Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Ben olayı tam tersine çevirip düşündüm bir de. Kadın akademisyen erkek öğrencisini şirketinde işe başlatıyor, bir gece o öğrenci bir tarafını çekip kendisine yolluyor, bir çok kadın bu durumda şikayetçi bile olurdu. Ve ben burda hiç de masum bir aşk, sevgi görmedim. Pozitif ayrımcılığı sonuna kadar savunan biriyim ama böyle durumda kadının yaptıklarını masum görermiyorum.siz adamın size olmayan ilgisine rağmen çok ısrarcı davranmışsınız benim anladığım ve de bunca şeye rağmen işe girme istediği ve çabasına pes diyorum.bir daha alkol almadan önce telefonunuzu ulaşamayacağınız bir yere kaldırın yoksa böyle olaylar çok yaşarsınız. Bu tür fotoğraflarda asla çekmeyin, bazen olmadık yere gidebiliyor, bunun şantajı var tehdidi var var da var yani.

Hala adam bana bakmaz derdindesiniz. Onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almışsınız ama hala adam bana bakmaz dıyorsunuz.Sizin utancınızdan kafanızı yerden kaldırmamanız gerekiyor. Ayrıca sarhoş oldugunuza inanmadım ben bilerek atılmış gibi baştan çıkarmak amaçlı ama sizin ki geri tepince böle bir çözüm bulmuş gibisiniz.

Adam felaket mantıklı. Nedense aklıma Mehmet aslantuğ geldi. "başkasının insafına kalacak hareketler yapma." vay be.
Toparlanıp, yolunuzda ilerleyin. Hocanız da demiş işte, potansiyelizi harcamayın.
Bunu söylemek istemiyorum ama işte gerçekten aşık olunacak bir adam bakın burda siz bile etkilendiniz böyle bir adam işte... Benim için tabi ki bitti ben derslerine gir demesine bile seviniyorum nasıl girecek dersine diye düşünüyordum normalde... Bu konu tabini kapandı benim için.

Haklısınız çok pişmanım zaten. Bitti artık böyle bişey olmayacak... Hocaya da göz ucuyla bile bakmayacağım bitti yani anladım yanlış yaptığımı

Olur öyle boşuna sıkıyorsun kendini. Bizim ülkemizde böyle adam çok çok nadir de ondan kömür arasındaki elmas gibi ilgi çekti.
Ayrıca, eğer kaderinde o varsa; sen fizana da gitsen, yel getirir sel getirir yine de gelir derler.
Akışa bırak.

Adam çok cool yaa
Adamı görmeden burdan bile etkileniyorsunuz sonra sen nasıl hocana aşık olursun diyorsunuz oluyor işte öyle bir adan yani tabi ki bu iş bitti benim için dersimi aldım ama ahkam kesmeyin lütfen yaptığımın çok yanlış olduğunu biliyorum ve pişmanım...

Kesinlikle bitti zaten böyle bişeyin doğru olmadığını anladım ama işte hata yapabiliyoruz üzgünüm ve pişmanım ama konu kapandı

Tabiki o anda anlamadım ben o anda derslerine bir deyince bile o kadar rahatladım ki dersine bile nasıl girecem diye düşünüyordum. Hoca ile ilgili ilgim devam etsede bunun doğru bişey olmadığını anladım ama burda bile bazı kadınlar adamı görmeden etkilenmişler benim hem okulda hem şirkette görerek böyle bir adamdan etkilenmem çok abes bir durum değil ama elbette yanlış yaptım ve üzgünüm...

Konu erkek öğrencim bana baksirla fotoğraf attı diye açılsaydi çocuğa giydirilmedik kalmazdi.
Şimdi bu kiza masum ya iyi niyetli bence diyenler. Ne iciyorsaniz bende aynısından istiyorum.
Çok basit bir davranışta bulunmussun ama hocan iyi paylamış. Hala daha bana bakmaz diyor. Adama, ordaki kadına rezil oldun bence sadece bu açıdan bak. Adaminda peşini birak.
Hala iş yerini nasıl sordun onu da anlamadım bence durumun rezilliginin farkında degilsin. Çıkış veriyorlar hala soruyorsun. Allah herkese utanma duygusu versin.

Bence de Kafamda Mehmet Aslantuğ canlandı
Bakın siz görmeden bile etkileniyorsunuz böyle bir adam işte benim de bir kadın olarak hem de öğrencisi ve çalışanı olarak hergün gördüğüm bu adama ilgi duymam çok garip değil elbet son yaptığım davranış çok ayıptı ve pişmanım karşılığını da gördüm zaten....

İçimden gelenleri yazsam banlanırım.
22 yaş sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymak için çok masum bir yaş...
Aşk ve sevgiyi çok yanlış anlamışsın.
Üzüldüm. Üzüldüm çünkü kendini harcayacak potansiyele sahipsin. İstediğin kadar zeki, istediğin kadar güzel ol. Bu tıynetle zor.

Hatanızdan ders çıkarmışsınız bi de bu yönden bakın
Olan olmuş önemli olan dersleriniz
Adam kaç yaşındaydı

Senin hoca Mehmet Aslantuğ ama sen Arzum Onan değilsin.
Adamın cümlesini beğendiler diye adamdan etkilenmiş olmuyorlar. Kavramlarını değiştir bence. Yoksa daha çoook beklersin o kırık. kalpler durağında

Bakın ben bunu gündüz kendimdeyken bilinçli bir şekilde yapmadım kaldı ki 1.5 seneye yakın çalıştım şirkette beni tutarlıydı eğer böyle bir hareketi daha önce yapsaydım? Sadece dün gece kendimde olamayacak kadar sarhoştum ve evet ben sarhoş olunca kendimi kaybediyorum çok ayıp ettim ve bunun farkındayım hocadan da çok özür diledim artık ne yapabilirim? Oldu yani bu durum artık yargılamayın lütfen.

Tamam artık olan olmus hocadan da özür dilemişsin kapat gitsin olayi
Zamanla sen de unutacaksin yani en azindan simdiki gibi heran gelmeyecek
Ayrıca buraya herkes kendi fikrini beyan ediyor bunu da unutma lutfen
Herkes senin istedigin gibi dusunemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…