- 17 Aralık 2015
- 26.971
- 49.260
- 598
- Konu Sahibi kirikkalplerduraginda
-
Bu adam evli yoksa çıkarmazdı sizi, tavsiyede bulunurdu. Ben hiç bekar diye düşünmedim. Doğru mu?
Ben sordum 2. Sayfada, cevap verdi bekarmisBu adam evli yoksa çıkarmazdı sizi, tavsiyede bulunurdu. Ben hiç bekar diye düşünmedim. Doğru mu?
O yüzden demedim. Rahatsız olması normal. Bir öğrenci, genç bir kız geleceği söz konusu. O da bir eğitmen ne kadar olsa daha affedici olur yanlışını gösterir arasına mesafe koyardı. Yoksa normal bir patron bekar da olsa aynısını yapabilir. Sadece üni hocası diye öyle düşündüm.Bekar olan adam bundan rahatsızlık duyamaz mi?
Ki durum oldukça nahoş.
Kız öğrencisi.
Başarılı diye kendi referansı ile işe aldığı birisi.
Kaldı ki ortaya çıksa yanlış anlaşılır, farklı aktarılsa rezillik çıkar böyle bir durumda.
Illa eş kontrolü mu gerekiyor?
Insanların otokontrolleri de var.
Hak veriyorum tabi yorumunuza. Bu olaya bir sürü pencereden bakarak yorumlar yapılabilir. Siz kendi pencerenizden bakarak değerlendiriyosunuz ve o pencerede manzara tabi ki cok daha vahim. Ben ise daha başka pencereden bakarak değerlendirmek istedim..Bir de ben cvplarken karşıma erkek bir öğrenci koyarak cvpladım.. Ve kesinlikle cinsiyetçi bir yapım asla olamaz.. Ve yine belirttiğim gibi herkes düşebilir bu hataya dedim. Her kadın demedim... Şimdi öğrencim bana gelse durumu izah etse ve karşım da gercekten kendini rezil ve üzgün hisseden bir öğrenciye karşı böyle büyük büyük tepkiler ben olsam vermem..Adamda hiç muhatap almadan işine aon vermiş. İşten cıkarmak ikimiz içinde en uygunu zaten.. Ki bir de öğrencilik hayatında öğretmenlere aşık olan cok fazla öğrenci oluyor. Napalım okuldan mı atalım. Her ne kadar bende meslegimi icra etmesemde öğretmenim zaten. Bir öğretmen bakışıyla yorumumu yapmak istedim.. HörmetlerNiyeti değil, cinsiyeti size masum geliyor.
Erkek yapsa tacizci olur, kadın yapınca aman genç işte, kanı kaynıyor, yanlışlıkla, çok komik vs..
Karşınızdaki insani da biraz düşünün. Bu hoca güvenip iş yerine alıyor bu kızı.
Böyle bir şey duyulsa, yanlış aktarılsa, adam ne kadar zor durumda kalır.
İşte ben de öğretmen anaçlığı,babacanlığı olabilir diye öyle bir yorum yazdım. Tam olarak buydu düşüncem. Tebrik ederim sizi.Hak veriyorum tabi yorumunuza. Bu olaya bir sürü pencereden bakarak yorumlar yapılabilir. Siz kendi pencerenizden bakarak değerlendiriyosunuz ve o pencerede manzara tabi ki cok daha vahim. Ben ise daha başka pencereden bakarak değerlendirmek istedim..Bir de ben cvplarken karşıma erkek bir öğrenci koyarak cvpladım.. Ve kesinlikle cinsiyetçi bir yapım asla olamaz.. Ve yine belirttiğim gibi herkes düşebilir bu hataya dedim. Her kadın demedim... Şimdi öğrencim bana gelse durumu izah etse ve karşım da gercekten kendini rezil ve üzgün hisseden bir öğrenciye karşı böyle büyük büyük tepkiler ben olsam vermem..Adamda hiç muhatap almadan işine aon vermiş. İşten cıkarmak ikimiz içinde en uygunu zaten.. Ki bir de öğrencilik hayatında öğretmenlere aşık olan cok fazla öğrenci oluyor. Napalım okuldan mı atalım. Her ne kadar bende meslegimi icra etmesemde öğretmenim zaten. Bir öğretmen bakışıyla yorumumu yapmak istedim.. Hörmetler
İşte ben de öğretmen anaçlığı,babacanlığı olabilir diye öyle bir yorum yazdım. Tam olarak buydu düşüncem. Tebrik ederim sizi.
