Ben siyah önlükle büyüdüm,
Spor ayakkabı giymek yasaktı,saçlar toplu olacak,kısa çorap yasaktı.
Şuan oğlum 6.sınıfta,12 yaşında ve sınıfında okula rimel sürüp gelen kız çocukları var.
Düşünebiliyormusunuz bu çocukların serbest kıyafetli 2 yıl sonraki hallerini.
Demin tv'de Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir yetkili dedi ki, bu yönetmeliğin amacı dünya standartlarına çıkmak ve sürekli değişen okul formalarının velilere yük olmasını engellemekmiş.
Düşünceleriniz çok güzel,belirtmek isterim.
Mesajımdada belirttim,bu ülkede türban yasağına karşıyım ben,yani yazdıklarımdan açık olduğum için türbana karşıyım gibi bir anlam çıkartmayın lütfen.
Beş yaşındaki çocukların başının kapatıldığına şahit olduğum için yazdım bunları,biyerden çıkartmadım,birebir gördüm sokakta.
Bu uygulamayıda hem dini yobazlaştıranların,hemde modernliği özenti olmak zannedenlerin iyice abartıcağını düşünüyorum.
Demin tv'de Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir yetkili dedi ki, bu yönetmeliğin amacı dünya standartlarına çıkmak ve sürekli değişen okul formalarının velilere yük olmasını engellemekmiş.
ya hu bosuna tartısmayın .
kimse baskasının düsüncesini kabul etmez ya da evet ben yanlıs düsünüyormuşum demez.
diyen varsa da ona helal olsun derim.
bir kere şöyle düsünün. kısa kollu giymek tayt giymek yasakmıs(!) ama basörtüsüyle gelmek serbest..
neden acaba??
devamıda varmış bu tasarının. milli eğtim bakanı öğrencilerin özgüvenini sağlamak için yakında uzun saça da müsade edecekmiş. buyrun haberimize
rencilere uzun sa mjdesi - Hrriyet GNDEM
Marka giyinmek vs sorun değil bence.Çocuklarımıza terbiye verip yönlendirebiliriz değilmi.Sanırım bir ortaokul lise talebesi ailesini anlattıklarını anlayabilecek yaşa gelmişdir.Elbette arkadaşları marka giyen çocuklar özenecekdir ama bunu ciddi manada problem yapmamak gerekir.Zamanla alışacaklar.Eğer ailesinden iyi bir terbiye aldıysa çocuklarımız zaten kendi marka bile giyse marka giymeyen bir arkadaşını dışlamaz bu yüzden.