Başıma gelen minik tatlış(!) rezillikler kepazelikler

Belki ben de salliyorumdur belki alakasi yoktur. Ama bence mesele duygusal olgunluk. Mesela en buyuk ipucu gordugum sey su oldu: Italyan adamla konusuyor konu sahibi. Onu anlatirken "abi" kelimesini kullaniyor. Sonrasinda onun kendisiyle flort ettigini fark edip korkuyor ve yavastan kaciyor. Bu adam 55 yasinda olsa. Konu sahibi 35inde. Simdi etrafimdaki 35 yasindaki kadinlara bakiyorum. Bu sekilde iletisim kurmazlar yasca bir tik daha buyuk olan erkeklerle. Akran gibi davranirlar, yakin akraba olmadigi veya cok farkli geleneksel bir baglam olmadigi surece. Abi demezler veya adam flort edince kacmazlar, ya karsilik verir ya da biraz daha net sinir cizerler anlamazliktan gelmek yerine, veya ne bileyim daha yetiskin bir yerden iletisim kurarlar. Konu sahibininki daha cocuksu bir yerden iletisim kurmak. Uslubu da cok genc duruyor. Bence size ve cogu kisiye hayatin olagan akisina aykiri gelen bu cocuksu konumlandirma.

Bunun yasananlarla bence cok ilgisi yok, konu sahibi bir suru sey yasamistir belki ama butun bunlari cocuk roluyle yasadiysa, yani hep bir savunma mekanizmasi ile iletisim kurarark yasadiysa, yine bazi yonlerden cocuk kalmis olabilir bence.

Ama tabi ki kaynak afedersiniz mabadim ben de bu analizlerimi tamamen uydurdum :KK70: :p Yani kendime cok benzettim konu sahibine cidden cocuksu uslup bakimindan. Belki de tamamen yanlis analizlerdir.

Bu arada A angelangle konu sahibi bacim, size tavsiyem hazir gayet guzel para da kazaniyorken bu isler icin mutlaka terapiye gitmeniz. Bana kesinlikle cok cok cok faydasi oldu hala da devam ediyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.

Konu sahibesine niye sert şeyler yazılmış anlamadım, kendisi zaten romantik ilişkilerle uzunca süre arası olmadığını söylemiş.

Şimdi konu sahibesi önceki konuya da yazdım bu Pauldan bir bk olmaz. Yani sen uzun soluklu ve romantik derinliği olan bir ilişki arıyorsun adamsa sadece yatıp kalkmak istiyor. Bu iş olmaz sen yatağa girmeyince adam çıkıp gitmiş işte.

Şimdi ne oldu dersen bence rezil falan olmamışsın. İyi giyindim güldüm konuştum da diyorsun adam da baktı diyorsun eee bakmışsa bakmıştır. Kimse kimseye sen de rezil oldun demek için mesaj atmaz, içinden ne saçmalıklar yaptı der geçer. Adam bariz muhabbeti açayım, tekrar flört edeyim niyetinde. Adam yine yatıp kalkmak peşinde.

Yapacağın şey belli, takmayacaksın. Beklentilerimiz farklı o yüzden ben bu işi boşverdim gitti havası yapceksin.

Selam Paulcum, evet masa da ne kalabalıktı konuşamadık. Bir dahaki davete inşallah🙋‍♀️

yazıp bırakacaksın. Yani görürsem konuşurum ama konuşmam diye öyle buluşmaya falan gelemem diceksin😉çağırsa bile gitme zaten bu adamdan bir bk olmaz anca üzülürsün.
Yok, tekrar flört etme niyetinde değilmiş bazı yorumlara göre başına bir şey geldi diye merak edip yazmış 🤔 bu kadar umursamaz biri neden merak edecekse

Yok, tekrar flört etme niyetinde değilmiş bazı yorumlara göre başına bir şey geldi diye merak edip yazmış 🤔 bu kadar umursamaz biri neden merak edecekse
Arkadaşlar sonuçta. Merhaba merhaba düzeyinde bile olsa iletişiminiz olan insan bulunduğunuz ortamda sizin olduğunuz tarafa bile bakmasa, o ortamdan da koşarak gitse merak etmez misiniz?

