Okulda çalışan işkur elemanı hakkında

Kadın bana takmış yıl başından beri. İlkin iş arkadaşımla dedikodumu yapmaya çalışmış. O olmadı bu seferde orda burda. Yani can sıkıcı bir durum benim için
Hepi topu 4.5 ay ordaymis, bosver, muhatap olma. Mudure bile gitsen sonuc cikacagini sanmiyorum. Gunaydin merhaba de, fazla iletisim kurma, nasilsa bir daha gormeyeceksin

Önlisans mezunu olması önemli değil ki. Şu an görevi bu ve maaş alıyor. Maaşının hakkını vermiyorsa çalışmasının manası yok. Ben bile sinirlendim burda.

İŞKUR ile geldi. Temizlik elemanı. İdari odaları temizlemekle görevli
E temizlik elemanı olarak bir yerleri temizlemiyorsa ne yapıyor? Sizin kapının önüne sandalye çekip neden oturuyor?
Saçma geldi, bence şikayet edin. Ayıp değil günah değil ki temizlik yapmak. Ha madem rahatsızdı bu işten ayrilsaymis, herhangi bir büroda akşam saatlerine kadar, haftasonu da dahil çalışsaymis..aslında şu an işi diğer yerlerden rahat bile :/

Muhattap olmuyorum ki artık. O dedikodumu yapıyormuş
Eee yapsin? Bir suru insan da benim hakkimda yapiyor. En so'n hakkimda laf soyleyeni buldum, dedikodumu yaptigi kisiyi de, hep bir suru baska insanin oldugu ve duyacaklari ortamdan:

"yahu bunlari yuzume soyleyecek kadar mi korkuyorsun benden, sen de ona canak tutacak kadar mi cekiniyorsun benden? Benim su yaptigimi dogru bulmuyormussun, bunu yuzume deseydin de ben de dogru diyordur belki " diye bir dusunurdum" dedim. Ayrica "He arkamdan dedikoduma devam edeceginizi de biliyorum, ama gel aynisini da yuzume de de, isirmam merak etme" dedim.

Bu konusma Almanya',da, benim gibi sonradan giden bir Türk ile Almanlar arasinda gecti.

kisaca, Kim nerede neden ne dedi bla bla bla, git burada bize yazdiklarini yuzune de, rahatla. Tavsiye ederim, cok harika bir his.

Geçen sene cok büyük bi firmada işe girmiştim .Stajyerdim bana iş öğreten müdür senden alt konumda olan insanlarla yakın muhabbete girme kolay gelsin demek harici sonra işini yaptıramazsın sana kafayı takar burası Türkiye demisti .Gerçekten de öyleymiş baştan hata yapmışsınız

Yok kendisi oturduğu halde ben iş yapmasını isteyince böyle arkamdan konuşuyormuş. Ben de idareye kimse zorla bu ise gir dememiş dedim

Aynen hata baştan bizde

Görev tanimi net olarak nedir ? Ona gore yorumlayalim
İŞKUR üzeri başvuru yapıyorlar. Okul idaresi görev paylaşımı yapıyor. Mesela 4 kişi var bizim okulda. 3 kisi bir kattan sorumlu. Bu bayan da idare odalarını temizliyor. Okula ilk geldiği gibi idare odalarına giriyor ama bizimkine biz söylemeden asla girmiyordu. Ben söyledim kaç kez. Yerli malı haftasında da çöp dolmuştu. Onu alır mısın dedim. Gidip arkadaşıma bunun lafını etmiş mesela

Söylememek için kendimi zor tutuyorum. Galiba en son onu yapacağım. Ben çok susan içimde turan biri değilimdir çıkarmam lazım

Sevgili konusu harici bir konu actigin icin cok mutluyum.
Bence beraber idareye gidin yuzlesin butun etegindeki taslari dok. Yonetici de karar versin nasil calisipmasini istedigine.

Size yemin ederim ki ya öğretmenler odasında hocalarla sohbet ediyor. Ya kapının önünde oturuyor. Yani ben gocunmadığını düşündüm. İşi sonuçta. Biz kendi odamızın camlarına kadar sildik. Bunda gocunacak bir şey yok ki. Mesela yarın dosyalarımı düzeltip sileceğim. Onun işi mesela ama dolaplara dokunmamasına rağmen yeleri paspasla silmesine rağmen ben onu azarlamışım da gururu incinmiş. Siz de alabilirdiniz o kağıtları dediğinde sinirlenip sen git temizle dedim. Bu azarlamakmıs. Ama yarın odaya uğrarsa yüzüne söylicem.

Söylememek için kendimi zor tutuyorum. Galiba en son onu yapacağım. Ben çok susan içimde turan biri değilimdir çıkarmam lazım
Sal gitsin. O morarmis suratlari gormek cok eglenceli. Bir de inanilmaz ozguvenin gelecek, cunku artik biliyorsun ki hakkinda dedikodu yapiliyor ve dahasi da yapilacak. Arada da "bu sefer neyimi cekistirdin?" diye de laf atarsin

Sevgili konusu harici bir konu actigin icin cok mutluyum.
Bence beraber idareye gidin yuzlesin butun etegindeki taslari dok. Yonetici de karar versin nasil calisipmasini istedigine.
. Ya idareyle konuştum. Fakat Ondan sonra zaten x hoca beni azarladığı yetmiyor beni idareye şikayet ediyor demiş. Saka gibi is gerçekten. Ben müdürüm de yeri geldi mi laf söylüyor. Benim bu kadar zoruma gitmiyor

Ben olsam asla bireysel diyaloga girmezdim sonuçta iş vereni siz değilsiniz temizle yap et gibi konulara girmezdim ben. Söylemeden yapmalı çünkü. Diyelimki yapmıyor ortalık kötü idareci kimse ona söylerdim o uyarırdı.

. Ya idareyle konuştum. Fakat Ondan sonra zaten x hoca beni azarladığı yetmiyor beni idareye şikayet ediyor demiş. Saka gibi is gerçekten. Ben müdürüm de yeri geldi mi laf söylüyor. Benim bu kadar zoruma gitmiyor
O yuzden diyorum idareye beraber gidin yuzlesin o sekilde arkamdan is cevirdi olmamis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…