Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Ne içiyorsanız bende böyle sarhoş olmak istiyorum. Sarhoş olunca yaptığım en ekstrem şey olduğum yere sızmaktır. Açıkcası bana inandırıcı gelmiyor alkole bahane bulmak bu hareketler için. Başından takmışsınız adama. Adam iyi koymuş tavrını.

Yani biri bana akşam kendimde değildim filan yazsa çok kaale almazdım. Heleki karıştırdım sizi filan demeniz direk aklımda "hmmmm demekki böyle davranışları var bu seferde bana denk geldi" belirirdi. Ne diyeyim geçmiş olsun, alkol kötülüklerin anasıdır derler, işsizliğin tavan yaptığı şu dönemlerde kariyerinizide mahvetmişsiniz.

(konu gerçekse :d)
ahlaksızlık yaptığın daha önce de yazılmış bildiğin taciz, umarım adam gerekli şikayette de bulunur. iç çamaşırlı foto atmak nedir ya çok "ucuz" bir hareket.
yok sarhoşmuş da bilmem ne.
bunu bir erkek yapsa bir kadına çok daha farklı yorumlar gelirdi ama geyiğe vurulmuş. her türlü tacize karşıyım.

ben olsam odasına girer ona olan bütün hislerimi anlatırdım. Bilmesini isterdim şahsen.. sonrasında ise o geceki olayı anlatırdım ama herşeyi dogru olarak. Hani cok içtim aklıma geldiniz ve böyle bir aptallık yaptım. Sabah uyanınca aptallıgımı farkettim ama çok geçti.. Yaşanılan durum için özür dilerimm. Bir daha beni görmeyeceksiniz diye söyler ve cıkardım odasından. Ben böyle yapardım içimde tutamam o hisleri..

Rezil etmişsin kendini

Bu sıvamak olur.
Düşünün şimdi uni.de akademisyensiniz ve erkek ögrencisiniz size aşırı ilgi ve hayranlık duyuyor.
Akabinde içiyor içiyor ve sarhoş olup size iç çamaşırlı bir foto ya da belden üstü çıplak şekilde bir foto atıyor.
Foto atmadan önce nasılsın deyip öpücük emojisi gönderiyor ve cevap gelmeyince de üstte dedigim eylemi gerçekleştiriyor.
Şimdi size gelip açıklama yapsa hislerine dair ''höstt'' demez misiniz ?

Yaptığın resmen cinsel taciz.
Adamı bakışınla etkileyemediğin için resmen soyunarak etkilemek için bilinçli attın o fotoyu, bence.
Adama saygın olmadığı gibi kendini değerini de 5 kuruşa düşürdün.
Resmen adama uçkur düşkünü muamelesi yapmışsın.
Hangi özür bu imayı düzeltir?
Bence hiç muhatap olmadan yataş geçiş yap. Bir daha da birilerini memelerinle etkilemeye çalışacak kadar düşme.

Demem.. herkes bu hataya düşebilir düşmeyedebilir.. Dinler ve sonrasında yine işten cıkartıcaksam cıkartırdım .

Herkesin yorumuna saygım var ama orası üniversite, en baştan adamdan uzak olacaktınız. Maalesef işinizi kaybetmişsiniz ve dersten de kalmak üzeresiniz. Özür mesajı yazdım diyorsunuz, o zaman daha sakın yazmayın. Derslere gidin ama kafanızı yerden kaldırmayın, aynı hoca önünüzdeki senelerde yine hocanız olabilir o yüzden sakın cıvıtmayın dönem bitince. Adam istese sizi disiplin suçundan okuldan uzaklaştırır, 6 ay uzaklaştırma alsanız asla memur olamazsınız mesela. Yine istese sektörde iş bulmanızı engeller. Artık işin ciddiyetini anlayın.

Şöyle bir şey daha eklemek istiyorum. Eğer ki her ortamda terbiyesiz biri ile karşı karşıyaysam sert olabilirdim ve dediginiz gibi höst be yeter derdim. Ama anladığım kadarıyla konu sahibi kötü niyetli biri değil kendince etkilenmiş, hoşlanmış ve adamın karşısında cıvımamış. Bu sebeple sadece işten cıkarmayla cevabımı verirdim..

Demem.. herkes bu hataya düşebilir düşmeyedebilir.. Dinler ve sonrasında yine işten cıkartıcaksam cıkartırdım .
Bu hatadan ziyade tacizdir.
Adı ne olursa olsun.
Düşülecek hatanın boyutu hocayı bağlamaz.
Aklına elli tane düşünce gelebilir
Mesajlarına cevap bile vermemiş bir hocaya gidip bir de sizden hoşlanıyordum açıklaması yapmak kusura bakılmasın ama salaklıgın daniskası olur.
Sarhoş oldugunu bir konu sahibesi biliyor ve akabinde böyle bir açıklamada bulunsa sinirlendirebilir bile.
Ne demek bana bu şekilde nasılsın deyip öpücüklü mesaj atmak ve ardına da sütyenli foto atmak.
Dua etsin de okuldan uzaklaştırma almasın.
Adam açıklamalarını ciddiye alacak olsa işten çıkartmaz.
Muhasebesini aratmış gelmeyin bile dedirtmiş.
Daha ne kadar açık olabilir ki ?

Yalana karşıyım ama bu durumda bir beyaz yalana başvurup "kuzenlerle gece içki içtik kuzenim çok içti aşırı sarhoş oldu bir ara telefonumu aldı fotolar çekti sonra bana eşek şakası yapmış böyle ben de çok kötü oldum, çok hakılısınız hocam, çok utanıyorum" falan diye bir şey söyleyin, özürler falan dileyin. eğer hocanın ismi ve "hocam mocam" geçmiyorsa mesajda aynı isimde başka bir arkadaşa gönderecekmiş bilememiş size atmış da diyebilirsiniz. İşe geri dönebileceğinizi sanmıyorum ama en azından biraz durumu kurtarırsınız. Bakın alkole karşı değilim ama insan azıyla içtiği müddetçe karşı değilim. Eğer siz içtiğinizde kendinizi kaybediyorsanız kesinlikle içmeyin. Gerekirse tedavi alın, böyle başlar alkol sorunu ve hem kendi hayatınızı maf edersiniz hem de başkalarının hayatını maf edersiniz.

Konununuz gerçek yada değil keşke ağzınızla içseydiniz...
Arkadaşlarınızın yanında sütyenle mi takılırsınız?
Sütyenli fotoğrafın adamı ikna edeceğini düşün, o şekilde fotoğraf at, atacağın kişiyi de şaşırma. Ama kendimi kaybetmiştim????
Karşılığını alsaydınız devamında, nasıl bir ilişki hedefiniz vardı?
Adamın evde eşi yada sevgilisi varsa, adam birde onu iknaya zorlanmıştır ki, bu yüzden tepkisi 2 katına çıkmıştır?
Aynı şeyi o size yapsa cinsel tacizden dava açar, okulu ayağa kaldırırdınız. Net!
Eğer sadece duygularınızı yazsaydınız, belki alkolün etkisiyle duygusallaştı diyebilirdim. Ama sizin yaptığınızın duygularla alakası yok, tamamiyle fiziksel bir beklenti.

Ayrıca "ne yapacağım" yerine "napacam" yazan bir üniversiteli görmek çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…