Arkadaşlar sonuçta. Merhaba merhaba düzeyinde bile olsa iletişiminiz olan insan bulunduğunuz ortamda sizin olduğunuz tarafa bile bakmasa, o ortamdan da koşarak gitse merak etmez misiniz?
Aylardır görüşmüyor konuşmuyorlarmış bence niyeti yine olayı yatak muhabbetine götürmekti merak ettiğini sanmıyorum bütün gece güle oynaya muhabbet etmiş yanında konu sahibesi 🤷🏻‍♀️

Aylardır görüşmüyor konuşmuyorlarmış bence niyeti yine olayı yatak muhabbetine götürmekti merak ettiğini sanmıyorum bütün gece güle oynaya muhabbet etmiş yanında konu sahibesi 🤷🏻‍♀️
Adamlar da alışkın değil ki bu triplere, beyni yanmıştır onun :KK70:. Konu sahibi adamın birçok teklifini reddetti, normal iletişimleri devam etti ancak kendisinin kahve teklifi reddedilince bir garip davranmaya başladı adama. Onu anlamlandırmaya çalışıyordur. Belki görüştüğü başka insanlar da vardır, görünce aa angleangle ile de bayadır görüşmüyorduk, görmüşken bir yazayım da demiş olabilir. Gayet normal değil mi?

konuyu okuyunca stres oldum açıkçası bu nedir yabancı film gibi anlatmışaınu ama 15 yaşında birinin anlatımı gibi bu filmi hiç begenmedim kastı:KK53:

Uf herseyi boyle abartirmisiniz ben rezilik goremedim alt tarafi karsilasma yani selam ver gec yurtdisina projeye giden 35 yasindaki turk kadin davranislari bumu yani cok sacma

Yasiniz kac ? Nedir bu detaylar abartilar ya ex flortunuz bile degil adam bu kadar anlam yuklemeniz inanilmaz garip ..

Ayrica bu kadar uzun ve icinin bos oldugu konuyu okumam benim icin rezillik oldu

Neden her tavsiye verene ve bu konularda tecrübesiz ve hatalı olduğunuzu söyleyene eğitim hayatınızı ve kariyerinizi döküyorsunuz ve tersliyorsunuz ben onu bir anlamadım. Bende Türkiyenin en eski ve iyi üniversitelerinden birini bitirdim , yüksek lisans yaptım. Eşiminde öyle aynı şekilde eşimin ve benim kardeşlerimiz ve eşleride öyle. Hatta üniversitede okurken evlenen bir arkadaşım şuan iyi bir büroda yönetici oldu. Kuzenim evlendikten sonra tıpta uzmanlığını yapıyor eşi ile beraber . Hepimizde gayet iyi kariyerlere ve gelirlere sahibiz. .İyi bir eğitim hayatı ve kariyer için illa sosyal hayatı sıfırlamak gerekmiyor. Burada eğitim hayatı sizden bile çok ilerde ama gayet sosyal ve ilişki sürdüren bir sürü insan var.Aksine böyle davranısanız iyi bir eğitim hayatınız olsada sosyal zafiyetleriniz kariyerinizi baltalar. Size her ilgi gösteren ya da flört edip olumsuz sonuçlanan erkeğe karşı böyle ergenvari hareketler sergilerseniz, çok zor durumlarda kalırsınız. Bence bu konularda kesinlikle psikolojik destek almalısınız, zira normal davranışlar sergilemiyorsunuz. Öncelikle kadın erkek ilişkilerini ve sevgili olmayı bence romantik komedi filmleri gözünden görmeyi bırakmalısınız. İkinci olarak cinsellik gibi tabularınız varsa ve bunun özel olduğunu düşünüyorsanız Avrupalı erkek arkadaş edinme konusunda çok zorlanırsınız. Zira adamlar için normal olan flört aşamasında bunun yaşanması, istisnalar hariç olmak üzere gözlemlediğim kadarı ile kadın olsun erkek olsun flört aşamadında bunu yaşamadan ve bu konuda partneri ile uyumlu olduğunu görmeden sevgili bile olmuyorlar. Adamda öyle yaklaşmış sen farklı kafada olunca uzatmamış , olayda büyütecek, medeni olarak selamlaşmayacak birşey göremedim. Hata o akşam yanında kız arkadaşı olabilirdi, sizin yanınızda erkek arkadaşınız olabilirdi. O tür kültürde yaşayan insanlar için gayet normal bir durum. Kaldı ki sevgili bile olmamışsınız, ne vardı küçük bir selam verseydiniz. Bence acil profesyonel destek almalısınız sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için.

