- 18 Mart 2013
- 3.755
- 12.090
- Konu Sahibi angelangle
Belki ben de salliyorumdur belki alakasi yoktur. Ama bence mesele duygusal olgunluk. Mesela en buyuk ipucu gordugum sey su oldu: Italyan adamla konusuyor konu sahibi. Onu anlatirken "abi" kelimesini kullaniyor. Sonrasinda onun kendisiyle flort ettigini fark edip korkuyor ve yavastan kaciyor. Bu adam 55 yasinda olsa. Konu sahibi 35inde. Simdi etrafimdaki 35 yasindaki kadinlara bakiyorum. Bu sekilde iletisim kurmazlar yasca bir tik daha buyuk olan erkeklerle. Akran gibi davranirlar, yakin akraba olmadigi veya cok farkli geleneksel bir baglam olmadigi surece. Abi demezler veya adam flort edince kacmazlar, ya karsilik verir ya da biraz daha net sinir cizerler anlamazliktan gelmek yerine, veya ne bileyim daha yetiskin bir yerden iletisim kurarlar. Konu sahibininki daha cocuksu bir yerden iletisim kurmak. Uslubu da cok genc duruyor. Bence size ve cogu kisiye hayatin olagan akisina aykiri gelen bu cocuksu konumlandirma.
Bunun yasananlarla bence cok ilgisi yok, konu sahibi bir suru sey yasamistir belki ama butun bunlari cocuk roluyle yasadiysa, yani hep bir savunma mekanizmasi ile iletisim kurarark yasadiysa, yine bazi yonlerden cocuk kalmis olabilir bence.
Ama tabi ki kaynak afedersiniz mabadim ben de bu analizlerimi tamamen uydurdum Yani kendime cok benzettim konu sahibine cidden cocuksu uslup bakimindan. Belki de tamamen yanlis analizlerdir.
Bu arada A angelangle konu sahibi bacim, size tavsiyem hazir gayet guzel para da kazaniyorken bu isler icin mutlaka terapiye gitmeniz. Bana kesinlikle cok cok cok faydasi oldu hala da devam ediyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.