- Konu Sahibi kirikkalplerduraginda
-
Bunu söylemek istemiyorum ama işte gerçekten aşık olunacak bir adam bakın burda siz bile etkilendiniz böyle bir adam işte... Benim için tabi ki bitti ben derslerine gir demesine bile seviniyorum nasıl girecek dersine diye düşünüyordum normalde... Bu konu tabini kapandı benim için.Adam felaket mantıklı. Nedense aklıma Mehmet aslantuğ geldi. "başkasının insafına kalacak hareketler yapma." vay be.
Toparlanıp, yolunuzda ilerleyin. Hocanız da demiş işte, potansiyelizi harcamayın.
Ben olayı tam tersine çevirip düşündüm bir de. Kadın akademisyen erkek öğrencisini şirketinde işe başlatıyor, bir gece o öğrenci bir tarafını çekip kendisine yolluyor, bir çok kadın bu durumda şikayetçi bile olurdu. Ve ben burda hiç de masum bir aşk, sevgi görmedim. Pozitif ayrımcılığı sonuna kadar savunan biriyim ama böyle durumda kadının yaptıklarını masum görermiyorum.siz adamın size olmayan ilgisine rağmen çok ısrarcı davranmışsınız benim anladığım ve de bunca şeye rağmen işe girme istediği ve çabasına pes diyorum.bir daha alkol almadan önce telefonunuzu ulaşamayacağınız bir yere kaldırın yoksa böyle olaylar çok yaşarsınız. Bu tür fotoğraflarda asla çekmeyin, bazen olmadık yere gidebiliyor, bunun şantajı var tehdidi var var da var yani.
Olur öyle boşuna sıkıyorsun kendini. Bizim ülkemizde böyle adam çok çok nadir de ondan kömür arasındaki elmas gibi ilgi çekti.Bunu söylemek istemiyorum ama işte gerçekten aşık olunacak bir adam bakın burda siz bile etkilendiniz böyle bir adam işte... Benim için tabi ki bitti ben derslerine gir demesine bile seviniyorum nasıl girecek dersine diye düşünüyordum normalde... Bu konu tabini kapandı benim için.
Adamı görmeden burdan bile etkileniyorsunuz sonra sen nasıl hocana aşık olursun diyorsunuz oluyor işte öyle bir adan yani tabi ki bu iş bitti benim için dersimi aldım ama ahkam kesmeyin lütfen yaptığımın çok yanlış olduğunu biliyorum ve pişmanım...Adam çok cool yaa
Çok teşekkürler kesinlikle bitti benim için dersimi aldımGeçmiş olsun. Artık bu düşünceden kurtulun bu arada. Sadece zarar verir size duyduğunuz bu ilgi.
Hala hocanın sana bakmayacağının derdindesin. Kendi yaşlarında sevebileceğin bir sürü erkek var. Bundan sonra hocalarına karşı daha seviyeli olmalısın. Okulunu bitirip çalışmaya başladığında belki bu hocandan daha iyileriyle karşılaşacaksın. Değdi mi bugünkü yaşadıklarına. Sen unut hocanı boşver
Bu adamın size bakmayacağını işten çıkarılınca değil odada anlamanda enteresan. Yaşıtlarına bak gencecik kızsın. Platonik takılma. Ona duyduğun hayranlık. Gelecekte öyle olacağını düşündüğün bir delikanlıya emek ver. Hocanın peşini bırak artık.
Bakın siz görmeden bile etkileniyorsunuz böyle bir adam işte benim de bir kadın olarak hem de öğrencisi ve çalışanı olarak hergün gördüğüm bu adama ilgi duymam çok garip değil elbet son yaptığım davranış çok ayıptı ve pişmanım karşılığını da gördüm zaten....Bence deKafamda Mehmet Aslantuğ canlandı
Hatanızdan ders çıkarmışsınız bi de bu yönden bakınBakın siz görmeden bile etkileniyorsunuz böyle bir adam işte benim de bir kadın olarak hem de öğrencisi ve çalışanı olarak hergün gördüğüm bu adama ilgi duymam çok garip değil elbet son yaptığım davranış çok ayıptı ve pişmanım karşılığını da gördüm zaten....
Bakın siz görmeden bile etkileniyorsunuz böyle bir adam işte benim de bir kadın olarak hem de öğrencisi ve çalışanı olarak hergün gördüğüm bu adama ilgi duymam çok garip değil elbet son yaptığım davranış çok ayıptı ve pişmanım karşılığını da gördüm zaten....
İçimden gelenleri yazsam banlanırım.
22 yaş sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymak için çok masum bir yaş...
Aşk ve sevgiyi çok yanlış anlamışsın.
Üzüldüm. Üzüldüm çünkü kendini harcayacak potansiyele sahipsin. İstediğin kadar zeki, istediğin kadar güzel ol. Bu tıynetle zor.
Tamam artık olan olmus hocadan da özür dilemişsin kapat gitsin olayiBakın ben bunu gündüz kendimdeyken bilinçli bir şekilde yapmadım kaldı ki 1.5 seneye yakın çalıştım şirkette beni tutarlıydı eğer böyle bir hareketi daha önce yapsaydım? Sadece dün gece kendimde olamayacak kadar sarhoştum ve evet ben sarhoş olunca kendimi kaybediyorum çok ayıp ettim ve bunun farkındayım hocadan da çok özür diledim artık ne yapabilirim? Oldu yani bu durum artık yargılamayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?