Böyle bir şey var gerçekten. Hayatin bir alanına çok kanalize olan insanlar genelde aşk veya sosyal ilişkileri o kadar iyi idare edemiyor. Ozguvensiz ve anksiyeteli oluyor. Bence biraz içe dönük kisilikle de alakası var. Bir de 21 yaşından 35 yaşına kadar ilişkisi olmamak da çocuksu ve icedonuk kişilik belirtileri. Ben konu sahibini kendime benzettim. Ama açılır diye düşünüyorum zamanla daha cool olmayı öğrenir gibi geldi.
Bence kendinize haksızlık etmeyin😄😄. Ben sizin burada size haksız ya da yanlış davrandığınızı söyleyen bir üyeye bile seni kariyerimle döverim edası ile kariyerinizi döküp terslediğinizi görmedim. Kimse konu sahibine kötü birşey söylemiyor, insanın hatasını ve yanlışını kabul etmesi erdem ve başarının anahtarıdır. Yaptığı yanlış. Kariyer için sosyal olarak ölü gibi dolaşmak gerekmiyor, bunu başaran bir sürü insan var. Hadi olmadı diyelim bak yardım al yanlış yoldasın diyenleri terslemek neyin kafası. Kaldı ki konu sahibinin erkeğe karşı sergilediği hareketlerin tecrübesizliklede bir ilgisi yok bence; çok aşırı ve normal olmayan tavırları var. Hayat bir romantik komedi filmi değil, iyi güzel başarılı kızlar deli gibi kariyer yapıp, sonra beyaz atlı prensini bulmuyor ya da yakışıklı çapkın aktif cinsel hayatı olan adamlar, yüzel kızın masumluğuna vurulup, yeşilçam filmlerimdeki gibi kızla parklarda bahçelerde el ele tutuşup, elini tutup bir öpücük alınca mutlu olmuyor. Kaldı ki bu adam Fransız yani adamlarda cinsellik yemek içmek gibi normal birşey hatta araştırmalara göre açık evlilik ve ilişkilerin en fazla yaşandığı ülkelerden birinin vatandaşı.Burada daha önceki konusnada bunu yazan üyelere siz git adamla yat diyorsunuz diye kızdı ve çok değişik imalarda bulundu. Kimse ona git yat falanda demedi.Dedikleri sadece; adamın yetiştiği kültüre göre beklentilerinin normal olduğu ve bir ave adamın davranışlarında aman aman bir sıkıntı olmadığıydı.
Bence konu sahibinin ciddi sıkıntıları var ve yardım alması gerekiyor. Sosyal ilişkiler konusında hayata bakış açısı başına ilerde çok iş açar böyle giderse.

Hanımefendi, ben hukuk gibi ağır bir bölümü dereceyle bitirdim. Yetmedi yüksek lisans yaptım. Yetmedi doktora yaptım ki bilen bilir nasıl stresli bir süreç olduğunu. Yetmedi ikinci lisansımı bitirdim. Yetmedi üç dil öğrendim. Eh, ben kendimi geliştirmekle bu denli meşgulken aşk konusunda deneyim edinmeye zaman kalmadı maalesef ki napalım. Ama neyse ayaklarım üstünde duruyorum en azından bu da birşeydir değil mi?
Bana da Angele Merkel gorevi birakacak illâ sen adayligini koy Sen yonet Almanya yi dediler ama ben daha yuksek makamlar icin kendimi gelistiriyorum.😌

Resmen dizi gibi anlatmışsınız yahu bunun neresi rezillik anlayamadım bi sakin olun rezillik bi durum yok amma sizin rezillik anlayışınız farklıysa bilemem kendi kendinize bir sürü sorun stres yaratmışsınız kendinize şaşılacak şey doğrusu

Konuyu okuyamadım malesef çok uzun yazmışsınız, ama yorumlardan anladığım kadarıyla eski sevgili ile karşılaşma durumu var. Selamlaşır geçersiniz rezil olunacak bir durum yok (yorumlardan anladığım kadarıyla)

Romantik komedi tadında birşey yaşamışsınız. Rezillik değil de, tatlı ufak sürprizler olmuş sizin için .Eğlenceli bir yapınız var herhalde bu çok hoş ama bu duygusal geçişler sizi biraz yorabilir. İçinizden geldiği gibi davranın yine çok düşünmeye gerek yok.

Hangi romandan alıntı acaba bu yazdıklarınız kitabın adını verinde tamamını okuyalım çok sürükleyici hiç inandırıcı olmamış ama biraz tecrübesizsiniz ya da roman okuya okuya hayal gücünüz genişlemiş her yerinden mantıksızlık akıyor

X