Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Arkadasim adina uzuldum. Ama ilk okudugumda sutyen meselesinde tutamadim kendimi. Bence arkadaşların dedigi gibi karsisina cik ozur dile. Burda anlattigin gibi durumu hislerini soyle zaten olan olmus,en azindan dersine girdigin zaman utanmassin. adam simdi senin niyetini bilmiyor ki. Biri cikip dese ogrencisiyle ilişkisi var iste sexting yapiyolar kime nasil inandirican. Belkide korkmustur curretinden. Gelismeleri de yaz bize lutfen :)

Ayyyy valla hayatımda bir kez öyle pis içtim onda da “eve kentsel dönüşüm gelicek(?)” diye hüngür hüngür ağlatmışlar beni... O günden beri ağzıma sürmedim... Siz bayağı dağıtmışsınız ya kötü olmuş... Valla bence özür dileyin bir süre sonra... “Hocam kusurabakmayın lütfen, hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım. Çok utanıyorum. İşe dönmek gibi beklentim yok ama inanın kendimde değildim affedin lütfen” deyin.

Çok saçma.bende bekarlığımda çoook içki içmişimdir,kusana kadar evin yolunu bulamayacak kadar içmişliğim çok olmuştur ama yaptığım herşeyi de çok net hatırlardım ve bilinçli yapardım.sarhoş olunca yaptığın herşeyin farkında oluyorsun, bilinçli yapıyorsun.sana sarhoş olunca bi cesaret gelmiş ve adamı baştan çıkarmaya çalışmışsın bu kadar net.özellikle sütyenli fotonu göndermişsin herşeyi bile isteye yapmışsın.aklın sıra sarhoştum ayağına yatarak.ama adam yolu vermiş.işten çıkarmamış olsaydı hiç bu yaptığınızdan pişmanlık vs duymazdınız eminim ki

Bunu bir erkek yapsaydı taciz diye yerden yere vurulurdu. Tamam sarhosmussunuz ama bahane değil ki kendinizi kaybedeceğinizi bilip önlem alsaydınız. Çok cirkin bir davranış olmuş çünkü ben hoşlandığımı belli ettim ama o karşılık vermiyor demişsiniz. Yapacak birşey yok suçunuz kabul edip oturacaksiniz adam başına bela olun istemiyor belli ki. Kariyeri etkilenebilir. Ben de olsam aynı şeyi yapardım. Sizi şikayet etmediğine dua edin

Niyeti değil, cinsiyeti size masum geliyor.
Erkek yapsa tacizci olur, kadın yapınca aman genç işte, kanı kaynıyor, yanlışlıkla, çok komik vs..
Karşınızdaki insani da biraz düşünün. Bu hoca güvenip iş yerine alıyor bu kızı.
Böyle bir şey duyulsa, yanlış aktarılsa, adam ne kadar zor durumda kalır.

adami bastan cikartmaya calismak.. üstelik cok ucuz yollarla
o adamin sevgilisi illaki vardir ayrica sen sadece bir ögrenci ve calisansin sInIrIni asamazsin baya gaza geldinki böyle seylerle ugrasiyosun
hakeden insanlar dogru yerlere gelsin lütfen hakkiyla ve dürüstlügüyle

Benim de başıma geldi böyle bir şey ben içerdim ama hiç kendimi kaybettiğim olmazdı en fazla kusardım ya da "dünya kardeşlik barış" diye saçma sapan konuşur insanları bayardım. Yine de hatırlardım olanları. İnsan nasıl kendini kaybedene kadar ve hiçbir şey hatırlamayana kadar içer onu anlamazdım taa ki başıma gelene dek. Bizim işyerinde bir kız vardı alkolikti. Arada içerdik onunla ama bir gün fazla mesaimiz vardı onunla ve saat 5 normal mesai bitiminde bu "gel içelim" dedi dolabını bir açtı işyerindeki dolabında bi sürü içki şişesi. Biz bir içtik, kız da sürekli benim kadehimi dolduruyor ne içtim ne kadar içtim bilmiyorum. Böyle şey olmaz ya. Biz tüm kadehleri şişeleri, mısır patlatmış onları dökmüşüz falan herşeyi olduğu gibi bırakıp çıkmışız. Çıkmışız benim eve gelmişiz ve nasıl gelmişiz kızın arabasına binmiş gelmişiz alkollü olarak sürmüş arabayı ben de binmişim hayır benim ev ile işyeri arasında 15-18tl falan yazar taksi en fazla işyerin önünde taksi durağı var ben nasıl arabaya binmişim aklım ermiyor. Çok daha büyük bir felaket olabilirdi düşünün ki kaza yapsak tüm hayatımız biterdi. ama sızıp kalmışız saat 10.30 da işyerinden gelen telefona uyandım. Tam anlamıyla rezil olduk. Kızı işten attılar başka vukuatları da vardı. Benden yazılı savunma istediler. Ben de başka sebeplerden istifa edecektim zaten ama sırf çıkışım bu olayla anılmasın diye 1,5 sene daha süründüm o işyerinde imajı düzeltmek için. İnanın O olaydan sonra alkole karşı bir tiksinti oldu bende ve içmedim. Hala içemem, yılbaşında falan bir kadeh alacak olsam iki yudumdan sonra kusarım böyle bir psikolojik durum oluştu bende ve belki iyi de oldu bir yerde

Olan olmus artık bence Eğin basınızı derslerde gözüne cok gözükmeyin ama derslere de girin. Eğitim hayatınız bundan cok daha önemli. Ekstra birsey yazmanıza gerek yok. Okulda sizin için negatif olusturacak seyler yapmaz diye düşünüyorum.

gece yarısı patronum bana donunu çekip yollasa cinsel tacizden dava açardım. kadın sutyenli foto atınca normal mi oluyor? biz de kendimizi kaybettik ama kimseye öyle foto atmadık.
Kesinlikle konu sahibini kınamak istemiyorum, empati yapıyorum, zaten çok kötü olmuş, çok üzülüyor ama sizin bu söylediğiniz de çok doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…