Sabah sabah nasıl canım çekti yuh ya
Hak veriyorum tabi yorumunuza. Bu olaya bir sürü pencereden bakarak yorumlar yapılabilir. Siz kendi pencerenizden bakarak değerlendiriyosunuz ve o pencerede manzara tabi ki cok daha vahim. Ben ise daha başka pencereden bakarak değerlendirmek istedim..Bir de ben cvplarken karşıma erkek bir öğrenci koyarak cvpladım.. Ve kesinlikle cinsiyetçi bir yapım asla olamaz.. Ve yine belirttiğim gibi herkes düşebilir bu hataya dedim. Her kadın demedim... Şimdi öğrencim bana gelse durumu izah etse ve karşım da gercekten kendini rezil ve üzgün hisseden bir öğrenciye karşı böyle büyük büyük tepkiler ben olsam vermem..Adamda hiç muhatap almadan işine aon vermiş. İşten cıkarmak ikimiz içinde en uygunu zaten.. Ki bir de öğrencilik hayatında öğretmenlere aşık olan cok fazla öğrenci oluyor. Napalım okuldan mı atalım. Her ne kadar bende meslegimi icra etmesemde öğretmenim zaten. Bir öğretmen bakışıyla yorumumu yapmak istedim.. Hörmetler
İşte ben de öğretmen anaçlığı,babacanlığı olabilir diye öyle bir yorum yazdım. Tam olarak buydu düşüncem. Tebrik ederim sizi.
Adam evli mi?Uyanır uyanmaz bir özür mesajı yazdım ama o sersemlikle pek iyi bir mesaj olmadı devrik olmuş yani ona da cevap vermedi ama iletiliyor hepsi profil fotosu falan da duruyor
Anlayamadım disiplinlik nesi var bunun? Okul içerisinde olan bir durum değil ki?Arkadaşlar merhaba telefondan yazıyorum puan herkese tek tek cevap veremiyorum o yüzden ama tüm cevaplara teşekkür ederim.
Öncelikle adam evli değil orda anlaşalım nişanlı da değil bunu yazan çok olmuş böyle bişey olsa ben aklıma dahi getirmem.
Yaş konusuna gelince şuna 3. Sınıfım ve 22 yaşındayım buna da takılan olmuş 19 değilim.
Konuya gelirsem bugün dersine gidemedim ama ders çıkışı odasının önünde bekledim geldi bennhocam konuşabilir miyiz müsaitseniz dedim. Konuşacak bişey yok disiplin soruşturması olacak 7 gün içinde tebliğ gelir sana savunmanı yazar verirsin dedi. Gözlerim doldu. Öyle görünce içeri geç dedi bide kadın bir araştırma görevlisi çağırdı odaya ilk kez yaptı bunu bana bazı uçuk kızlara yapıyormuş ama bana ilk kez başka bir kadını çağırdı odaya çok üzüldüm düştüğüm duruma...
Savunma falan dediği için ağladım içerde. Bazen yaptığımız hataların yanlışların ağır sonuçları olur ve insanlar her zaman merhametli olmak zorunda değiller dedi ben haklısınız hocam dedim özür diledim çok terbiyesizlik yaptım dedim ağladım baya.
Okula bildirmedim sen başarılı meraklı ve ilerde bişeyler başaracağına inandığım bir öğrencisin böyle olayların içinde yer alma bir daha sana bir tavsiye ne olursa olsun senin için önemli olan konularda bir başkasının insafına kalacak hatalar yapma dedi. Teşekkür ettim Şirkete dönüp dönemeyeceğimi sordum orda çalışman artık etik olmaz dedi. Olayı unuttum dedi sen de derslerene gir ilk kez yaşadığım bir durum değil dünya da ilk kez olmadı ama bir ders olsun sana bu durum dedi. Araştırma görevlisine döndü sen duydun mu burda konuşulanı o da hayır hocam dedi tamam yaşanmadı böyle bişey çıkabilirsin dedi çok teşekkür ettim çıktım...
Sonuçta öğrenci olarak iyi para kazandığım bir işten; işi öğrenmekten oldum. Bir de artık anladım ki bu adam bana kesinlikle bakmayacak...
Artık alkole de arama mesafe koyacam çok üzgünüm ama yine de soruşturma olmadan kapandığı için mutluyum...
Hala hocanın sana bakmayacağının derdindesin. Kendi yaşlarında sevebileceğin bir sürü erkek var. Bundan sonra hocalarına karşı daha seviyeli olmalısın. Okulunu bitirip çalışmaya başladığında belki bu hocandan daha iyileriyle karşılaşacaksın. Değdi mi bugünkü yaşadıklarına. Sen unut hocanı boşverArkadaşlar merhaba telefondan yazıyorum puan herkese tek tek cevap veremiyorum o yüzden ama tüm cevaplara teşekkür ederim.
