Okuldaki Doçent’ten çok hoşlanıyordum şimdi çok utanıyorum işten de çıkardı napacam ??

Fake mi değil mi bilmem. İşte bunu bekledim bir öğretmenden. Ben de böyleyım. Kıyamıyorum çocuklara, gençlere...
Tek bir hatayla bir genç kızın kaybolmasını istemem. Çok büyük bir hata yaptınız. Umarım büyük bir ders olur. Derslerinize odaklanın bence.

Kusura bakma ama herşeyi mahvetmişsin. Ne demek hocana, sana iş veren patronuna böyle birşey yapmak? Geleceğin için çok büyük bir kayıp. Belki o şirkette çok çok yükselecektin. Ayrica sütyenli fotoğraf atmak nedir ya kendi içinde ne yaşıyorsun

Adam seni disipline vermekle tehdit ederken sen yüzsüzce işe geri almasını istedin.
E yuh artık!

Çok iyi yapmış adam bravo
Hala adamın sana bakıp bakmayacağının derdindesin.pardonda adam yaşını başını almış başarılı mantıklı bi akademisyen,içip içip sapıtan çıplak fotoğraf gönderen bir ergene öğrencisine tabiki de bakmayacak böyle bişey mümkün mü Allah aşkına ya? Hayır yani adamın belki mesleki kariyerinide tehlikeye sokacaksın iyi olmuş def etmiş adam bir an önce

Bolumunuz neydi

Sizden bir cacık olmaz bence. 22 yaşındasınız ama davranışlar, düşünceler oturmamış. Zengin, akedemisyen diye adama aşık olmuşsunuz. Kariyer planınız ortada. Şu rezaleti yapmışsınız adam hayatınızı kaydırmaktan bahsetmiş ama müthiş bir karakter ki yapmamış. Hala beni işe alacak mısınız, bana aşık olur mu düşüncesi. Gece yarısı içip içip orasının burasının fotoğrafını atan birine bakmayacak kadar asil olduğu ortada. Çalışılacak biri de değilsiniz. Ufacık bir gelişim de göremedim. Sizden olmamış, olmaz.

Hocasından insan hoslanabilir...Ne yani akademisyen diye kimse bakmayacak mı adama..Benim birkac arkadasim vardı fakuldedeki hocalarimizla evlendiler..Aynı şekilde evli olan hocalarımızdan bazıları fakülteden evlenmişler..Konu sahibinin hatası alkolün düzeyini kaçırmış olması..Normal zamanında insan böyle bir şey yapmaz ki..Hiç alkol kullanmadım ancak acile gelen hastalardan kendilerini tamamıyla kaybettiklerini gördüm..
Yapacak bir şey yok olan olmuş..Bundan sonra hatanizdan ders alırsınız ama her şey unutuluyor merak etmeyin..İş için de başka fırsatlar da çıkabilir ..Siz yeter ki çalışmaya devam edin

Bahsettiğiniz olaylar karşılıklı olur.adam yüz vermiyorsa ısrarla ısrarla ısrarla yapışmak nedir ya? Ben böyle hoca öğrenci ilişkilerini doğru bulmuyorum o ayrı mevzu da, konu sahibinin yaptığı adamı zorla etkilemeye çalışmak yüzsüzlük resmen

Geçmiş olsun. Artık bu düşünceden kurtulun bu arada. Sadece zarar verir size duyduğunuz bu ilgi.

Adam doçentmiş. Daha sonradan kariyerine zarar verebileceğini düşünmüş olabilir. Sizin için demiyorum ama nice insanlar var farklı şekillerde şantaj yapan. Adamın aklına bir sürü şey gelmiştir ve bir an önce işten çıkarmıştır. Mesaj olarakta bişey yazmaz. Çünkü dediğim gibi onun yerinde olsam bende yazmazdım. Yarın öbürgün karşısına başka şekilde çıkar diye düşünmüş olabilir. En güzeli yüzyüze kimsenin olmadığı bir yerde ciddi bir şekilde hocam çok özürdilerim, umarım afedersiniz deyip çekilmek.

Gerçekten ibretlik :)
Biraz ders alsaydın be kuzum?
Hala yaşım 19 değil, 22 diyorsun..
(Evet aranızda 20 degil, 18.5 yas varmis, cok farketti gercekten.)
Disiplinden son anda yırtmışsın, ise geri gelebilir miyim diye soruyorsun..
(Adam hala sarhos oldugunu dusundu muhtemelen)
O bana bakmaz diyorsun.
(He canim bakar, kendine ic camasiri ile fotograf gonderip, disiplini duyunca salya sumuk ağlayan kadın en büyük hayaliymis)

Şu yaşadığından az biraz ders çıkar derim :)
Ileride hatırlayınca gülersin, biraz utanacağın bir anın olmuş oldu, önüne bak artık.

Size iyi bir referans olacak o işi kaybetmeniz kötü olmuş. Ama sizin bundan sonra yapacağınız iyi halden ceza indirimi almak: Şanslıymışsınız hocanız anlayışlı imiş ve sizi afetmiş. Bundan sonra son derece ağırbaşlı olun. Derslerinize iyi çalışın notlarınızı yükseltin. Hoca ile saygı çerçevesi içerisinde aranıza mesafe koyun. Alkolden de uzak durun. İmajınızı bir düzeltin. Belki ileride iyi bir iş çıkar karşınıza ve hocanız yine size referans olmayı kabul edebilir. Hocanıza karşı olan duygularınız konusunda mantıklı olun. Ben de üniversitedeyken bir hocama platonik aşık oldum. Bunlar her genç kızın başına gelir. Ama o bir hoca, aranızda yaş ve statü farkı var. ve siz onun öğrencisisiniz bir hocanın öğrencisi ile ilişkiye girmesi diye bir şey sözkonusu olamaz. Sevmek güzel şey boşver sevmişsiniz ama siz artık önünüze bakın. İleride seveceğiniz çok insan çıkar karşınıza, Allah iyilerle karşılaştırsın. Umarım ileride sevginize karşılık verecek, sizi gerçekten sevecek ve kendinize uygun birini bulup mutlu olursunuz ve bugünkü utancınız da ileride acı tatlı gülümseyeceğiniz bir anı olur.

Adam yine çok merhametli davranmış, gençliğinize vermiş (ki bizde genç olduk ama böyle hatalar yapmadık) İnanılmaz şanslısınız, hayatınıza devam edebilirsiniz. Başka bir iş bulursunuz. Ancak hala bana bakmaycak yazmanız beni rahatsız etti, sanırım adam takıntı olmuş, psikolojisi normal olan insanın bu durumda aklına bile gelmezdi. Ders çalışın, iş bulun, kendinizi yorun, o kadar yorun ki adamı düşünecek vaktiniz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…