuz? Çocuklarınızı ordaki okullara göndermeyin e kadar varmissiniz. Kızılay ın göbeğinde o saatte herhangi biri olabilir. Okul bahçesi tenha diye mesken tutmuşlardır.
formalılar çünkü bazılarının, ve yaşları da küçük özellikle de kızların çok çok belli, karar veririm tabi, ister büyük ister küçük olsun bir okulun arkasında seks yapılıyorsa o okulun öğrencisinin olmasına gerek yok ki, yabancı da yapsa ben çocuğumun görmesini ya da oralarda gezmesini istrmem doğal olarak, ayrıca da bu benim fikrim, aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz:KK43:

Gözünüzle gördünüz mü ki seks yaptıklarını?

diğerleri neden rahatsız olmuyor o kısmı tuhaf geldi bana

Bildiginiz uluorta mi yapiyolar? En fazla opusup koklasiyolardir yahu. Seks tanimi fazla olmua sanki.
uluorta değil tabi ki okulun arkasında ve onlara göre karanlık bir yer, güya görünmüyor ama üst kattan görünüyorlar

bu bildiğimiz seks dimi?
İnanamadım da.
Büyük cesaret.
Tabiki gidin okul yönetimiyle konuşun gizli kamera vs ile belirlenip önlem alınabilir.

Gözünüzle gördünüz mü ki seks yaptıklarını?

diğerleri neden rahatsız olmuyor o kısmı tuhaf geldi bana

herkes rahatsız sözde, ama kimse inip de konuşmuyor çünkü ipsiz sapsız diye bakılıyor bir de zarar verirler diye düşünülüyor bence, uyuşturucu gibi şeyler de kullanmaları olasıı

bu bildiğimiz seks dimi?
İnanamadım da.
Büyük cesaret.
Tabiki gidin okul yönetimiyle konuşun gizli kamera vs ile belirlenip önlem alınabilir.

evet bildiğimiz seks yani, tabi çırılçıplak değil ama seks işte, kamera var dediler ama çok umarsız, çünkü bence bulaşmak istemiyorlar bu kesim çocuklarla

herkes rahatsız sözde, ama kimse inip de konuşmuyor çünkü ipsiz sapsız diye bakılıyor bir de zarar verirler diye düşünülüyor bence, uyuşturucu gibi şeyler de kullanmaları olasıı

birlikten kuvvet doğar demişler
kimin ne yaptığı bizi bağlamaz da gürültü oluyorsa orada duracaksın ya ben çok hassasım bu konuda :KK53:

evet bildiğimiz seks yani, tabi çırılçıplak değil ama seks işte, kamera var dediler ama çok umarsız, çünkü bence bulaşmak istemiyorlar bu kesim çocuklarla
Konu sahibi benim yazdiarima neden cevap vermiyosun? Baya ugrastik ama sonuc alamadik dedin. Milli egitimde gorev yapiyorum ver dilekce numarani bana bakayim inceleyeyim. Herhangi bi yazili aciklama yapmamislarsa birlikte bimere sikayet edelim?

konuda bahsedilenlerın cocuk olup olmadıgı belli değil. sadece sesler duyulmuş.
gecenin bir yarısı okul bahçesine her insan girebilir.

formalılar çünkü bazılarının, ve yaşları da küçük özellikle de kızların çok çok belli, karar veririm tabi, ister büyük ister küçük olsun bir okulun arkasında seks yapılıyorsa o okulun öğrencisinin olmasına gerek yok ki, yabancı da yapsa ben çocuğumun görmesini ya da oralarda gezmesini istrmem doğal olarak, ayrıca da bu benim fikrim, aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz:KK43:

Bahsettigi kisiler formaliymis!

Konu sahibi benim yazdiarima neden cevap vermiyosun? Baya ugrastik ama sonuc alamadik dedin. Milli egitimde gorev yapiyorum ver dilekce numarani bana bakayim inceleyeyim. Herhangi bi yazili aciklama yapmamislarsa birlikte bimere sikayet edelim?
sizin yazdıklarınızı fark etmediğim için cevap vermedim, sonlara baktım sanırım sadece, bir de fark etmeden cevap yazmadığım farklı kişiler varsa onlar için de kusura bakmasınlar lütfen, inceleyip cevap vermeye çalışacağım, ben de milli eğitimde çalışıyorum ve ailemizde bakanlıkta olanlar da var ancak sonuç yok, bu çocukların geldiği saatlerde kimse gelmiyor da bakmıyor da, çok önlem alınmış tedbir kararları çıkarılmış ama uygulama da hiç de etkileyen bir sonuç yok:KK43:

Konu sahibi o okuldaki ya bi ogretmenle yada mudurle tartisma yasadi çamur at izi kalsin yapiyor..
1kisi bile burada yazilanlari okuyup cocugunu okuldan alsa bunun vebalini nasil kaldiracak?
İnsanlarin gelecegiyle oynuyosun farkinda misin?

sizin yazdıklarızı fark etmediğim için cevap vermedim, sonlara baktım sanırım sadece, bir de fark etmeden cevap yazmadığım farklı kişiler varsa onlar için de kusura bakmasınlar lütfen, inceleyip cevap vermeye çalışacağım, ben de milli eğitimde çalışıyorum ve ailemizde bakanlıkta olanlar da var ancak sonuç yok, bu çocukların geldiği saatlerde kimse gelmiyor da bakmıyor da, çok önlem alınmış tedbir kararları çıkarılmış ama uygulama da hiç de etkileyen bir sonuç yok:KK43:
Dilekce yazdiniz mi? Okul size yazili olarak ne cevap verdi?
Ozelden bana dilekce nunaranizi verir misiniz?

Konu sahibi o okuldaki ya bi ogretmenle yada mudurle tartisma yasadi çamur at izi kalsin yapiyor..
1kisi bile burada yazilanlari okuyup cocugunu okuldan alsa bunun vebalini nasil kaldiracak?
İnsanlarin gelecegiyle oynuyosun farkinda misin?
neeee bu yaaa , ne saçması bir yorum çok komik, okul neresi müdür kim, bunları açıkladığımı gördüm mü bir satırda , sen bence paranoyaksın:KK57:

Buarada milli egitimde calisiyosunuz ama cocuklarin okula gitmesini istemiyosunuz? Madem ayni bakanlikta calisiyoruz sizde en az benim kadar bilirsiniz ki boyle bi durumda mufettisler o okul mudurunu inletir!!!

X