Öncelikle adam evli değil orda anlaşalım nişanlı da değil bunu yazan çok olmuş böyle bişey olsa ben aklıma dahi getirmem.
Yaş konusuna gelince şuna 3. Sınıfım ve 22 yaşındayım buna da takılan olmuş 19 değilim.
Konuya gelirsem bugün dersine gidemedim ama ders çıkışı odasının önünde bekledim geldi bennhocam konuşabilir miyiz müsaitseniz dedim. Konuşacak bişey yok disiplin soruşturması olacak 7 gün içinde tebliğ gelir sana savunmanı yazar verirsin dedi. Gözlerim doldu. Öyle görünce içeri geç dedi bide kadın bir araştırma görevlisi çağırdı odaya ilk kez yaptı bunu bana bazı uçuk kızlara yapıyormuş ama bana ilk kez başka bir kadını çağırdı odaya çok üzüldüm düştüğüm duruma...
Savunma falan dediği için ağladım içerde. Bazen yaptığımız hataların yanlışların ağır sonuçları olur ve insanlar her zaman merhametli olmak zorunda değiller dedi ben haklısınız hocam dedim özür diledim çok terbiyesizlik yaptım dedim ağladım baya.
Okula bildirmedim sen başarılı meraklı ve ilerde bişeyler başaracağına inandığım bir öğrencisin böyle olayların içinde yer alma bir daha sana bir tavsiye ne olursa olsun senin için önemli olan konularda bir başkasının insafına kalacak hatalar yapma dedi. Teşekkür ettim Şirkete dönüp dönemeyeceğimi sordum orda çalışman artık etik olmaz dedi. Olayı unuttum dedi sen de derslerene gir ilk kez yaşadığım bir durum değil dünya da ilk kez olmadı ama bir ders olsun sana bu durum dedi. Araştırma görevlisine döndü sen duydun mu burda konuşulanı o da hayır hocam dedi tamam yaşanmadı böyle bişey çıkabilirsin dedi çok teşekkür ettim çıktım...
Sonuçta öğrenci olarak iyi para kazandığım bir işten; işi öğrenmekten oldum. Bir de artık anladım ki bu adam bana kesinlikle bakmayacak...
Artık alkole de arama mesafe koyacam çok üzgünüm ama yine de soruşturma olmadan kapandığı
oh olsun:)*** 14. Sayfa da son durumu yazdım arkadaşlar. Tek tek cevap veremiyorum telefondan giriyorum şuan cevap veren herkese teşekkürler.
Arkadaşlar çok utanıyorum bugün hiç kendimde değilim öğlen ayıldım ve bunu düşünüyorum... En son yeni hesap açıp buraya yazmak istedim napacağımı bilmiyorum...
Eskiden beri çok hoşlandığım bir hocam vardı; benim kendi bölümüm hocası çok başarılı bir akademisyen çokta tarz bir adam ayrıca kendisinin büyük bir dış ticaret şirketi var. Her dönem gelen 2. Sınıf öğrencilerine sorarmış zaten dış ticarete ilgi duyan bu alanda kariyer yapmak isteyen var mı diye bize de sordu 2 kişi aldı şirketine bir kız bir erkek çalışıyorduk ve çokta iyi para alıp iş öğreniyorduk. Tabi ben bu adamdan hoşlandığım için ne yaptım ettim o bir kız bir erkekten kız olanı ben oldum geçen sene 2. Sınıftayken. Bu sabaha kadar da hem öğrencisiydim hem şirketinde çalışıyordum.
Belli ediyordum hafiften hoşlandığımı ama hoca hiç pas vermiyordu bana ama ters bir tepki de vermiyordu ama samimi de olmuyordu açıkcası.
Dün akşam kuzenlerimle çok fazla alkol aldık alırkende bu konuyu konuştuk ve ben içince kendime kaybediyorum hocaya gece 3’de nasılsınnn yazmışım öpücük koymuş göndermişim cevap gelmeyince sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymuşum öğlen anca ayıldım hepsi iletilmiş ama cevap yok... Akşam da şirketinin muhasebesi aradı çıkışımı yaptıklarını söyledi hatta direk gelmeyin dediler.
Hocadan hiç ses yok. Öğlenden beri napacam diye düşünüyorum sabah 11:30’da dersi var ne yapsam? Kendimi savunmam lazım ama nasıl yüzüne bakacam? Ben cidden seviyordum onu artık bakacağı varsa da hiç bakmaz yüzüme... Zaten ben nasıl bakacam yarın yüzüne? Çok utanıyorum çıkış bulamıyorum yardım edin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?