- 16 Aralık 2022
- 149
- 476
- 34
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Kötü davranış değil aslında o, asgari mesafe.15 yıllık meslek hayatımda yeni öğrendiğim şey(ama en başta bilmem gereken şeymiş) kimseyle gereksiz ilişkiye samimiyete girmeyeceksin.Güler yüzü insanlar sınırsızlık olarak algılıyor.Bak kim kime kötü davranırsa kötü davranışı sergileyen el üstünde tutuşuyor.
Asgari mesafe zaten her zaman imrendiğim ve yapmak istediğim bir mesele.Bunu yapabilenin eli öpülür :) Benim kastettiğim başka mevzu kötü davranışKötü davranış değil aslında o, asgari mesafe.
Ben de yaparken arada b.kunu çıkartabiliyorum dkdkdkAsgari mesafe zaten her zaman imrendiğim ve yapmak istediğim bir mesele.Bunu yapabilenin eli öpülür :) Benim kastettiğim başka mevzu kötü davranış
Hep birisi geldi dedi demiş falan yazmışsınız. Bence onu diyen ne için anlatıyor size onu iyi anlayın.Günü belirledik. Ama cuma günü diğer elemanlardan biri gelip senin hakkında böyle böyle demiş dedi
Iskur sistemini bilmedigim icin soruyorum: 4.5 ay sonra gorevi sona mi eriyor? Yerine baskasi mi geliyor? Ve o calisana baska is mi bulunuyor?Bu konuda idarenin bişey yapacağını düşünmüyorum.
Siz yine de söyleyin sözlü uyarı alır ama yaptırım yapamazlar zaten işkur calisina ve çalışacağı şurada 4.5 ay.
Kadrolu personele sizin odasını temizleme görevi verildi onlar da yerim garanti diye yapmayacak işi.
Geçici personel zaten iş yüküm fazla diye yapmayacak işi.
Veriyorlar typ çalışanına 20 oda ve ders yap yapabilirsen.
Sizin için yada okulunuz demiyorum zaten oturuyormuş ama okulda bu şekilde çalışmak herkes için çok zor.
Kendi calistigim kurumlardan edindiğim tecrübe budur
Ayrıca bir üye çalışanı,aglamayani istesinler iskurdan demiş ama seçme diye bir durum söz konusu değil.
Bence kendisiyle muhatap olmadan yönetimle konuşunİŞKUR ile geldi. Temizlik elemanı. İdari odaları temizlemekle görevli
Öyleleri utanmaz.bizim okulda da aynı tipten vardı.Hiç sormayın. Hep kapıda oturuyorduidarecimiz bile gözünün önünde çöpümü kendim attım ki utansın dedi. Ama hala aynı demişti
Kuralı yada listeli yöntem ile çalışan belirleniyor.Iskur sistemini bilmedigim icin soruyorum: 4.5 ay sonra gorevi sona mi eriyor? Yerine baskasi mi geliyor? Ve o calisana baska is mi bulunuyor?
Yani o ablayı tanıyorum. Yalan söylecek biri değil. İşte benim bu tür mevzulara konu olmam asıl can sıkıcı olanHep birisi geldi dedi demiş falan yazmışsınız. Bence onu diyen ne için anlatıyor size onu iyi anlayın.
İdareyle konuştum günü belirledik fakat orda Burda beni çekistiriyormusÖyleleri utanmaz.bizim okulda da aynı tipten vardı.
elleri cepte gezerdiSadece koridoru silerdi. Siz çok yoruluyorsunuz işiniz yorucu derdi üstelik oysaki sınıflarin temizliğinden sorumluydu. Ve o da işkürdan gelmişti.
Siz hiç muhattap olmayın idariciyle konuşun durumu. ayrıca temizlemek zorunda.
Öyle yapacağımBence kendisiyle muhatap olmadan yönetimle konuşun
Kadın bana takmış yıl başından beri. İlkin iş arkadaşımla dedikodumu yapmaya çalışmış. O olmadı bu seferde orda burda. Yani can sıkıcı bir durum benim içinSizin müdürde ve yardımcısında iş yok. Ağlıyormuş da ,önlisans mezunuymuş da, müdür çöpünü kendi boşaltmış utanır diye düşünmüş de… sizde de kabahat var. Ne kahvesi ne sohbeti.. iş buyuracağınız insanlarla bu muhabbetlere girmeyin bundan sonra. “Görev tanımın belli, yapamayacaksan ayrıl. Yoksa gerekeni yapacağım “ demeleri idarecilerin çok mu zor. Yooo. Meşhur müdür fıkrası geldi şimdi aklımadedikodunuzu falan yapmalarını umursamayın. Anlatmak isteyene “dinlemek istemiyorum bu saçmalıkları” deyin ve çenesini kapatın. Sanki çok önemli…