- 12 Aralık 2019
- 37
- 46
- 3
- 27
- Konu Sahibi kirikkalplerduraginda
-
gece 3’de nasılsınnn yazmışım öpücük koymuş göndermişim cevap gelmeyince sütyenli fotoğraf atıp soru işareti koymuşum
Ya sormayın çok utanıyorum ve inanamıyorum böyle bişey nasıl yaptım bilemiyorum çok üzgünüm. Okula artık gitmeyip yarı dönem de yatay geçiş yapmayı da düşünüyorum zaten artık bu hoca yüzüme bakmaz heralde napayım burda biraz okulum uzar ama başka çarem yok gibi
Derdine gülmüş gibi oldum ama artık... Olay çok vahim-uygunsuz tabi.
Ama ciddi kalamıyorum, adamın suratının alabileceği ifadeyi düşündükçe, baya baya komik kusura bakma
Ben olsam bende ne yapacağımı bilemezdim.
zor bir durum. Neyi nasıl açıklarsınız bilemedim.
Ya sormayın çok utanıyorum ve inanamıyorum böyle bişey nasıl yaptım bilemiyorum çok üzgünüm. Okula artık gitmeyip yarı dönem de yatay geçiş yapmayı da düşünüyorum zaten artık bu hoca yüzüme bakmaz heralde napayım burda biraz okulum uzar ama başka çarem yok gibi
Çok fazla yapabilecek bişey yok keşke biraz edebiyle içsek.... Özür mesajı yazdınız mı bari?
Gecmis olsun gercekten cok sacmalamissiniz.Durumu anlatir bir mesaj cekin ve vazgecin zaten oluru yok daha fazla rezil olmayin uzgunum .
Güzel fikir"Kuzenim yazmış-kuzenimin pis şaka anlayışı özürler dilerim" desen?
Yüzün görünüyor muydu fotoda?
Bir daha, sonrasında bakıp utanacağın işler yapacak kadar içme, tecrübe olsun artık ne diyelim?
Görünüyor maalesef"Kuzenim yazmış-kuzenimin pis şaka anlayışı özürler dilerim" desen?
Yüzün görünüyor muydu fotoda?
Bir daha, sonrasında bakıp utanacağın işler yapacak kadar içme, tecrübe olsun artık ne diyelim?
Öğlen ayılınca o şaşkınlıkla bişeyler yazdım hocam çok özür dilerim gece kendimde değildim iyi değildim yazdım sonra aklıma geldi hocam ben size göndermedim başkası sandım sizi özür dilerim falan yazdım saçmaladım işte bilmiyorum adam da yine cevap vermedi... Yok evli değil. Ben cidden evlilik hayali falan kuruyordum onunla ciddi anlamda hoşlanıyor ve seviyordum yaniCok sarhostum ayırt etme gücümü kaybetmişim desarhoşluktan siz olduğunu farkedemedim başkası sandım de. Adam evli olmasa bari hey Allahım bide karısıyla papaz olur
Görünüyor maalesefÇok üzgünüm nasıl böyle oldu bilmiyorum ya
Sarhoş olduğunu hic hatirlamadigini ayilinca farkettigini de soyle bence. Ya da ne biliyim hic bise solemeyip batirmasan mi acaba iyice. BilemedimÖğlen ayılınca o şaşkınlıkla bişeyler yazdım hocam çok özür dilerim gece kendimde değildim iyi değildim yazdım sonra aklıma geldi hocam ben size göndermedim başkası sandım sizi özür dilerim falan yazdım saçmaladım işte bilmiyorum adam da yine cevap vermedi... Yok evli değil. Ben cidden evlilik hayali falan kuruyordum onunla ciddi anlamda hoşlanıyor ve seviyordum yaniÇok yanlış yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?