Hak veriyorum tabi yorumunuza. Bu olaya bir sürü pencereden bakarak yorumlar yapılabilir. Siz kendi pencerenizden bakarak değerlendiriyosunuz ve o pencerede manzara tabi ki cok daha vahim. Ben ise daha başka pencereden bakarak değerlendirmek istedim..Bir de ben cvplarken karşıma erkek bir öğrenci koyarak cvpladım.. Ve kesinlikle cinsiyetçi bir yapım asla olamaz.. Ve yine belirttiğim gibi herkes düşebilir bu hataya dedim. Her kadın demedim... Şimdi öğrencim bana gelse durumu izah etse ve karşım da gercekten kendini rezil ve üzgün hisseden bir öğrenciye karşı böyle büyük büyük tepkiler ben olsam vermem..Adamda hiç muhatap almadan işine aon vermiş. İşten cıkarmak ikimiz içinde en uygunu zaten.. Ki bir de öğrencilik hayatında öğretmenlere aşık olan cok fazla öğrenci oluyor. Napalım okuldan mı atalım. Her ne kadar bende meslegimi icra etmesemde öğretmenim zaten. Bir öğretmen bakışıyla yorumumu yapmak istedim.. Hörmetler
İşte ben de öğretmen anaçlığı,babacanlığı olabilir diye öyle bir yorum yazdım. Tam olarak buydu düşüncem. Tebrik ederim sizi.
Üniversitede 3 dönem haftada 3 saat ders verdim.
O öğretmen babacanligi anacliginin nasıl güzel kullanıldığını da gördüm, özellikle erkek öğretim görevlilerinin ne kadar zor durumda kaldığını da.
Burada ne diyoruz? Kadının beyanı esastır..
Neden? Cünkü kadına pozitif ayrımcılık vs.
Konu sahibi yapar diye demiyorum, ama adam kendini ve itibarını korumak zorunda.
Böyle hassas bir olayda yüz göz olmayacak kadar çok demekki kaybedecekleri.
Öte yandan konuyu soyle düşünün,
Sevgilim öğretim görevlisi, aynı zamanda iş yerinde de çalışan kız öğrencisi iç çamaşırı ile fotoğraf göndermiş,
Inkar ediyor, alakam yok diyor,
Kız da sarhoşmuş.
Ne yapmalıyım?
Yorumların yüzde 99u adamın ne iğrenç bir yalancı olduğu, kıza yüz vermese bunlarla karşılaşmayacak olduğu, suçun onda olduğu, hatta kızı kandırdığı, kiza dansarhos diye iftira attigi, hatta 20 yasi farkını da dusunursek sübyancılığı olmayacak mı?
Biraz fazla toz pembe bakıyorsunuz.